Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 422
  • 823
  •   1
Отговори
# 435
Пхахаха, Тонке!!!  Grinning Голяма си скица!!!

Аз обичам гости. Готино ми е.. обичам ама да са близки, да съм се настроила..тогава се развихрям и ми е кеф. Сега заради РД в събота.. трябва да чистя преди това, поне малко от малко, после след това..  Tired Представям си какво ще стане..
Торти ще правя, почерпки. .напоследък нямам време за нищо.

# 436
  • На ръба..
Down Under ако въпроса ти е към мене.. братът на мъжа ми никога не си тръгва трезвен отнякъде и гостуването му винаги е съпроводено със скандали..дали с жена му, дали с мъжа ми..говорене на висок тон...установих, че когато някой спомене гости, аз винаги си правя асоциации с него и съответно ми се изпарява желанието да се старая и да посрещам гости..щото едва ли не, вечерта ще завърши зле  Blush

Голямо излеяние падна  ooooh!

# 437
Влизам за бърз въпрос, портфейл с пари ли се подарява или може и така празен? Мъжки е.

# 438
Тропоска и бод  зад игла знам поне, учиха ни една време по трудово, даже един по- завъртян бод, за поръбване  Flutter

Такова фешън палто оплетох на една от куклите, късметлийка  Mr. Green

Тонка, готови ли сте вече за гости?

В портфейл се слага пара, така знам аз, просто не се подарява празен  Peace

# 439
Аз разбирам хората, които имат нужда от личното си пространство, но не разбирам тези, които хем канят гости, хем се оплакват, а и им налагат някакви правила, все едно са им оказали някаква чест, че са ги допуснали в къщата си.

Аз подобни драми не си причинявам. Каня само хора, които мога да пусна и в спалнята си. Само за пуберите има ограничение да не ми ползват личната баня и тоалетна и да не ми влизат в спалнята.

Ди Дора, по принцип пиша, а явно в твоя случай няма как да ги нариташ.

# 440
Шегуваш ли се, смешно е да сложа на приятел 20 лева примерно.  Иначе и аз чух, че с пари трябвало. Каквато и да е сума,  нещо нелепо ми идва. Това да не е компаньонка.

# 441
Затова нормалните хора слагат метално левче или 2, само за да има паричка, а не да се изхвърляш колко си ...

# 442
  • София
Тонка, готови ли сте вече за гости?
Твърдо не!  Mr. Green
Стените почти са готови за боядисване, след което следва поставяне на ламината и гранитогреса. Всичко това трябва да бъде свършено максимално бързо, тъй като мебелите ни пристигат към 20-ти този месец. (ОМГ, това е само след 10 дни.  Shocked)

За разпускане съм решила да отида с детето в Джъмбо и да напазаруваме хубава коледна украса, нищо че все още няма къде да я разположим.

Боре, сложи монета вътре и стига го мисли.  Grinning

# 443
  • някъде ... тук ...
Затова нормалните хора слагат метално левче или 2, само за да има паричка, а не да се изхвърляш колко си ...
А баш!

# 444
Шегуваш ли се, смешно е да сложа на приятел 20 лева примерно.  Иначе и аз чух, че с пари трябвало. Каквато и да е сума,  нещо нелепо ми идва. Това да не е компаньонка.

Хем питаш, хем подскачаш  newsm78
Мъжка му работа, спасявай  се сам тогава  Peace

Съни, точно метална пара се слага, това е символика някаква си...ама кво се хабим

# 445
Аз по принцип неговите ги пропускам, но тоз път защо се намесих, не знам.

# 446
  • Бургас
Аз освен в портмоне/портфейл слагам паричка и в нова чанта. Ако някоя приятелка ми се похвали,че е с нова чанта,веднага и слагам метално левче. Ако нямам -стотинка.  Дори и да не съм я подарила аз.Но символиката е същата като за портмонето

# 447
Е, ама така кажете. Аз съм буквалист, помислих, че  пари трябва. Имам монети, ако е така едно лъскаво евро  да мушна  Wink

# 448
Аз по принцип неговите ги пропускам, но тоз път защо се намесих, не знам.

Абе чудех ви се аз, що така не го отразявате, сега разбрах  Mr. Green

Тонка, точно сега е момента за гости, преди боята и новите мебели  Wink

# 449
  • някъде ... тук ...
то дали ще е евро или нова двулевка, все едно и също, че и мож' да ги объркаш Whistling

Общи условия

Активация на акаунт