След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Керодиспансера
Здравейте ,  момичета  Hug Hug Hug
Благодаря за озета и снимките  Heart Eyes Hug но тия снимки съвсем ме объркват  newsm78 кое е преди и кое след пожара  newsm78 Корай пак ли ще играе двойна игра  #2gunfire ще се маже и на Йо и на Памир  ooooh! наивната Дария  #2gunfire и...... дано всичко се подреди добре в петък  Praynig

Ани  Hug Гали  Hug да са ви живи и здрави момчетата , да пораснат големи и стойностни мъже  Peace

# 391
Гале, живо и здраво да ти е синчето  Hug
Ваййй, внимавайте какво си пожелавате  Mr. Green въпреки че каква заплаха може да е Из от тук насетне, освен да замаца погледа на Памир  Whistling

# 392
Гале, живо и здраво да ти е синчето  Hug
Ваййй, внимавайте какво си пожелавате  Mr. Green въпреки че каква заплаха може да е Из от тук насетне, освен да замаца погледа на Памир  Whistling

тя да се е отъркала у римската баня,пък после нека не е заплаха  Joy Joy

айде дано не дойде ама каквото сабя покаже  Joy Joy Joy

# 393
Каква заплаха може да е Из не знам, но на мен ми е адски дразнител Twisted Evil и се надявам изобщо да няма път към нашия сериал  Sick неприятна ми е и това си е, нещо в физиономията и, пък и с тая манекенска походка. Не обичам, когато бутат някакви манекени, които нямат данни за актьори, а за талант дори не споменавам  Naughty Mr. Green 

# 394
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ели, не ме плаши така и аз съм мъжка майка. Wink

Joy Joy Joy Не   плаша  Peace просто споделям  Peace от житейски опит  Hug
по този повод  
Скрит текст:
Моя  приятелка има две момичета, прекрасни. Едната и дъщеря  роди момиче, след време  роди и  второ  дете- дългоочакваното  момче в родата. Сега е около три годинки. Да е живо и здраво , но от както имат момче в къщата   казват, че все едно не са гледали деца в семейството.
Е  и аз исках на времето момиче,но  newsm78  съдба...... да са ми живи и здрави младежите.

Като сте тръгнали и аз да се изкажа  hahaha
Скрит текст:
моята дъщеричка е на 5  Peace да ми е жива и здрава, ама е палава като за 2 момчета  Naughty а племенника е на 3 и е в пъти по-кротък  Whistling. Да са здрави пък каквито-такива  Praynig

# 395
newsm78 сетих се в предния епизод вече никой не пише по стените, не знам за този но драскача се покри  Mr. Green

Или бръмбарите на Мера поеха в друга  посока  Joy  Joy  Joy

Ди  Hug, ти вече си изгледала епизода, сега на поправката и детайлите разчепкваш  hahaha

# 396
  • Perla

подканят Мерич да ни подари вече такива щастливи дни на семейство Ипликчи, че твърде  много сме чакали. Peace

# 397
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Сега прочетох още веднъж един превод на втория фрагман. Там момичето, което съобщава на Йомер, че Дефне си е в кабинета, казва, че е предала на Дария. Но явно Дария не е уведомила Йомер. Може би това е, заради което Памир така я ухажва, пък тя се разтича от кеф. Голяма бяла птица  Mr. Green
Доре ми тя Дериа и подобаващо е облечена  hahaha hahaha hahaha

# 398
  • Perla
Сега прочетох още веднъж един превод на втория фрагман. Там момичето, което съобщава на Йомер, че Дефне си е в кабинета, казва, че е предала на Дария. Но явно Дария не е уведомила Йомер. Може би това е, заради което Памир така я ухажва, пък тя се разтича от кеф. Голяма бяла птица  Mr. Green
Доре ми тя Дериа и подобаващо е облечена  hahaha hahaha hahaha

Диме, тая от първия сезон не я трая! Mr. Green Направо си паднах от смях, когато Синан и Йомер набираха нови работници и Синан каза, че такива като Дария и Зюбеир няма как да са без работа  Joy Joy Joy Тая освен да клюкари, не съм я видяла друго да свърши, пък Зюбеир и това май не върши. Само обслужва прищевките на Корай.

# 399
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, а пък тук как му се е вирнало сакото отзад  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

То от микрофона сигурно де Laughing
То добре, че не си носят микрофоните отпред rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo, че тогава това стърчане щеше да се митологизира  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥

Садри е имал в предвид,че не би искал да я видял как е страдала тогава,защото Йо по принцип си го боли кога тя страда  Peace

smile3521  Мисля, че това беше и основната причина за неадекватната му реакция при първата среща с Исо - споменаването на това, което е преживяла Дефне го извади от равновесие - болка заради нея и вина, че той е причината за тази болка. Затова и се нахвърли върху Исо, просто защитна реакция  Thinking
точно  Peace

абе Диде повредихме се нещо с тебе  Joy Joy Joy Joy цял ден висиме у тийм Йо  Joy Joy направо сме за абонамент вече  hahaha hahaha

Ади кош, кош от тука, че не е на хубаво  Joy Joy Joy Joy

# 401

Садри е имал в предвид,че не би искал да я видял как е страдала тогава,защото Йо по принцип си го боли кога тя страда  Peace

smile3521  Мисля, че това беше и основната причина за неадекватната му реакция при първата среща с Исо - споменаването на това, което е преживяла Дефне го извади от равновесие - болка заради нея и вина, че той е причината за тази болка. Затова и се нахвърли върху Исо, просто защитна реакция  Thinking
точно  Peace

абе Диде повредихме се нещо с тебе  Joy Joy Joy Joy цял ден висиме у тийм Йо  Joy Joy направо сме за абонамент вече  hahaha hahaha

Ади кош, кош от тука, че не е на хубаво  Joy Joy Joy Joy
Ойлеме  Shocked
Аааа после ще ни търсите за подкрепа с Дидка Joy ма ще ви целиме тогава с пуканки  hahaha

# 402
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма пу-пу-пу, кой знае какво ще направи Мера, да го очерни. Мен от туй ме е страх Систър  hahaha hahaha hahaha

# 403
Ма пу-пу-пу, кой знае какво ще направи Мера, да го очерни. Мен от туй ме е страх Систър  hahaha hahaha hahaha
Ти от Мера ли се страхуваш ххаха
Страхувай се от нас,че ние можеме да го очерниме повече от нея  Joy

# 404

подканят Мерич да ни подари вече такива щастливи дни на семейство Ипликчи, че твърде  много сме чакали. Peace
Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт