Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 443
  • 823
  •   1
Отговори
# 300
 Crazy Добро утро и от мен.

В нашата спалня са велукс прозорци и цяла нощ мислех, че ще се строполи прозореца над мен. Бурята беше ужасно силна, дали понеже сме на последен етаж, но свистеше, духаше, прозореца се тресеше. А моя хубостник си спи..на дивана. Чаках го да се премести при мен и да ме спаси, ама ..  Tired

# 301
Трая си аз на принципа Джоуи храна не дели, аз и мъжете не деля Wink Шегувам се, но веднъж предизвиках пожар вкъщи, добре че беше той, аз нямаше да се справя.

# 302
  • дядовата ръкавичка
И аз сред неспящите тази нощ. Събудих се към 3.00, ММ липсваше, и него вятъра го беше отвял.

С нашите пожарникари съм имала лична среща по повод .... пожар. Запали ни се покрива една есен. Добре че дойдоха бързо момчетата, ама като почнаха да питат "Къде да направим линия? Къде?", викам си, те сега ще употребяват ли, или пожар ще гасят  Thinking.
Та, не съм им заглеждала много, много тогава униформите  Wink, но страхотно си свършиха работата.

# 303
  • Някъде там
Добро утро. Такова шантаво време.Вчера жега,днес мъгла,студ дъжд.Цяла нощ духа силно и валя,изобщо не спах.Не знам в града,как е било,не съм се чула с децата и мм.
Аз съм си на село,да изчистя.Надявам се мама да я пуснат в петък.
Тук щом завали и задуха и нета става ужасно бавен а доставчика ни и в града и тук е един и същ а там няма такова нещо.
Пак пожарникари сте обсъждали.. Laughing останаха ли свободни или да подавам заявка за следващия път.

# 304
  • Бургас
Здравейте!
При нас си подуха също,ама то при нас все духа. Сега е топло и убеждавам Цвети да излезем на разходка. Тя ми отказва,защото била болна. Това хич не е така ,вече е здрава. Даже утре трябваше да е на градина, обаче явно в групата върлува повръщащия вирус  ,та остава в къщи до понеделник.
Обещах и в събота да ги водим на мола да разгледат " Деца на луната".

Аз имам трима комшии ,които са пожарникари.  Laughing Вярно,че двама вече са пенсионери,но пак съм по-напред от някои от вас  Whistling

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 10:25 от lina_bs

# 305
  • Оптимист по принуда
Респект към пожарникарската професия.

Стейси, честито. Звучи като сбъдната мечта.
Спах добре, но си нагласям алармата на телефона заедно с мм, за всеки случай да не се успи. И от 5.30 докъм 7 се въртя, после става малката.

# 306
  • Sofia
Да им е честит Тръмп на хАмериканците  Shocked! ИзненадАх се  Rolling Eyes!
Да се съсредоточим в охранителите от СОТ,предлагам. По-'арни ми се видят...особено нощем,ако ми се е включил СОТ-а и идват да ни спасяват  Crazy...още по-ми се харесват  Laughing!
Добр'утро.Хич не спах добре и аз  Crossing Arms.

# 307
  • Бургас
Привет и от мен! И аз рано ранила, в 1:30 се събудих, да съм знаела да стана за другарче на Белинда. Естествено заспах чак малко преди да звънне алармата.

Стейси, честито за местенцето! Да ви е уютно!

Лина, имаш ли отзиви за тези "Деца на луната"?
А като каза за съседи пожарникари, се сетих, че и нашият е такъв. Става.

Американците и мен ме изненадаха, ама то тази година май всякакви избори ме изненадват. Тръмп, Тереза Мей, испанците уж не харесват Рахой, ама пак залитнаха, ние същите...

Хубав ден от мен!

# 308
Доволен съм за Тръпм.
Осъзнавам каква ще е реакцията на написаното, но жена  няма работа между топки, особено в политиката - не води до нещо добро, е меко казано. Колкото и да убеден съм пращи от тестостерон Меркел, вижте до къде докара  иначе  приятната си за живеене  държава и не само.
Не ми се обяснява и разсъждава, така  е.

# 309
Честито да им е на американците.
Аз хич не съм изненадана. Знаех за тамошните настроения  Peace

# 310
Доволен съм за Тръпм.
Осъзнавам каква ще е реакцията на написаното, но жена  няма работа между топки, особено в политиката - не води до нещо добро, е меко казано. Колкото и да убеден съм пращи от тестостерон Меркел, вижте до къде докара  иначе  приятната си за живеене  държава и не само.
Не ми се обяснява и разсъждава, така  е.

Няма нужда да питаме за кого си гласувал  Mr. Green

# 311
Най- странно ми бяха коментарите, че Америка е страна с неограничени възможности, страна, в която жените са еманципирани и имат еднакви шансове с мъжете. Това бяха коментарите на една  бгрепортерка.
Ми нещо здравата се е объркала. И това го знам от приятелката ми. Повече от 20 години е там. Завърши там. Работи по специалността си. Управлява много пари, но никакво изкачване в йерархията. Тя обучава началниците си. Като напуснат- обучава следващите, но тя да заеме този пост- тц. И сама ми казва- жена, особено чужденка няма никакви шансове. Ще се предпочете мъж, американец, дори и с по- ниска квалификация.

# 312
  • София
Да им е честит Тръмп на хАмериканците  Shocked! ИзненадАх се  Rolling Eyes!
И не само на американците, а горе-долу на целия свят.  Wink
Още в началото, когато се кандидатира за президент, помислих, че е някакъв майтап.

Буря ли е имало през нощта в София?  Shocked Пропуснала съм я.

# 313
Буря ли е имало през нощта в София?  Shocked Пропуснала съм я.
Имаше.
За теб, слънчева, специално предлагам съответен подслон, надявам се да те стопли  Peace
Скрит текст:

# 314
  • София
Е, аз поне разбрах що не съм могла да спя нощес. От вълнение за изборите в САЩ ще да е било Laughing Дюбрютру Grinning Излюпих се аз, ами лошото е, че детето и то преди малко се излюпи. След час тръгва за училище, домашните още не е почвал. Поне си отспа...

Общи условия

Активация на акаунт