След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Perla
За фрага и аз си поиграх на гадаене за ръката Laughing Защото отвсякъде изключих да е Памир Naughty Naughty Mr. Green Първо се метнах на Шукрю или Айтекин  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Освен това просто няма как Омер да държи толкова здраво Дефне ( и то здраво и плътно до него Naughty Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes) и в един момент да я изпусне и да я търси Peace
Така че за мен кадрите са обърнати Wink Laughing Първо Омер търси Дефне, а после я държи здраво и се промушва между хората Grinning Peace
Макар че и тук има някаква лекинка обърквация, защото нали бяха заедно като свирнаха сирените  Laughing newsm78

Другият вариант е някак си, невероятно как, той както я държи здраво, леко невнимание и я изръсва някъде из навалицата Joy Joy Joy И после я вика и търси Joy Joy
Изведнъж се появява добрият Синан и помага на Дефне Grinning Казва на Йомко, бегай да се преоблечеш у вас, а аз ще закарам Дефне у нас, далеч от огъня Naughty Sunglasses Ама не се бави и идвай и ти Mr. Green Дефне обаче е чула от Седа, че Синан още не бил забравил Яса, и го казва на Синан Grinning Той само като чува и беж крачета да бягат да се оправя със Седа Mr. Green И така преоблечен Йомко и Дефне остават сами в къщата на Синааан Laughing Party Party

И те така, Памирко е шкартиран от вариантите ми Naughty Mr. Green

Е, те това ми е най- важното  Joy

# 196
Поне да включат онази сцена, в която той я гали в някаква болница. Нали я пуснаха във фрага и после я нямаше в серията. Crossing Arms
Онази сцена вероятно отдавна е изтрита, най-много Борко да си я има записана на телефона и да си я гледа от време на време, подобно на онази от 14 серия Laughing Mr. Green

# 197
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug
аз все пак си мисля, че Йо и подава ръка, много ми прилича на неговата и тена е тъмен и пръста и  нокатят - като неговите  ooooh!  hahaha  само където е със сако, но може да го е свалил от горещината Mr. Green, ама то наистина ли пожар е станало или е фалшива тревога  newsm78

Виви  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Да, това, че е ръката на Омер е първия ми вариант, т.е. той първо я намира и после я държи здраво и се промушва между тълпата Wink Grinning Бай дъ уей, прави впечатлеие, че когато Йомко я носи (почти) между хората, тя прави гримаси, което може да е от болка Peace А тя не е лигла, за да се шашне от някаква сирена Naughty Peace

# 198
  • Още у мъглата ...
За фрага и аз си поиграх на гадаене за ръката Laughing Защото отвсякъде изключих да е Памир Naughty Naughty Mr. Green Първо се метнах на Шукрю или Айтекин  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Освен това просто няма как Омер да държи толкова здраво Дефне ( и то здраво и плътно до него Naughty Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes) и в един момент да я изпусне и да я търси Peace
Така че за мен кадрите са обърнати Wink Laughing Първо Омер търси Дефне, а после я държи здраво и се промушва между хората Grinning Peace
Макар че и тук има някаква лекинка обърквация, защото нали бяха заедно като свирнаха сирените  Laughing newsm78

Другият вариант е някак си, невероятно как, той както я държи здраво, леко невнимание и я изръсва някъде из навалицата Joy Joy Joy И после я вика и търси Joy Joy
Изведнъж се появява добрият Синан и помага на Дефне Grinning Казва на Йомко, бегай да се преоблечеш у вас, а аз ще закарам Дефне у нас, далеч от огъня Naughty Sunglasses Ама не се бави и идвай и ти Mr. Green Дефне обаче е чула от Седа, че Синан още не бил забравил Яса, и го казва на Синан Grinning Той само като чува и беж крачета да бягат да се оправя със Седа Mr. Green И така преоблечен Йомко и Дефне остават сами в къщата на Синааан Laughing Party Party

И те така, Памирко е шкартиран от вариантите ми Naughty Mr. Green

Е, те това ми е най- важното  Joy

Е как Laughing Въртя, суча ... но да не се набърква Памирко  Mr. Green Joy Joy Joy

# 199
Габи  Hug, извадила си кристалното кълбо  Joy  Joy  Joy Ами давай нататък, на мен ми е по-интересно защо Йомко се сети да пита Дафа как се е запознала с леля му  newsm78 Какво му е дошло на ума  и дали и защо го свързва с новия киралък  newsm78
Хайде, мислителки, помагайте  Laughing

# 200
  • Още у мъглата ...
Поне да включат онази сцена, в която той я гали в някаква болница. Нали я пуснаха във фрага и после я нямаше в серията. Crossing Arms
Онази сцена вероятно отдавна е изтрита, най-много Борко да си я има записана на телефона и да си я гледа от време на време, подобно на онази от 14 серия Laughing Mr. Green

Може, може  Joy Joy А сцената от 40-ти епизод сигурно му е с код в телефончето Joy Joy Че оназ, клюновата, да не го накълве, като я види Mr. Green

# 201
  • София
Аз си я искам Crossing Arms, защото с такава нежност я галеше, а тя го гледаше като спасител. Heart Eyes

# 202
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug, извадила си кристалното кълбо  Joy  Joy  Joy Ами давай нататък, на мен ми е по-интересно защо Йомко се сети да пита Дафа как се е запознала с леля му  newsm78 Какво му е дошло на ума  и дали и защо го свързва с новия киралък  newsm78

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Е, тук, без никакъв жокер, ще трябва малко да го потъркам кълбото, та да видя ще проговори ли  Joy Joy Joy
Пък и сега се поумори, ама ще му задам задание да помисли, де Joy Joy

# 203
Аз си я искам Crossing Arms, защото с такава нежност я галеше, а тя го гледаше като спасител. Heart Eyes
Е, да  Heart Eyes спестиха ни я, гадините   Twisted Evil

# 204
  • София
Скрит текст:

Мрън Crossing Arms

# 205
... на мен ми е по-интересно защо Йомко се сети да пита Дафа как се е запознала с леля му  newsm78 Какво му е дошло на ума  и дали и защо го свързва с новия киралък  newsm78
и на мен тази нова линия ми е чок интересна  Mr. Green и ме гложди любопитството  Wink
Определено Мера си е размърдала бръмбарите и е подхванала нова посока - добре дошло, има ли напрежение от неизвестното в зрителите,ще има и интерес към сериите  Peace и не на последно място да си получим така чаканото възмездие за Нера  Twisted Evil кой да й го върне най-добре от Йомер Великолепни  Laughing

# 206

Е, тук, без никакъв жокер, ще трябва малко да го потъркам кълбото, та да видя ще проговори ли  Joy Joy Joy
еми за да види явно кой кого е намерил,как е станало и защо точно Дафа е избрала,за да съпостави нещата с Памир  newsm78

# 207
Скрит текст:

Мрън Crossing Arms

Много мрън  Joy  Joy  Joy

# 208

Ако иска да и врътне номер на лисицата, трябва да я изучи из основи как е действала, та да и заложи  клкопката  Mr. Green
Аз все се надявам, че ше и отмъсти и ще и покаже какво е да се чувстваш притиснат от обстоятелствата и да си играят с живота ти  Thinking Дали може да го направи, с голям кеф бих гледала, как и дава урок, както направи със Судето. Те лошите само с лошо се разбират.

# 209
а нашата спънатата верно може да се е наранила нещо  Joy

нали преди време феновете бяха щракнали една линейка и май Елка се беше проснала на количката  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт