Препарати за съдомиялна - 9

• 126 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте,
Тази седмица са пуснали Somat Gel от два вида на една и съща цена. Бихте ли споделили от кой от двта вида сте по-доволни.
https://www.ebag.bg/gel-za-sdomiialna-somat-anti-grease-komplekt … _campaign=ebagw49
https://www.nay.sk/somat-gold-gel-neutra-fresh-2x600ml

# 346
  • София
Аз съм ползвала 3 те вида - син, зелен и златен май бяха и ми се виждат еднакви.

Казах ли, че съм много недоволна от таблетките на Астониш? Едвам ги изхарчих. Накрая купих и сложих блясък, та беше малко по-добре.

# 347
Здравейте, момичета! Отдавна не съм Ви чела, но влизам с един въпрос: появиха ми се бели петна по чашите. Каква може да е причината? В  предните теми бях чела, но не си спомням вече. Само да кажа, че от месеци не ползвам гланц. Моля за отговор!

# 348
Солта да е дозирана в повече?

# 349
  • Варна
При мен по некачественото стъкло се появиха петна

# 350
  • София
Петната измиват ли се на ръка с гъба и веро или не? Ако не - захабило ти се е стъклото, това е от самото стъкло. Ако се измива на ръка - или солта ти е в повече и ти остава прах/таблетка - в този случай ако си с гел не е от солта. Друг вариант е да ти е в повече препарата. За колко комплекта ти е машината и с какво миеш - прах, гел, таблетка?

# 351
Благодаря за отговорите момичета, много сте мили!  Измих една чаша на ръка за проба, но петната си останаха. Явно вече е захабено стъклото. Но някак си за много кратко време станаха на петна и реших, че имам проблем с машината. Иначе от както я имам (вече 2 години) мия само с феъри платинум и солта е на 1, но от няколко месеца свърших гланца и не съм зареждала, та си помислих, че може и от това да е проблема. Захабено стъкло, както казахте!
 ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ миялната ми е "Беко" за 13 комплекта.
 Тъй-като  ми се появиха и алергии, ми се иска да използвам гланц, но да е био. Някой, ако е ползвал такъв да каже дали е доволен, че  хич не е евтин да го купя само за проба.

# 352
  • София
Аз питах колко комплекта и дали прах, гел или таблетка за да се опитам да преценя дали не й идва вповече препарата. Примерно миялните - кубчета за 6 комплекта, като им се сложи една цяла таблетка им идва в повече, даже на някои 45см им идва вповече. Но щом след измиване на ръка не се измива си е захабено самото стъкло - няма да се оправи, ако не ти пречат така може да си ги ползваш, ако те дразнят ги смени. Възможно е капсулите да са допринесли за самото захабяване, което представлява микро надрано и леко напукано - невидимо с просто око, т.к. са с твърди частици, но не е задължително. Основното е качеството на стъклото. Лошото е, че когато си купуваме стъклена посуда няма как да разберем дали е качствена или не. Поне аз не съм открила начин с който да разбера дали ще издържа на миялна.

# 353
Евтини чаши ползвам аз, по левче бройката, че много чупя...така, че не ми е толкова зор. Предполагам,  и високата температура е оказала влияние до някъде

# 354
Аз питах колко комплекта и дали прах, гел или таблетка за да се опитам да преценя дали не й идва вповече препарата. Примерно миялните - кубчета за 6 комплекта, като им се сложи една цяла таблетка им идва в повече, даже на някои 45см им идва вповече. Но щом след измиване на ръка не се измива си е захабено самото стъкло - няма да се оправи, ако не ти пречат така може да си ги ползваш, ако те дразнят ги смени. Възможно е капсулите да са допринесли за самото захабяване, което представлява микро надрано и леко напукано - невидимо с просто око, т.к. са с твърди частици, но не е задължително. Основното е качеството на стъклото. Лошото е, че когато си купуваме стъклена посуда няма как да разберем дали е качствена или не. Поне аз не съм открила начин с който да разбера дали ще издържа на миялна.
Аз съм с такава малка 45см 6 комплекта- и забелязвам на два пъти по тигана бели петна,които се измиват на ръка- явно таблетката идва в повече? Какво да ползвам прах,ако да колко да дозирам?/че така с таблетката е чиста работа,слагам и не я мисля/

# 355
Аз също съм с 45 см машина и ползвам гел, цяла таблетка идва в повече, според мен.

# 356
Аз също съм с 45 см машина и ползвам гел, цяла таблетка идва в повече, според мен.
ами явно и при мен е така,като изхабя таблетките ще взема гел,аз сега съм на експериментален период и докато налучкам кое ще е най добре,ще мине време.
 L i m a ти улейчето за таблетката,до до къде го пълниш с гел?

# 357
Ами там трябва да си е отбелязано докъде, при мен е така, но аз понякога слагам малко повече или малко по-малко, в зависимост колко съм я натъпкала и колко са замърсени съдовете. Досега не ми се е случвало после да имам остатъчна миризма на препарат, което много мразя и се случва често да ми сипват в такива чаши в приятелки. Не ползвам гланц. Купувам на Сомат геловете и съм доволна, но не слагам да речем загорели тенджери и т.н., че ми заемат цялото място.

# 358
  • София
Скрит текст:
Аз съм с такава малка 45см 6 комплекта- и забелязвам на два пъти по тигана бели петна,които се измиват на ръка- явно таблетката идва в повече? Какво да ползвам прах,ако да колко да дозирам?/че така с таблетката е чиста работа,слагам и не я мисля/
До колкото разбирам имаш кубче от този тип? За такава машина е прекалено много една таблетка, даже на половин й е в повече. Ако можеш на 3 или на 4 я разделяй докато ги свършиш и после или прах или гел, дозирай според указанията. Дори и да е от този тип 45 см. но висока пак вероятно й е много 1 цяла таблетка. Белите петна са ти точно  недоизмит препарат понеже й е в повече цяла таблетка. Лошото е, че може да имаш недоизмито и по съдове, които на пръв поглед не им личи.

# 359
Скрит текст:
До колкото разбирам имаш кубче от този тип? За такава машина е прекалено много една таблетка, даже на половин й е в повече. Ако можеш на 3 или на 4 я разделяй докато ги свършиш и после или прах или гел, дозирай според указанията. Дори и да е от този тип 45 см. но висока пак вероятно й е много 1 цяла таблетка. Белите петна са ти точно  недоизмит препарат понеже й е в повече цяла таблетка. Лошото е, че може да имаш недоизмито и по съдове, които на пръв поглед не им личи.
Точно такава мъничка е на Бош,ами одеве я пуснахме и ММ се опита да разчупи таблетката и това което е най отгоре като хапче кръгло не иска да се раздели и направо така я сложихме  Simple Smile ще ги чакам да свършат макар,че имаме доста и ще минавам на гел.

Общи условия

Активация на акаунт