Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 482
  • 823
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
rummi_pl точно до магазин на Ранърс смятам да ходя.
Благодаря ти за отзива.

У нас също няма килими, само в нашата спалня, от онези
дългокосместите. Тупам го с рейнбоу-а. Кога ли ще го
изфиткам и него...

И аз мъкнех всякакви гадинки, децата са същите... ама
то "крушата ябълки не ражда", та съм се примирала.

Похвалвам се с 20 точки, първото състезание по
изобр.изкуство "Таралеж" на дребния. Heart Eyes

# 631
И при нас беше зор докато убедим половинков за котка. Тук практически бездомни котки няма, повечето домашни са кастрирани и не е толкова лесно - няма начин просто да ти подарят коте или да спасиш някое улично. При нас големият проблем беше кой ще гледа котето, когато пътуваме - а то обикновено е за седмици и си е ангажимент. Но в момента, в който се преместихме в къща и се оказахме с читави съседи, проблемът отпадна и дърпането на благоверния стана по-вяло. Започнах да гледам обяви, да звъня, накрая направих среща с една дама с 4 малки пухчовци, която каза да побързам, имало голям интерес. Наложи се мъжът ми да ни закара, взехме с нас щерката, че градината беше затворена точно този ден. Беше останало само едно коте - плашливо и неугледно, но тя като го гушна и забрави за всичко наоколо. На него просто му остана да плати котето и да пренесе детето до колата - тя беше толкова щастлива, че чак неадекватна. Имаме видео, в което момчетата не вярват, че котето е наше, а после плачат от радост. Продължават да я обожават и са безкрайно нежни с нея. Тя им отвръща с обич и нежност. Решението за коте е едно от най-добрите неща, които сме правили за децата,

# 632
  • София
Много благодаря за рецептата за суфлето! Може би още днес ще го направя!

Килими нямах с години. По едно време реших, че с килим може би ще понамалеят вълмата прахоляк по ъглите, които се събират заради статичното електричество от гадния ламинат и реших да пробвам. Взехме килим за хола. Ами много е хубаво Heart Eyes Цялостната визия на стаята се промени. Дългокосмест, рошав, много ми харесва и е ужасно приятен за стъпване! Не съм забелязала да се чисти трудно, но и нямаше търсения ефект на прахосъбирачка.

# 633
  • Някъде там
Зузи, как е майка ти? Децата за съжаление понасят подобно отношение. Аз бях добре, защото не ме натискаха, а и фигурното пързаляне не изискваше диети, въпреки това бяхме третирани по подобен начин. Като ми писна, спрях.
Даун аз писах по нагоре че си я прибрахме вчера и се чувства добре.Вече готова и да работела из вкъщи.Но я насметох че следващия път ще я оставя сама и сега седи в леглото и плете  Grinning. Ще пие хапчета и ще ходим по често на проверки и дано не се повтаря.

Евил браво на момчето. Heart Eyes Още много успехи.

# 634
Зузавка, да е жива и здрава мама. Добре, че се е прибрала вкъщи вече  Hug

Белинда, аз правя суфлето на Марипоса - има го в темата с рецептите. Става страхотно  Peace

# 635
  • Euskal Herria
Ех, нямате изчитане!
Сигурно звуча дребнаво, но все пак - рецептата за суфлето, която Осмичка е взела от мен, е на Йоли и всъщност тя я е кръстила "Шоколадова лава":
http://yoli-www.blogspot.com.es/2009/09/blog-post_22.html?m=1
 Смятам, че е редно да посочим от кого е взета.
Обаче в едно до момента са единодушни всички, които са го правили и опитали - божествено е! Фризерът ми е зареден с формички - имам и с натурален шоколад, имам и с бял. Осмичка е правила и с млечен, каза, че също е станало страхотно.

Днес ни е ден за скитане, та не знам довечера, като се приберем, колко материал за четене ще сте ми приготвили.  Grinning

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 15:32 от YanaDG

# 636
Зузи, дръж я в кревата и да не се размотава много, макар че знам, ще е трудно  Hug

# 637
Сбъдваща, нали сега съм кълбо от нерви, чак се разплаках на разказчето за котето.
И ние имаме 2 броя- дворни. Единия е мъжки- бял, дългокосмест и с две различни очи. Сестра му си е представителка на уличните превъзходни. Докато бяха малки ги гледахме в част от другия апартамент. Сега кръстосват двора и улиците. Обаче каква любов има между тях и майка ми- жената, която не понасяше животни, обиждаше ги, подритваше ги. А сега си дремят заедно по леглата и диваните.
Килим имам един брой- стар, за да им е топло на децата, като играят на пода. В стаята им има два малки пътеки- алерголожката е и против тях.
Зуз, дръж я изкъсо на майка ти, за да ти е мирна главата.

# 638
Яна, благодаря за уточнението за суфлето. Аз като не много веща в готварството не съм видяла, че рецептите са подобни  Blush
И аз го правих с млечен шоколад, задължително трябва да се намали захарта тогава, но вкъщи не се одобри. С черен шоколад си го харесват най-много  Peace

# 639
  • Euskal Herria
И на мен най-  ми харесва с черен шоколад. И с белия не става лош, много го харесаха у дома, обаче захарта трябва драстично да се намали. Поне на мен ми дойде доста, чак натъртва от сладост.

# 640
Излязохме на пазар с ММ и се прибрахме. Сега пека баница за обяд и по интереси ще бъдем до довечера. Аз ще лежа, че се събудих с главоболие и още не ме е отпуснала главата.
За суфле още не съм събрала смелост, но щом всички сте доволни ще се престраша и аз да направя.

# 641
Захарта в суфлето и аз я бях намалила малко, а млечните ми шоколади бяха някакви обикновени от Лидл и не стана прекалено сладко, идеално си беше. Баница и аз правих днес Simple Smile

# 642
  • Euskal Herria
Баница съм обещала за утре, днес ще си набавя продуктите. За днес още не сме измислили какво ще се яде, но обикновено в събота е нещо, което бързо се прави. Нали се прибираме късно.

blackcat6, ако знаеш колко време го заобикалях това суфле. Виждаше ми се някаква страхотия. А се оказа фасулски лесно за приготвяне.

# 643
  • Бургас
Ни суфле съм правила,ни баница. Снощи сготвих супа топчета на децата и те сутринта закусваха с нея и на обяд пак ядоха. Макароните дето им ги бях направила ги изяде баща им. Не сме решили ние какво ще ядем с мъжа ми,ама има време за нас.
Ходихме на МОЛ. Не бях ходила сума време. Водихме голямата на Деца на луната. Селесте, ти искаше да водиш твоята дъщеря, имай предвид,че е за над пет годишни. За Цвети направиха компромис, но на по-големите със сигурност им беше по-интересно. Не че и по-големи от нея не се уплашиха и не искаха да се обличат,де.Иначе им слагат  костюми, показват им всички планети, вкарват ги в симулатор. Накрая им дават и диплом.
Утре ще ги водя на Рапунцел, пак в Плаза. Ама още не съм и казала,че ще ми изкара душата

# 644
Включвам се да кажа, че поспахме до към 10.30ч., което за мен е истинско щастие. Сега започвам тортата, стискайте ми палци да се получи. С бишкоти е, крема е маскарпоне, сметана и течен шоколад. Целулитна бомба!😂 После ще правим хапки, различни, ще вид как ще ги измисля. И довечера купон..Аз като Алечка, обичам вечер да си дремя на дивана, с винце и книжка, не съм много парти настроена. Но..зддраве да е. Дано ми дойде парти настроението.

Общи условия

Активация на акаунт