Препарати за съдомиялна - 9

• 126 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • на Мелмак

Био гланц ползвам,  защото все пак остава по съдовете. Купувам от Зоя или НатураСи.

И аз затова си искам такъв 😊

И аз отдавна не пазарувам в К, но преди години съм ползвала техния прах, хубав е. Всъщност заради него ходих.
От таблетките на Лидъл не съм доволна, надраха ми съдовете.
Сега съм с прах на ДМ и Феъри Платиниум, много съм доволна.
Не бях се сетила за Зоя, сега ще ги видя сайтовете, Благодаря!

# 376

Био гланц ползвам,  защото все пак остава по съдовете. Купувам от Зоя или НатураСи.

И аз затова си искам такъв 😊

И аз отдавна не пазарувам в К, но преди години съм ползвала техния прах, хубав е. Всъщност заради него ходих.
От таблетките на Лидъл не съм доволна, надраха ми съдовете.
Сега съм с прах на ДМ и Феъри Платиниум, много съм доволна.
Не бях се сетила за Зоя, сега ще ги видя сайтовете, Благодаря!
Това за съдовете е много неприятно. Не става въпрос за фин порцелан и кристал, нали?

# 377
  • на Мелмак
Не, разбира се.
Най-обикновен дуралекс и аркопал.
Купих нови, че много се дразнех.
В Зоя та е свършил био гланц, ще поръчам от другия магазин.

# 378
Има ли някой, който е ползвал таблетки и прах на К-Класик, ДМ  и Лидл, за да ми каже кои са по-добри. Аз ползвам К-Класик и съм много доволна, но ми се иска да сменя и се чудя таблетките на ДМ или на Лидл? И прах на Дм ли да си взема, или пак на К-Класик?
Аз мих няколко години с ККласик, но напоследък много ми мирише на химия и сякаш не ми измива така добре. Взех от ДМ-ския и ми се струва по-добър. Отделно е и по-изгоден - беше на промоция и се запасих, но и на редовна цена мисля, че е по-добра от Кауфланд, защото е за по-голямо количество.

# 379
В Метро има промоция на табл. " Финиш" класик 100 бр. за +/- 15 лв.  и  All in One за 26 лв. 90таб. .
Чудя се да се възползвам ли, не съм чела положителни коментари за марката ....

# 380
  • София
В Метро има промоция на табл. " Финиш" класик 100 бр. за +/- 15 лв.  и  All in One за 26 лв. 90таб. .
Тази седмица в Лидл има таблетки All in one за 23/24 лева - за 100 броя по спомен. Аз лично съм доволна, ползвам таблетки само на Finish!

# 381
  • близо под тепетата
Има ли някой, който е ползвал таблетки и прах на К-Класик, ДМ  и Лидл, за да ми каже кои са по-добри. Аз ползвам К-Класик и съм много доволна, но ми се иска да сменя и се чудя таблетките на ДМ или на Лидл? И прах на Дм ли да си взема, или пак на К-Класик?
Аз мих няколко години с ККласик, но напоследък много ми мирише на химия и сякаш не ми измива така добре. Взех от ДМ-ския и ми се струва по-добър. Отделно е и по-изгоден - беше на промоция и се запасих, но и на редовна цена мисля, че е по-добра от Кауфланд, защото е за по-голямо количество.

На мен това ми е първият прах за съдомиялната- от ДМ. Ползвах тяхната сол и гланц. Солта я смених с лидълската сега и съм по-доволна, че е на едри кристали и ми е по-удобно Simple Smile
Гланц след първото слагане не съм доливала(не ми е светнала лампичката), така че карам още с този от ДМ.
Нооо чиниите и някои купички ми се надраскаха...щом изхабя този прах дм-ски , ще пробвам друг...макар че след дъжд-качулка. Чудя се за сомат-гел, най-вероятно той ще е следващият.

# 382
  • Варна
Днес загледах промоцията на Финиш в Метро,но се притеснявам да не драскат съдовете
По-точно имам един порцеланов сериз със златни краски подарък за сватбата та за него ме е страх.И не съм си взела

# 383
  • Варна
Въпрос?Гела за съдомиялни по-малко ли драска от таблетките е предвид по течното му състояние?

# 384
  • София
Въпрос?Гела за съдомиялни по-малко ли драска от таблетките е предвид по течното му състояние?
Гела не драска изобщо, няма как да издракса, т.к. е течен и технически е невъзможно да драска.

# 385
  • Варна
Гела не драска изобщо, няма как да издракса, т.к. е течен и технически е невъзможно да драска.
И аз така предполагах.Благодаря Simple Smile

# 386
  • София
Извън темата - с какъв препарат миете на ръка - досега съм бил с Pur, но нямам навик за ползване на ръкавици и ми се ще нещо по-щадящо да взема?
Тези на Frosh мият ли?

# 387
Извън темата - с какъв препарат миете на ръка - досега съм бил с Pur, но нямам навик за ползване на ръкавици и ми се ще нещо по-щадящо да взема?
Тези на Frosh мият ли?
И от Frosh съм доволна, и от Denkмit Nature (той обаче няма парфюм).

# 388
  • Бургас
Аз ползвам Феъри, не съм забелязала да ми пречи на ръцете. Pur ползвах преди години, но в последно време качеството му изобщо не ми харесва.

# 389

За мене най добри са somat gold. Пробвах finish quantium max да също са добри но somat gold се справят малкооооо по добре. Всъщност имам и от двата вида. Сложа ли тава или тиган слагам сомат . Чинии чаши и прибори с финиш.  таблетки на дм или кауфланд не бих си взел някакви евтини боклуци а и тука черох другата простотия дето режели таблетките на две. Е от тва по голяма тапотия не бях чувал. Но все пак избора си е ваш какво да ползвате. За мене миялната е да измие кристално чисти чаши и чинии без капка вода вадя и нареждам в шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт