Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 446
  • 823
  •   1
Отговори
# 420
Постави условия за ползване. Тя и да пресича улицата е опасно. Не те агитирам, но за мен е страхотно да могат да опитват нови неща. Моят иска кайт и аз съм леко притеснена. Първо, че няма опит да плува в океана много и второ, че е пълно с акули, но пък изглежда страшен кеф.

# 421
Постави условия за ползване. Тя и да пресича улицата е опасно. Не те агитирам, но за мен е страхотно да могат да опитват нови неща. Моят иска кайт и аз съм леко притеснена. Първо, че няма опит да плува в океана много и второ, че е пълно с акули, но пък изглежда страшен кеф.

Кеф ли  Shocked Хич не си падам аз по екстремните преживявания   Embarassed

Мариат, мен само цената за това чудо ме спира. Като я гледам моята откачалка с каква скорост кара ролери  Crazy, това доста по- бавно ми изглежда

# 422
Тъй, да си кажа и аз за ховърборда... Моите момчета пробваха такива на приятели, справят се добре и веднага се запалиха. При нас има и условия за каране и е спокойно на улицата - глуха улица, тих жилищен квартал, много деца навън. Мислихме, мислихме.... много мислихме. И се отказахме да им купуваме. Реално е една скъпа занимавка тип "лигавня", ще им омръзне за седмица-две до месец. Предпочитам да играят навън с неща, изискващи повече движение - имат скейтове, лонгбордове, уейвбордове, ролери, ролкови кънки, колела, тротинетки. Аман. После говорихме и с един баща, купил ховърборд на златното си яйце - продаваше го вече. Синковеца се наиграл и му омръзнало. Това още повече ни отказа и така... Коледните подаръци ще са други.

Имам си тук една дилема, дето си е баш хвалба, ама за мен е дилема и много го мисля. А отговор трябва да дам тази вечер.
Скрит текст:
Големият синковец го искат в отбора в следващата възрастова група. Искат го сега, веднага, а не като му дойде времето за тях. Не става въпрос за преместване, а за паралелна игра в два отбора. Малкият е така вече година, но той е в основното училище, ангажиментите му с ученето са пренебрежимо малко и не е никакъв проблем да се справя с двойно повече тренировки и официални мачове. Големият, обаче, е в гимназия. Това тук си е сериозно учене, постоянни тестове, изпитвания, реферати, 2 чужди езика+немския... не е шега работата. Спортен тип е, обожава хандбала, стравя се чудесно, голмайстор е на отбора. Да го поканят при по-големите е голяма чест за него, страхотна възможност също. Но... времето става адски малко за всичко, ако ще прави двойни тренировки и двойно повече мачове. Тренировките на големите са в съседното село, тоест още допълнително време и още допълнителна организация за придвижването... Училището му е основен приоритет и ако заради хандбала омаже пейзажа, няма да си го простя. Точно се е позакрепил в клас, хареса му да получава добри оценки, има хубави цели, трудни за постигане. Отне ми много нерви и усилия да го стегна, да влезе в час и да започне да се справя сам, да учи отговорно и осъзнато. Тоооочно започна да ми поолеква и сега нов зор в и без това задъханата ни семейна програма, която едвам крепя в равновесие. Гордея се с него, много, но искам да го караме разумно и да не изнасилваме нещата.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 07:19 от Анонимен

# 423
  • Пловдив
Мда, и моите искат ховър борд, отрязах ги. У нас има ски, колела, ролери за единия, уейвборд, скейтборд, тротинетки. По две причини - скъпо е и не са особено активни, а се возят.

# 424
Цял ден се боря с един телешки език, почти двукилограмов. 3 пъти го варя по час и нещо в тенджера под налягане, и още не става. Ша му се не знае и добитъка.
Успя ли?

# 425
Мда, и моите искат ховър борд, отрязах ги. У нас има ски, колела, ролери за единия, уейвборд, скейтборд, тротинетки. По две причини - скъпо е и не са особено активни, а се возят.

Именно, губи се елемента спорт, движение. Абсолютна мода за мен, ден до пладне. Тази със сигурност ще я прескочим  Naughty

И колкото повече пораства моята, на 10 е вече, толкова повече играят с кукли  Crazy Такива тоалети им скалъпват....ужас, мислех, че ще ги изхвърлям вече, но уви  Sad Това е хита в момента

# 426
Всъщност "возенето" натоварва доста повече от карането на обикновен борд. Но, всеки си знае, а и не са евтини, а и наистина им омръзват, както и всичко друго.

# 427
  • На ръба..
Довечера ми идват гости, установих че не обичам да ми идват гости, не обичам и аз да ходя у някого. Предпочитам срещи навън и не е нужно да е ресторант...

# 428
Аз изпитвам ужас от гости с деца.
С такива приятели предпочитам да се виждаме някъде извън нас, или тях.

# 429
  • някъде ... тук ...
raja_nikol, отглеждаш си бъдещ моден дизайнер. Покажи и как да шие и нека твори Laughing

Обичам гости, особено вкъщи. Децата са в детската, големите - на масата. По-спокойно ми е, отколкото на заведение или някъде другаде. Няма мрънканици - хайде да си ходим, скучно ми е и т.н.

# 430
  • Бургас
НаЙ-удобно ми е да идват у нас. Ресторантите са мисия невъзможна.

# 431
Какво точно ви потриса в гостите? Наистина се замислих, защото имаше и тема по въпросът. Аз обичам гости, но каня близки хора с които нямам проблеми.

Имаше в темата много странни за мен изказвания.

# 432
raja_nikol, отглеждаш си бъдещ моден дизайнер. Покажи и как да шие и нека твори Laughing

Обичам гости, особено вкъщи. Децата са в детската, големите - на масата. По-спокойно ми е, отколкото на заведение или някъде другаде. Няма мрънканици - хайде да си ходим, скучно ми е и т.н.

Да и покажа, ама как  newsm78 Само копчета мога да шия  Embarassed
Виж да плета мога  Wink

За гостите- и аз обичам, и да ходя, и да посрещам. По- лесно  е с децата, те си играят, ние са забавляваме. Не че не обичам ресторанти, но то са си различни мероприятия, а и включват носене при баби все още, така че ги оставяме за краен случай.

# 433
  • София
За първи път в живота си имам желание да каня гости. Кати вече е направила списък и покани с всичките си приятелчета, че даже е написала всяко да си носи ластик за коса (ако е момиче), пижама и къси панталони за момчетата.  Rolling Eyes  Laughing Явно се кани да прави пижамени партита. Включила е и моите приятелки, само татковците е пропуснала, а има един-двама интригуващи.   Joy

# 434
  • някъде ... тук ...
И аз съм я чела тая тема. Приемам, че хората са различни Simple Smile Както у нас е "като хан" (по думи на майка ми, казани с укор и съжаление към мен), така и у други хора гости почти не влизат. Вероятно и нас няма да ни разберат, но..

...Само копчета мога да шия  Embarassed
Виж да плета мога  Wink ...
И плетене става Simple Smile Поне тропоска или бод зад игла знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт