След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Искам да попитам, има ли първия фраг на еп.60 с бг.суб.?

За първият не  зная,но  заповядай втория  с БГ сб

Ели благодаря  bouquet
Няма да благодаря аз, ми ще забраня на това момиче да прави изобщо такива неща. Първо да мине няколко класа по правопис, то бива, бива, ма като не можеш не се хващай пък  ooooh!

Ирка, тя вероятно не знае, че не може  Mr. Green Или не и пука, че докарва хората до потрес  Mr. Green

# 316
Синан и Дефне сами

Пристига и Йомер

и ,Дария е изпаднала в шок от вниманието на Памирчик. Изгубила е дар словото си
тая ще сътвори нещо

# 317
Дидолино  Heart Eyes Hug той нека не се меси, решил да седи настрана... Ми да седи бе, що кара момичето да избира???
Ирко  Heart Eyes Hug той не и е казал избирай, това че след първия разговор Исо беше ядосан и и каза да върви, това че стана от пейката и не искаше повече да слуша за това не е притискане да избира м/у него и Йо,за мен просто е че не иска да е част от това. Още в началото със сърмичките той и каза, че отново лъже и е станало навик заради Йо, а тя каза че това е нейния избор и ако плаче отново заради него нямало да отиде при Исо, а той е сигурен че това ще стане скоро и затова така реагира, не му вярва на Йо

# 318
  • Perla

А тука къде са, не мога да разпозная интериора newsm78

В Синан  Peace когато се прибраха от вечерта с Пасионис дадоха поотделно с техните размисли  жилището на Синан и Седа.

Скрит текст:
Ох сега  влизам и видях ,че съм взривила бомба с преведения фрагман, но съжалявам  за грешките..
Не го отворих щото  беше от служ комп и нямам тази възможност. Извинявам се  Peace наистина не го видях.[/i]

Ели, благодаря  Hug

# 319
Исо каза на Дефне на пейката, че това е нейният избор, така е решила, затова да не му се сърди за неговите реакции. Той ѝ отдава правото да направи каквото иска, просто не иска тя да го притиска той да се съгласи или да хареса Йо.

Исо не застава между Йо и Дефне, Дефне поставя Исо на това място, защото е важен за нея. Когато Исо разбере, че Дефне го поставя между себе си и Йо, най-вероятно тогава ще отстъпи от своите си чувства и желания. С времето също ще разбере, че е направил правилното нещо, защото Дефне наистина не може да живее без Йомер, но засега нещата са такива.

# 320

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

И реакцията на котката и  Joy  Joy  Joy

# 321
  • Perla
Исо каза на Дефне на пейката, че това е нейният избор, така е решила, затова да не му се сърди за неговите реакции. Той ѝ отдава правото да направи каквото иска, просто не иска тя да го притиска той да се съгласи или да хареса Йо.

Исо не застава между Йо и Дефне, Дефне поставя Исо на това място, защото е важен за нея. Когато Исо разбере, че Дефне го поставя между себе си и Йо, най-вероятно тогава ще отстъпи от своите си чувства и желания. С времето също ще разбере, че е направил правилното нещо, защото Дефне наистина не може да живее без Йомер, но засега нещата са такива.

И междувременно ѝ затваря вратата под носа, което за мене означава- ако си с него, губиш мене. Така го тълкувам аз.  Peace е, те ще се разберат и вероятно точно Йомер ще е човекът, с когото Исо ще сподели своите терзания, но на този етап - ще го кажа така- и двамата постъпват еднакво грешно, заради което страда Дефне.

# 322
  • Още у мъглата ...
Ох, тук е много готино  Joy Joy Joy Joy

Омер му вика на Синан, хайде, ей ти палтенцето и изчезвай вече, де  Party Party Laughing Joy Joy

И хИлоууу на всички, които са се появили, докато се красотнех Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 323
Какво прочетох при рускините.  Shocked Shocked
В инста туркините коментирали ,че Исо има основание да се държи по този начин с Йомер защото след заминаването му   Дефне е направила аборт.  newsm78 newsm78 За това и Садри е казал на Йомер по-добре да не узнава какво е преживяла Дефне.  

интересни са коментарите
https://vk.com/kiralikasktvstar

Скрит текст:
Если узнает как познакомилась , то очень пожалеет что быстро уехал.там в инсте фаны пишут , что возможно у Дефне был выкидыш .маленький срок.поэтому и Исо и вся родня говорят что она перенесла.и Садри ведь сказал Омеру если узнаешь ты тоже не вынесишь .и говорят поэтому Исо ночует в её комнате .Но посмотим что придумала Мерич .но я бы не хотела выкидаша , честно жалко бы было их

# 324
Ох, тук е много готино  Joy Joy Joy Joy

Омер му вика на Синан, хайде, ей ти палтенцето и изчезвай вече, де  Party Party Laughing Joy Joy

Joy Joy Joy Синан при Седа  да ходи  Peace
а е то защо са сами
hahaha hahaha

# 325
  • Още у мъглата ...
Какво прочетох при рускините.  Shocked Shocked
В инста туркините коментирали ,че Исо има основание да се държи по този начин с Йомер защото след заминаването му   Дефне е направила аборт.  newsm78 newsm78 За това и Садри е казал на Йомер по-добре да не узнава какво е преживяла Дефне.  

интересни са коментарите
https://vk.com/kiralikasktvstar

Скрит текст:
Если узнает как познакомилась , то очень пожалеет что быстро уехал.там в инсте фаны пишут , что возможно у Дефне был выкидыш .маленький срок.поэтому и Исо и вся родня говорят что она перенесла.и Садри ведь сказал Омеру если узнаешь ты тоже не вынесишь .и говорят поэтому Исо ночует в её комнате .Но посмотим что придумала Мерич .но я бы не хотела выкидаша , честно жалко бы было их

Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes На мен не ми се вярва, много го изтрагедиха  Grinning Peace Пък и се побъркаха с този зор да имат детенце Whistling Peace Оставете ги малко да си се накефят един на друг, пък после детенце Naughty Те не са имали и една седмица спокойно да се обичат Rolling Eyes Heart Eyes

# 326

И междувременно ѝ затваря вратата под носа, което за мене означава- ако си с него, губиш мене. Така го тълкувам аз.  Peace е, те ще се разберат и вероятно точно Йомер ще е човекът, с когото Исо ще сподели своите терзания, но на този етап - ще го кажа така- и двамата постъпват еднакво грешно, заради което страда Дефне.
Е, малко крайно беше това с хлопването на вратата под носа и, но и той е импулсивен, реагира необмислено, като размисли малко ще си даде сметка, че е прекалил. След като отива при Йо значи се е осъзнал. Но аз смятам, че неговата бурна реакция е провокирана изцяло от голямата приятелска обич към Дефне Peace Абе, те си приличат с Йо доста, чувала съм, че хора, които си приличат в недостатъците не мога да се понасят Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:39 от *Виви*

# 327
тийм Дафинка съ,ама тоя път се застъпвам за Йо  Naughty

Ти пък, Верко  Hug, казват ли се такива работи на глас  hahaha Пък и протокол иска. Ми ние и да я стреляме Дафа, ще викаме, че от любов го правим  Joy  Joy  Joy
Застъпвай се колкото искаш за Йо, ама и той същото муле инатливо като Исо  ooooh! Единия вика - ти знаеш ли тя колко страда, другия - ми аз, ми аз кво преживях  Stop Вземи единия, удари другия  ooooh! Толкова много обичат и двамата Дафина, че я накараха отново да страда. И какво - Памирко намаза от цялата работа, щото само неговото рамо остана свободно, да си поплаче на него  Mr. Green
Нейсе, ще им мине. Пък ти оздравявай, че не ти действа добре тоз вирус  Joy  Joy  Joy

то това ще им е на Йомковия тийм  Joy Joy
че са инатливи и двамата е така  Peace ама от двамата,Йо по-заслужава страдание  Naughty какво ме бърка Исовата мъка ааа  Whistling Исо се направи на силен и закрилник уж,ама просто си му беше набрал на Йо и искаше да си го каже

# 328
Ох, тук е много готино  Joy Joy Joy Joy

Омер му вика на Синан, хайде, ей ти палтенцето и изчезвай вече, де  Party Party Laughing Joy Joy

И хИлоууу на всички, които са се появили, докато се красотнех Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy  Joy
Габи  Hug  като в 49 серия, когато Дефне отиде със сармите при Йо, пък Кориша беше там. Едва го склониха да си тръгне, накрая само дето не го шутираха заедно с вратата Joy Joy

# 329
Скрит текст:

И междувременно ѝ затваря вратата под носа, което за мене означава- ако си с него, губиш мене. Така го тълкувам аз.  Peace е, те ще се разберат и вероятно точно Йомер ще е човекът, с когото Исо ще сподели своите терзания, но на този етап - ще го кажа така- и двамата постъпват еднакво грешно, заради което страда Дефне.
А Йомер не я ли кара да избира? Може да не хлопва врата пред лицето ѝ, но знаейки колко е важен Исо за нея, той също я поставя пред избор.

Не е ли същото любимият да очаква от нас да изберем него пред приятел, както приятел да очаква да изберем него пред любим? Кой казва, че винаги трябва да избираме любовта, затова любимият да е в правото си!

Но за мен Исо не я кара да избира между двамата, просто ѝ заявява категорично своето отношение. Решението си е нейно.  

Общи условия

Активация на акаунт