Препарати за съдомиялна - 9

• 126 273
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
harry10, точно такива капсули е купил ММ. Досега две съдомиялни с тави и тенджери са минали с тях, и двете бяха идеално измити.
Хубаво е да си вземеш и някакви не толкова силни, с които да миеш ежедневни посуда и не много мръсни неща.

Гланц не ползвам изобщо. За първи път виждам био сол Simple Smile Blush

# 226
здравейте!
и аз тук при вас да следя за полезно инфо и съвети/мнения  Hug
миналия месец си взехме тази https://www.technomarket.bg/sydomialna/aeg-f-55310-vi0-09140497 но още не е в действие, но мисля до края на този да започне да си върши работата  Mr. Green
Може ли желаещите  и имащи възможност да ми помогнат  със съвети за първото или преди първото й използване  Praynig разбрах за някакви соли, но само толкова...бихте ли ми препоръчали някакви...
ще се върна назад и да почета ...

# 227
здравейте!
миналия месец си взехме тази https://www.technomarket.bg/sydomialna/aeg-f-55310-vi0-09140497 но още не е в действие, но мисля до края на този да започне да си върши работата  Mr. Green
Може ли желаещите  и имащи възможност да ми помогнат  със съвети за първото или преди първото й използване  Praynig разбрах за някакви соли, но само толкова...бихте ли ми препоръчали някакви...
Честито! Със здраве да си я ползвате!
Сол се купува от всяко място, на което предлагат препарати за съдомиялна. Аз ползвам солта на К-Класик и таблетките All in 1 на К-Класик (Кауфланд). Много съм доволна от таблетките. Купих си на Феъри All in 1 и Platinum, но тези на Кауфланд напълно покриват изискванията ми, мият прекрасно! (цената им е 8.50 лв за 40 бр.) Има и гланц, който помага за сушенето  блясъка на съдовете, но аз не ползвам (една химия по-малко). Преди взимах също на К-Класик, и други съм ползвала, но предпочитам без.
Преди първо пускане е хубаво да я пуснеш празна с препарат за почистване на съдомиялни. И след това на всеки 2-3 месеца да й правиш едно почистване с препарат, миене на филтри.
Не слагай едно върху друго много неща, защото няма да ти се измият хубаво. И внимавай с лъжиците и лъжичките, защото ако са една върху друга също няма да се измият.
Успех и дълго и вярно да ти служи!

# 228
Скрит текст:
здравейте!
Сол се купува от всяко място, на което предлагат препарати за съдомиялна. Аз ползвам солта на К-Класик и таблетките All in 1 на К-Класик (Кауфланд). Много съм доволна от таблетките. Купих си на Феъри All in 1 и Platinum, но тези на Кауфланд напълно покриват изискванията ми, мият прекрасно! (цената им е 8.50 лв за 40 бр.) Има и гланц, който помага за сушенето  блясъка на съдовете, но аз не ползвам (една химия по-малко). Преди взимах също на К-Класик, и други съм ползвала, но предпочитам без.
Преди първо пускане е хубаво да я пуснеш празна с препарат за почистване на съдомиялни. И след това на всеки 2-3 месеца да й правиш едно почистване с препарат, миене на филтри.
Не слагай едно върху друго много неща, защото няма да ти се измият хубаво. И внимавай с лъжиците и лъжичките, защото ако са една върху друга също няма да се измият.
благодаря ти за хубавите и мили думи и изчерпателния отговор  bouquet
Ще си взема и от таблетки  на кауфланд и от лидл, също ги похвалиха, а препарата за почистване от там ли пак ?
Феъри и Сомат и подобни ще вземам когато са много % и то ако ми харесат  Wink Казаха също че и от Турция си купували много хубави ако намеря някой сигурен човек да ми продаде, бих взела  Peace
Благодаря още веднъж  Hug, до края на месеца мисля да е влязла в експлоатация и да ме слуша, че ... Money
  Hug

# 229
Скрит текст:
Скрит текст:
здравейте!
благодаря ти за хубавите и мили думи и изчерпателния отговор  bouquet
Ще си взема и от таблетки  на кауфланд и от лидл, също ги похвалиха, а препарата за почистване от там ли пак ?
Феъри и Сомат и подобни ще вземам когато са много % и то ако ми харесат  Wink Казаха също че и от Турция си купували много хубави ако намеря някой сигурен човек да ми продаде, бих взела  Peace
Благодаря още веднъж  Hug, до края на месеца мисля да е влязла в експлоатация и да ме слуша, че ... Money
  Hug

Аз лично Финиш съм ползвала малко и не бих казала, че си заслужава за цената му.
Препарат за почистване взимам и на К-Класик, и от ДМ или където има на промоция. Купувам по 4-5 бр. и после си имам за цяла година.
Забравих да кажа, че е много важно да си направиш правилна настройка на солта. Ако си в София на 1 е достатъчно, най-много 2. Солта помага за по-доброто измиване и за правилната работа на машинката. Тази настройка е комбинация от копчета, така че виж упътването.
За вносни таблетки и препарати виж в магазините за паралелен внос.

# 230
  • 1st floor
Доволни ли сте от течния Сомат? Мие ли на кратка програма 30 минути? newsm78 Гледах го на промоция в ДМ, но се въздържах, че ако не мие хубаво, после трябва да го търпя доста дълго - две шишета са в комплект.  Mr. Green

# 231
  • София
Доволни ли сте от течния Сомат? Мие ли на кратка програма 30 минути? newsm78 Гледах го на промоция в ДМ, но се въздържах, че ако не мие хубаво, после трябва да го търпя доста дълго - две шишета са в комплект.  Mr. Green

От март мия само със Сомат гел и таблетки на Феъри платинум. И от двата препарата съм много доволна, като ползвам гела за ежедневните чинии, като няма прекалено засъхнали и т.н. Досега не съм вадила неизмити чинии.

# 232
  • София
Да, мие всичко.

# 233
  • 1st floor
Благодаря! Simple Smile

# 234
  • София
Сега последен въпрос преди да започна ползването . Вярно ли е, че ако капсулите ти са 3 в 1 , в моя случай са Феъри платинум не е нужно да ползвам гел и сол . Защото , ако реша да ползвам и друг вид таблетки, тогава пък трябва да има - и би ли пречило това на капсулите 3 в 1?

# 235
  • София
Сега последен въпрос преди да започна ползването . Вярно ли е, че ако капсулите ти са 3 в 1 , в моя случай са Феъри платинум не е нужно да ползвам гел и сол . Защото , ако реша да ползвам и друг вид таблетки, тогава пък трябва да има - и би ли пречило това на капсулите 3 в 1?
Не е зле да прочетеш първа страница, както и многото по въпроса изписано назад. А да - и книжката към машината!

# 236
  • Mediterraneo
Аз се зачетох назад в коментарите и искам да споделя, че аз пък съм крайно доволна от таблетките на Лидл. Сега ползвам на Карефур и не намирам абсолютно никаква разлика- всичко излиза идеално измито.

# 237
Таблетките на дм вършат ли работа? Кажете бързо, че сега са на промоция!

# 238
  • София
Добро утро,

някой виждал ли е някъде Сомат гел голд на промоция? Явно тази в ДМ съм я изпуснала.

# 239
Zenkou, аз съм доволна от ДМските таблетки. Бях взела някакви уж 12 в 1.

Общи условия

Активация на акаунт