Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 485
  • 823
  •   1
Отговори
# 615
Evil, покажи си персийката, плс. Умирам за котета.
Кажи на половинката да погледне по-внимателно Pets серията на Roomba.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 11:20 от Анонимен

# 616
  • Оптимист по принуда
Сбъдваща, разкошно коте, просто разкошно! Heart Eyes
Допълвам - децата ти са прекрасни, виждала съм ги в Покажи се.
Сесил, едно време и котка, и куче имахме и действахме със същия метод. Иначе нямаше чистене.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 11:13 от demmy.

# 617
Мария, разбирам те, но не разбирам, защо не застанеш твърдо зад децата си?

И аз това не разбирам. Съжалявам, но за мен наистина е несериозно това претегляне с месеци на плюсове и минуси, тежко обмисляне и в крайна сметка бездействие.
Тарти, историята е тъжна, много тъжна. И дълга за обяснение.

# 618
  • Някъде там
Добро утро.Искам да кажа че съм много щастлива.Прибрахме си мама в къщи.
Нека ви почерпя с баницата която правих за нейно здраве.
Скрит текст:
Скрит текст:
Вчера цял ден покрай нея бяхме всички и нямах време да ви прочета.
Днес времето е ужасно и ще си останем в къщи пак.Намислила съм да правя меденки няколко дози че винаги до Коледа почти свършват.
Лелеее,Сбъдваща мечти влюбих се в котето ви.Прекрасно е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И децата и те. Heart Eyes Страхотни снимки.

# 619
  • Варна
Сбъдваща, много красива вашата, а като гледам
и социална. Нашата я осиновихме преди 2г. още
не може да понесе, че живее с деца. Откровено
не ги понася. Но пък от градска кокона, се превърна
в откровена селска пръчка  Laughing Лови синигери,
мишки, цял ден брише улиците докато ни няма.
Зузанка много хубава новина, дано не ви тревожи повече.  Hug

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 11:42 от evil

# 620
  • Оптимист по принуда
Усмихвате ме с тези пухкави разкошотии.
Evil и дете, и котки са чудни.

Зузанка, да е жива и здрава майка ти и край на перипетиите  Hug.

# 621
  • Ямбол
Нямам нито един килим вкъщи, няма и да сложа. Почистването е лесно и бързо. Искам котка, но все още не мога да убедя силния пол да си вземем.

# 622
Евил, много красиви котета.

Да, имаме късмет с много обичлива котана, нежна, спокойна и добричка.

# 623
Нямам нито един килим вкъщи, няма и да сложа. Почистването е лесно и бързо. Искам котка, но все още не мога да убедя силния пол да си вземем.

Не става с убеждаване. Довличаш го и му го мяташ.Така с майка ми процедирах, а после и с мъжа.

# 624
Много хубави пухчовци. Обичам котки.
Нашите са на двора - една голяма и четири малки (нейните)
Никой не пожела малко котенце и си останаха всичките вкъщи  Laughing

Евил, от рънърс поръчах на моите. Изглеждат все още добре, децата казват, че са им удобни (те иначе нямаше и да ги носят  Laughing ) обаче светлините бързо сдадоха багажа. Първо изчезнаха някои диодчета, после някои цветове и така.
Обаче малката още си ги носи, просто не ги светка вече  Peace

Ето такива са нашите - бели на голямата, черни на малката

Скрит текст:

От това, което видях, няма значение от къде ще ги купиш, явно вносителя е само един, най-вероятно китайски  Mr. Green

# 625
  • Бургас
Сесил, ще ти пиша на лични с повече информация. Търсиш безплатно онлайн обучение или срещу заплащане?

Страхотни дечица, Сбъдваща! И на Евил Спящата хубавица тоже!

И аз трябва да се стягам скоро за детски РД. Моята щерка много държи партито да е вкъщи, с две-три деца. Притеснява ме да не реши дни преди рд да събере половината група, че като знам как си допоканват деца след вече раздадени покани.

У нас нямаме нищо застлано. Голям рахат. Като гледам как в съседната кооперация всеки уикенд се вадят за чистене 4 килима и ме втриса.

Даун, и ММ едно време така ги тръсвал у тях. Надявам се детето да не последва светлия му пример някой ден.

# 626
Селесте, и платено няма проблем. Или пък от къде да си купя учебник за начинаещ.

# 627
Сесил, ще ти пиша на лични с повече информация. Търсиш безплатно онлайн обучение или срещу заплащане?

Страхотни дечица, Сбъдваща! И на Евил Спящата хубавица тоже!

И аз трябва да се стягам скоро за детски РД. Моята щерка много държи партито да е вкъщи, с две-три деца. Притеснява ме да не реши дни преди рд да събере половината група, че като знам как си допоканват деца след вече раздадени покани.

У нас нямаме нищо застлано. Голям рахат. Като гледам как в съседната кооперация всеки уикенд се вадят за чистене 4 килима и ме втриса.

Даун, и ММ едно време така ги тръсвал у тях. Надявам се детето да не последва светлия му пример някой ден.

Дано, защото моето е баш като мен и всяква твар мъкне, а аз, понеже съм луда, приемам  Tired.

# 628
  • Някъде там
Килими имам само в стаите които не сме направили ремонт и са с дюшеме.Ще ги махам и тях.На майка ми в стаята е с паркет но се заяде за килим,нали си е с стари разбирания,но е мокетен и не събира косми.
Котките не пускат толкова косми, колкото ние трите Grinning.Имах един килим който ненавиждах,беше от циганските е 3 пъти на ден да го чистиш пак е мръсен,с кеф го подарих на една баба.
Относно клипа,ако дойдат да снимат в Пазарджик тренировките на ансамбъл Чудесия ще гръмне медийна бомба.Предполагам сте чували за Чудесия, покрай участието им в Бг търси талант. Там треньорката бие с пръчка през коленете.Родителите са на ясно,но за тях славата явно е по важна. Хранят се по диета изготвена от нея.Вика се и се крещи непрекъснато.Тренират по три часа,а когато са на лагер по 6 с 1 час почивка.Това е нечовешко според мен,за това и не записах моите там . Нашата госпожа също вика и се кара но най-вече ги наказва,но никога не съм чула някое дете или майка да се е оплакала че ги тормози.Има си начини,не мисля че боя насилието и тормоза е правилния.
Не бих допуснала физическо насилие над децата ми,спортист не се става на всяка цена.Виж обидите и караниците тях не ги впечатляват и съм склонна да приема.
Благодаря ви Heart Eyes

# 629
Зузи, как е майка ти? Децата за съжаление понасят подобно отношение. Аз бях добре, защото не ме натискаха, а и фигурното пързаляне не изискваше диети, въпреки това бяхме третирани по подобен начин. Като ми писна, спрях.

Общи условия

Активация на акаунт