Клуб на храбрата шивачка - тема 19

• 108 001
  • 831
  •   1
Отговори
# 360
Винаги слагам тънък конец отдолу. Първия път и аз пробвах със същия дебел като горе, но нищо не стана. Laughing След това прочетох някъде, че долу се слага тънък. Peace

# 361
  • Canada
Асялеин, не се обиждай, конецът в калерчето е в посока обратна на улея на совалката нали?

# 362
Преди време ви питах как да напасна карета за клош пола отстрани, сега въпросът ми е как да напасна райета при кроенето на пола веревна, рязана на две, за да се получи нещо като рибена кост. Не знам дали се изразявам правилно - платът е на райета, аз ще го кроя веревно, ще срежа нарочно предницата и задницата, за да се получи тази фигура с връх надолу или нагоре - как е по-добре? Някой, ако знае клип по въпроса или съвет да може да даде?!?  bouquet Благодаря предварително!

# 363
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, момичета. Искам да попитам къде мога да намеря богата гама от цветове на филц, освен в Слънчоглед? Трябват ми пастелни цветове, които имам чувството, че не съществуват Simple Smile Благодаря предварително.

# 364
как да напасна райета при кроенето на пола веревна, рязана на две, за да се получи нещо като рибена кост.

Все си мисля, че като се сгъне платът на две по дължина при кроенето веревно на половин предница/гръб райетата ща паснат. Така съм го виждала в една Бурда преди време.

# 365
  • Canada
Преди време ви питах как да напасна карета за клош пола отстрани, сега въпросът ми е как да напасна райета при кроенето на пола веревна, рязана на две, за да се получи нещо като рибена кост. Не знам дали се изразявам правилно - платът е на райета, аз ще го кроя веревно, ще срежа нарочно предницата и задницата, за да се получи тази фигура с връх надолу или нагоре - как е по-добре? Някой, ако знае клип по въпроса или съвет да може да даде?!?  bouquet Благодаря предварително!

Първо напасваш каретата едно върху друго, след това слагаш кройката отгоре. Забодени с игли или по друг начин, така че нищо да не мърда докато режеш. Мисля, че фигурата с връх надолу е по-добре.  Peace

# 366
Сега ми хрумна и друго - райето е с тънки линии и сигурно няма да е толкова фатално малко разминаване като при големи райета примерно.

# 367
  • София
Сега ми хрумна и друго - райето е с тънки линии и сигурно няма да е толкова фатално малко разминаване като при големи райета примерно.
Ако не е едро , можеш спокойно да не го съвпадаш.

# 368
Благодаря ви за помощта!  bouquet

# 369
  • София
Здравейте, момичета. Искам да попитам къде мога да намеря богата гама от цветове на филц, освен в Слънчоглед? Трябват ми пастелни цветове, които имам чувството, че не съществуват Simple Smile Благодаря предварително.
Здравейте,
Можете да погледнете тук https://-spam140-.  Мисля, че и цените им са малко по-добре Simple Smile. Аз пък да питам мога ли от филц да направя апликация върху трикотажно панталонче?

# 370
  • FRANCE
По прицип нищо не ти пречи, но надали ще има перфектен вид след известен брой пранета. На девойките съм правила "храна" от филц като бяха малко. Съответно стигае до пералнята. След второто пране изглежда доста нещастно.

Момичета да сте срещали кройка (и плат) на тази рокля http://www.orsay.com/de-de/baumwollkleid-mit-dots-47114398.html? … nt=retargeting_de Влюбих се в нея. Направо бих си я купила да си я нося докато стане стара да я срежа за кройка и да си ушия още 5  Mr. Green, но Orsey на доставят до Франция и съм много нещастна newsm45 На всичкото отгоре сега постоянно ми излиза отсрани като реклама да си я гледам Sad

# 371
Здравейте,
имам едно питане относно изчисляване на плат за бие за обточване. Как и колко плат да заложа за да мога да изчисля разхода на плат за бие за няколко бройки, като се има в предвид, че се крои под 45 градуса?

# 372
  • София
Има специална формула , трябва да я потърся, ако ти е за домашна употреба премери дължините на всички участъци и добави още поне 50см, иначе се реже на специална машина но се изхвърля доста в началото и края

# 373
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте,
Можете да погледнете тук https://--reklamen-spam154--.  Мисля, че и цените им са малко по-добре Simple Smile. Аз пък да питам мога ли от филц да направя апликация върху трикотажно панталонче?

Може ли на лично, че тук ми го дава като спам и не мога да го отворя  bouquet

# 374
  • София
Здравейте,
Можете да погледнете тук https://--reklamen-spam154--.  Мисля, че и цените им са малко по-добре Simple Smile. Аз пък да питам мога ли от филц да направя апликация върху трикотажно панталонче?

Може ли на лично, че тук ми го дава като спам и не мога да го отворя  bouquet

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт