Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 406
  • 823
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Лина, посмях се с тази Пепеляшка. Благодаря и за споделеното за Дни на Луната, ще го обсъдя с девойката.

Преди години носех всякакъв вид обеци, от знайни и незнайни материали, без проблем. Сега обаче сложа ли нещо кофти и до половин час ми се възпалява ухото.

Честито, Руми! Със здраве да си ползваш подаръка!

Яна, кофти време ви се очертава. Преди две години, в края на юни, бях на една екскурзия из Северна Испания. Ми то 10 дни не спря да вали и да духа. Накрая летяхме от Мадрид и там успяхме да си направим снимки без чадъри, дъждобрани, рошави глави.

# 346
Янче, душичка, викни някой пожарникар или сърфист да те разсее. То в това лошо време сърфистите са по-свободни.

# 347
  • София
Хаха, това с роклите е жестоко Joy

А кой питаше за кутия за бижута? Днес в брошурата на Айко има - картонена, на два етажа, с разни отделения, намалена с не знам колко процента, към 10 лв. струваше Peace

# 348
  • Euskal Herria
Свикнахме му вече на времето. Дъжд и вятър - ежедневно. И рязко се променя. Както си пече слънцето, изсипва се порой. И след 5 минути - пак е жега. Просто свикваш винаги да носиш чадър  Grinning.
Няма да забравя първия ми ден тук. Кацнах при 40 градуса жега, бях с лятна рокля с тънки презрамки. Вечерта търсих дънки и пуловер - температурата бе 19 градуса.
Като цяло - не можем да се оплачем откъм климат. Зимата под - 3 не падат температурите, а лете - над 30 рядко има, евентуално за няколко часа. Идеалното съчетание на океан и планина имаме.

# 349
Руми, много се радвам, ама и мъжът ти си го бива,  браво, виж как те изненада.
За всякакви въпроси съм на разположение, дано и при вас със щерките има толкова добър резултат, колкото при Мими.

Дойде ми новия телефон, не виждам разлика със стария външно, само дето е по- мощен и правел по- добри снимки Crossing Arms Можеха да пипнат малко дизайна сепак. Поне да беше Самаунг, можеше да ида да се запаля у Австралията, а Даун, нали е душа човек, щеше да ме запише да мина един курс със момците от календар  Mr. Green

Сесил, аз мажа с безцветен също, много обичам дрънкулки, колиета и обеци, но имам страшна алергия, пламвам цялата. Просто съм била аростократка в предния живот и трябва да нося само благородни метали:))))

Лина, много ми е позната картинката у вас:) Жаки в момента е с анцуг, дебели чорапи и пачка отгоре, пачката се сменя постоянно  в различни цветове:)

# 350
Благодаря за идеята, ще мажа с безцветен лак.
А как го мажете, защото на синджир, нещо не ми е ясно как точно ще стане.

белинда, аз питах за кутия, но на мен ми трябва повече за висящите колиета и др. такива. Да мога да ги виждам и имам лесен и постоянен достъп до тях.

В момента вечер е едно ровене по кутиите, защото всяко бижу си е в кутия, те пък от своя страна са подредени в едно куфарче. Отварям всяка кутия, гледам какво има и продължавам. Ужасна работа.

руми, браво на твоя мъж, хубава изненада ти е направил. Simple Smile

При нас вали 3ти ден с прекъсвания. В момента се излива порой.

# 351
Жаки, идвай, но при нас само айфоните се палят. Май за китайския пазар са били тези дефектни Самсунг.

Изгонете ме, че стана късно. Сега не ми се ляга, но утре пак ще се боря със себе си да се надигна  Confused. Чакам Коледа, защото ще почивам 10 дни. И пожар и наводнение ще мога да си спретна Simple Smile.

# 352
  • Бургас
Селесте, ето тук има малко повече инфо : http://www.burgasplaza.bg/kids-on-the-moon/

# 353
# 354

Ха ха, аз ще ги браня с каквото мога Simple Smile.
В интерес на истината снимат само работещи пожарникари, а не модели и парите отиват за болници. Сами си продават календарите чрез приятели и роднини.

Календари има и с пожарникарки Wink. Дъщерята на една колега е в таз годишния.

# 355
Бас ловя, че ако някой се изцепи тук в тоя вид, ще отнесе  дежурните епитети  селски бек, нацепен батка, чалгадджия и пр.
Ама нали е чуждо и омацано - точите се   Mr. Green

# 356
Е, не, наистина се замислих дали да си купя от горящите телефони.
Бориле, ти къде се мериш с австралийските пожарникари?

# 357
Аз не гася пожари, а оправям самолети.  Ще ти хареса и в какъв вид го правя  Mr. Green

# 358
Руми, честито!
Аз също чакам отзиви, дълго се чудех дали да си купя машинче. Ама сега си ходя при една мацка, пак на фото епилация, много съм доволна. Невероятен ефект и то при мен..с много коса, тъмна и т.н.

И аз имам алергии от метали, рядко слагам бижута. Иначе обичам ама.. нещо не ми понасят.

Бориле..ти ако си мъж верно, пускай се да те видим, стига писа.

Аз да кажа, че моят приятел, мъж или каквото е там има РД в неделя ама ще го празнуваме в събота. Като начало вкъщи, после на бар  Crazy Хич не ми се искаше у нас, защото е тясно, ама какво да се прави. Сега ще трябва да чистя.. после пак..бах тиии! И съм решила да направя джиджана торта. Миналата година направих една, за която и до днес се  говори- беше много проста с италиански бишкоти, крема е маскарпоне и нутела. Но тази година ще се развихря повече. Гледам в блога на една много сладка мацка- Life Bites, много красиви декорации на торти. Ще се пробвам да спретна тази:

Oх...знам, че съм прекрасна!! Дано и той го разбира!!!  Crazy

# 359
  • Euskal Herria
Даун, дай да видим и австралийските пожарникарки.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт