Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 463
  • 823
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
На мен пък пеп-чо ми идва твърде инфантилна и ужасно много ме дразни неграмотното "мойте канибали".

# 676
  • Варна
Всеки път като готвя уж много внимавам колко сол да сложа. Проблемът е, че на мен все ми е безсолно, докато опитвам и после изведнъж се оказва солено за другите. И като си опитах днес по средата на готвенето пилето с картофи, прецених, че пак съм пресолила. Аха да пиша тук какво да правя, пък извадих тавата, изгребах половината сос и налях чиста вода. Стана идеално накрая.  Blush

# 677
Валежно и духливо днес. За да им намеря работа на двете по-малки, им замесих тесто за маслени курабийки. Украсата им отне половин час. Тишинааааа. Резултат:
Скрит текст:

# 678
Август, като дойда ще ти го фризирам пустия чимшир  Laughing.
Ти ела, пък последна грижа ще ни е чимшира 😀
Страшен вятър тук, направо ще ни отвее...

Суфлето го пекох предния път в метални формички, защото нямаше алуминиеви еднократни. Мазах, ръсих, но позалепна. Сега в металните сложих хартиени, защото само по хартиени ми се видя нестабилно

# 679
  • София
Това сериозно ли деца са го правили Shocked Лелее, аз каквато съм схваната в ръцете, на мен не ми се получават толкова добре Embarassed Браво!

А сега ми се дояде и пиле с картофи, и меденки! Ааааа, няма да влизам повече в тази тема Crossing Arms

На Пепчо са й хубави рецептите, да, и аз ползвам сайта Simple Smile И Супичка, и на Йоли, и още един със страшни рецепти за сладки и бисквитки, ама сега не мога да се сетя.

# 680
За суфлето използвам силиконови формички - вадят се без проблем и не ги мажа с нищо предварително  Peace

# 681
  • Някъде там
Сбъдваща разкошни са ви сладките,справили са се като професионалисти .Зеленото какво е?
Стейси,важното е че си се справила. Аз пък сол не слагам почти,съвсем малко.Всеки да си слага че аз солено не обичам а мм ако не му е бяло не го яде,едната девойка е като него,другата като мен.

Рецептите на пепчо ми харесват.Имам си и други любимки след кулинарните творци,но особено ми е любима Марияна Цвяткова. Mam4eto61 и е ника в веселия готвач.Тази жена е уникална за мен.Готви достъпни неща и толкова неща се научават от нея че е цяла енциклопедия.

# 682
  • София
За суфлето използвам силиконови формички - вадят се без проблем и не ги мажа с нищо предварително  Peace
Е, на предната страница някой писа, че точно от силиконовите не е имало вадене Confused Не знам вече и аз...Ще пробвам по веднъж във всичко, пък то само ще си покаже. Сега ще е в металните шоли, дано стане, че ламите как се точат...

Солено мразя. Сега, откакто забременях, не знам какво ми става, все солницата ми е в ръката, а не бива.

# 683
  • Варна
Солено мразя. Сега, откакто забременях, не знам какво ми става, все солницата ми е в ръката, а не бива.
Аз солено обичам, пък като бях бременна преди години станах маниачка на тема "изпий всички доматени сокове за зимнина на мама". Всеки ден надигах шишетата и така.
Зузка, абе често чувам "еййй, мило, или ей, мамо, солено е " Уж внимавам, ама....

Алечка, някога ще те питам за градински работи, така че трупай опит!  Simple Smile

# 684
Ми не знам. Моите са от Джъмбо - 12 броя силиконови формички за мъфини. Така се водят, че от телефона не мога да дам линк.
Ама суфленцата са толкова вкусни, че те ако трябва и с лъжичка ще си ги изядат   Laughing

# 685
  • Ямбол
Не понасям солено. Обикновено вкъщи по-често се чува - пак е безсолно. Но е по-лесно да се добави сол, отколкото обратното.

# 686
Зузанка, зеленото е захарна глазура - айсинг, оцветено с боя за храна.

Благодаря. Да, дребните са ги украсявали. Е, разбира се, най-омазаните курабийки бяха бракувани и изядени на момента.  Laughing

# 687
Меденките са супер украсени.
Аз ядене съм прецаквала когато сменя марката сол. Винаги внимавам и слагам малко, може да се добави, но обратното е по-трудно.

# 688
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сбъдваща, браво на децата - направо са си професионалисти, няма да останат гладни.
Съжалявам, че не видях котетата - вашето и на Евил, но разказът за момиченцето ти с котето и таткото, който ги пренесъл двете гушнати в колата и мен ме умили и разчувства, представих си детето и котето в прегръдките му. И моята госпожица обожава котки.

По повод имената - имам приятелско дете, което се казва Пиринка и колежка Софиянка.
Имах съученик, на който личното му име беше Раковски.
Много се забавлявам със странни и необичайни имена.

# 689
Ох, Стейси,  аз съм такъв пишман градинар... Само ходя с лозарската ножица и питам това какво е и да го режа ли  Laughing Имаме лози, които никой не знае какво да ги прави 😀 Сега съм решила да сея  жив плет, че от едната страна ми е само телена ограда, а до зид, какъвто искам скоро няма да стигна... Но ще се науча де, то нямам избор, иначе ще се обзаведа с един декар треволяк 😀

Общи условия

Активация на акаунт