Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 363
  • 823
  •   1
Отговори
# 405
Браво на малкото Акашче!
Лина, имаш ли притеснения, че не са те взели на работа, защото си майка на две малки деца?
Сесил, честити подаръци. Най- харесвам предварителни подаръци. В деня на повода намазвам и още нещо. Ама си е нож с 2 остриета. Аз си подарих част от подаръка на ММ и ся избирам и други неща.
Сбъдваща, това с прането не е никакъв дерт. Гледай от положителната страна- колко по- гадни неща има на тоз свят. Е, малко объркват плановете, но все пак са незначителни неща.
Хапнах домашно кьополу и чишки с доматен сос. И в двете имаше чесън, а ще излизам. А ся, де!

# 406
  • Бургас
Браво на малкото Акашче!
Лина, имаш ли притеснения, че не са те взели на работа, защото си майка на две малки деца?
Сесил, честити подаръци. Най- харесвам предварителни подаръци. В деня на повода намазвам и още нещо. Ама си е нож с 2 остриета. Аз си подарих част от подаръка на ММ и ся избирам и други неща.
Сбъдваща, това с прането не е никакъв дерт. Гледай от положителната страна- колко по- гадни неща има на тоз свят. Е, малко объркват плановете, но все пак са незначителни неща.
Хапнах домашно кьополу и чишки с доматен сос. И в двете имаше чесън, а ще излизам. А ся, де!

Не, още на интервюто ми казаха ,че търсят хора с деца. Специално наблегнаха на това.

# 407
За мен въпреки всичко е непрофесионално да се пита за семейно положение.
Най-малкото не и директно.
Съгласна съм, че има позиции, при които честото взимане на болничен може да е проблем. Особено, ако за този служител не може да се намери заместник, а работата не търпи отлагане.

# 408
  • Ямбол
...
Сдъвчи малко кафе. После дъвка, но пак внимавай да не се доближаваш много близо до някого Wink

Аз искам да кажа, че тенекиени бижута не слагам. Нося само сребро и злато.

И грим не понасям по много, особено мазила и пудри - тези не ги употребявам.

# 409
 Crazy ууууу, аз пък така да обичам да се мазотя с гримове... някой път чак аз не мога да се позная!!

А..да си кажа. заминаваме за Валенсия във вторник..нямам никакво време да си нахвърлям план. Друг път съм толкова подробна, а сега имам тооооолкова много работа, че ще се побъркам. Но отчайващо имам нужда от почивка и го чакам с нетърпение!

# 410
Настигнах ви Simple Smile
Аз пък кремове не мога да ползвам. Имам чувството, че си запушвам кожата, лепне ми, чувствам се некомфортно като си сложа. На ръцете само вечер слагам и то не всяка вечер, ами когато почувствам нужда.
Смартфони синът ми ползва по необходимост. Не сме му ги купували специално за него, а мъжът ми като си купи нов телефон, стария му идва при мен, а моя в детето. Той си купува все самсунги, че са с 2 карти и обикновено си ги купува като коледен подарък  Simple Smile. Аз имам и айфон и много си го харесвам като операционна система. Самсунг не харесвам, но съм ползвател по принуда.

За Коледа сме решили подаръка на детето да е телефон, като това ще е първият му телефон купен специално за него, до сега е ползвал все нашите стари телефони. Предполагам, че ще се радва, защото планирам да е як и с мобилен интернет  Laughing

# 411
Идея си нямам какви подаръци ще взимаме. Трябва да седнем и да помислим. ММ години наред настоява за музикален инструмент. Той може да свири на пиано, китара, бас, барабани, пее, та иска и децата да зариби.
Аз съм на 100% "за", но знам, че децата ще бъдат разочаровани, защото такъв подарък не фигурира в списъците им.
Лиляна, имам смляно кафе- от него ли, или на заърна?

# 412
Мария, подари на мъжът ти, а на децата им вземете по нещо от списъка, а пък той дано ги увлече. Пиано не те съветвам, освен ако не е електронно.

# 413
  • Ямбол
...
Каквото имаш.

# 414
...
Каквото имаш.

И дъвченето на магданоз и джоден помага Simple Smile. И не се целувай с никой  Wink
Австралийците, понеже ядат много азиатска храна, не им прави никакво впечатление и си ядат и чесън и лук на обяд. Може би, смесени с останалите неща някак не се усеща. До сега никой не ми е замирисвал особено много.

# 415
Преди известно време ползвах градски транспорт и останах изненадана колко хора миришеха на чесън...

# 416
Даун, ММ си има и китара и леко развалено електрическо пиано. Един клавиш е развален. Винаги, когато предложи да вземем пиано (електрическо, естествено) му напомням, че на старата къща има. Да го вземе, поправи и да види дали децата ще се трогнат и "вържат". Ако стане- после и без повод ще им се набави нов инструмент. Той се инати за нов. Аз съм ОК, но не и за основен подарък за Коледа, защото знам, че ще има разочаровани.
Е, то може и пак да има, защото Ховър Борд аз няма да взема.
Отивам да преживям!
Преди известно време ползвах градски транспорт и останах изненадана колко хора миришеха на чесън...
Ти, ся защо се обади! Ще съм без транспорт, но вероятността да си отворя устата, като видя някой познат ще е голяма.

# 417
Даун, ММ си има и китара и леко развалено електрическо пиано. Един клавиш е развален. Винаги, когато предложи да вземем пиано (електрическо, естествено) му напомням, че на старата къща има. Да го вземе, поправи и да види дали децата ще се трогнат и "вържат". Ако стане- после и без повод ще им се набави нов инструмент. Той се инати за нов. Аз съм ОК, но не и за основен подарък за Коледа, защото знам, че ще има разочаровани.
Е, то може и пак да има, защото Ховър Борд аз няма да взема.
Отивам да преживям!
Ти, ся защо се обади! Ще съм без транспорт, но вероятността да си отворя устата, като видя някой познат ще е голяма.

Ти пък с този борд. Нищо му няма. Не е по страшен от другите, а аз като си спомня какви магарии с балканче съм правила Simple Smile. Ако ви е в ценовата граница им го вземи. Така или иначе ще им омръзне в един момент.

Ако толкова се притесняваш, отиди и го пробвай.

# 418
Мен децата ме плашат с клипчета, дето и то, като Самсунга се пали.  Shocked
Страх ме е по- скоро от карането му на улицата и близкия контакт с преминаващи коли, а не от падане с него.
Няма да ми е спокойно аз да си лежа на дивана, а щерката да се размотава на уличното платно.  Има още време.

# 419
  • някъде ... тук ...
А колело къде кара?
Ако е за каране по уличното платно, са еднакво опасни Peace

Общи условия

Активация на акаунт