Препарати за съдомиялна - 9

• 126 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря! И аз такива купих. Цената беше мноооого изгодна и не можах да се стърпя. Онзи ден нали имаше допълнителни 20% отстъпка в ДМ и ми излязоха грубо 8лв. Пък и една колежка допълнително ме нави, като каза, че майка и ги ползва и е много доволна. Може би трябваше да купя повече, но пък имам и други... Просто исках да пробвам деемските. Предстои да ги видим как работят.

# 241
Аз съм ги ползвала само няколко пъти и забелязвам, че съдовете са по-сухи. Може би защото таблетката съдържа уж всичко необходимо, знам ли. Мият добре, даже ми харесват повече от Сомат.

# 242
Доволни ли сте от течния Сомат? Мие ли на кратка програма 30 минути? newsm78 Гледах го на промоция в ДМ, но се въздържах, че ако не мие хубаво, после трябва да го търпя доста дълго - две шишета са в комплект.  Mr. Green
Често го купувам, харесвам го, но не съм мила на толкова кратка програма.

# 243
  • Gorni Bogrov
Освен Финиш и Сомат има ли други почистващи препарати за миялна?

# 244
  • Burgas
До сега освен препарата на Финиш съм ползвала прахчета от Лидл
http://promocii.bg/files/preparat-za-sadomiyalni-mashini-876671-1.jpg
Не намирам никаква разлика между почистването с двата препарата,а цената на W5 е в пъти по-ниска!Имат и течна версия,но не съм ползвала.

# 245
К-Класик, Др Бекман, Хейтман.

# 246
  • София
Привет, момичета!
Понеже съм с нова миялна и още пробвам, да питам това онова Simple Smile
Купих си таблетки Финиш All In 1, при това положение необходимо ли е да се слага допълнително сол в отделението за сол на миялната? Аз не съм слагала.
Обаче това отделение е пълно с вода, това нормално ли е?
И за да го напълня със сол трябва ли да изпразня водата?

# 247
Таблетките са едно, солта си има друго предназначение. Слагаш си фунията и започваш да изсипваш сол, може и един пакет да ти поеме, зависи от машината. Нормално е отделението да е пълно с вода. Завърташ капачката и си готова.

# 248
  • Mediterraneo
На моята миялна си пише, че солта е задължителна, независимо от препаратите, които ползвам. Имам индикатор за сол и когато светне, пълня.

# 249
  • have faith and be patient ..
ми то май на всички е така ..

# 250
  • София
Благодаря, ще купувам сол явно Simple Smile

# 251
Да се включа и аз, и ако съм бил полезен ще се радвам. Закупих последен модел съдомиялна Whirlpool. Четох книжката и т.н. Първите няколко пускания, всичко беше фатално, съдовете недоизмити, грапави, чашите мръсни....ползвах Finish 3 в 1....в последствие заредих сол в машината и нещата станаха по добре, ама резултатите пак не бяха идеални. Със самата съдомиялна ми бяха подарили Fairy platinum, но заради ремонтите бях го забутал. Един ден го открих случайно и викам, защо да не го пробвам. След свършване на програмата отворих съдомиялната и просто онемях. Всичко блестеше, беше просто перфектно, по чашките нямаше капка, а бях набутал в съдомиялната мазни тигани и много мръсни чинии...самата съдомиялна също беше изчистена перфектно, с Финишна ми оставаха капки по корпуса....не знам какво има в това Fairy, но измива най-мръсните съдове, а чашите излизат уникално чисти....

# 252
Привет, момичета!
Понеже съм с нова миялна и още пробвам, да питам това онова Simple Smile
Купих си таблетки Финиш All In 1, при това положение необходимо ли е да се слага допълнително сол в отделението за сол на миялната? Аз не съм слагала.
Обаче това отделение е пълно с вода, това нормално ли е?
И за да го напълня със сол трябва ли да изпразня водата?

Водата не пречи, взимаш фунията и слагаш 1-1.5 кг сол, зависи от модела на машината. Солта ще измести водата и когато стигне до ръбчето затваряш добре капачката, има голяма разлика дали машината е заредена със сол или не, въпреки комбинираните таблетки, солта е от голяма полза.

# 253
  • София
Купих таблетки Астониш и сега ги тествам.

# 254
  • Бургас
Купих таблетки Астониш и сега ги тествам.

Сподели как са. Гледах и аз в Елитис, но не съм взимала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт