VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 746
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 955
Купи си "Кулинарен наръчник за простаци" от Ути. На корицата-неговата снимка.

# 2 956
И аз не вярвам на Брадьра.Понеже гледах с едно око се чудех, дали първо не е била кавгата после сдобряването,но последователността май е вярна.Утре ще преговарям.

# 2 957
А какво значение има?

# 2 958
През годините медиите в т.ч. Биг Брадър толкова са изкривявали фактите, че вече на нищо не вярвам.
Гледам, чета коментари и пак не ми се вярва, че победител ще е някой от най- харесваните участници, а именно Меги, Еми или Боби. Очаквам ББ да излъже отново.

Това навиране на Утьо.. но той пък се изложи яко, въпреки четкането..не мога да допусна, че ще се изгаврят и да го обявят за победител.
После ристьо/ нарочно е с малка буква/. Шушумуши се там, приглася, но в общи линии освен собствените му излагации  /2 пъти/, които нямаше как да се скрият Брадъра се опитва да не го навира много много.
И се притеснявам да не го изтрескат пък него.

Ще е супер, мега, хипер нагло.

Но се надявам, че заради фб няма да посмеят. На тяхната страница е наистина страшно. А и нашите анкети са най- достоверни и показателни.

В крайна сметки вероятно ще добутат Утьо до 2 място, което също ще е ужасно нечестно.
Това за Христо ми прави впечатление и на мен. При такъв хейт за него след пиянската нощ, трябваше отдавна да е изхвърчал, още преди Надя и Деси, а той до финал мина между капките. Няма да се изненадам, ако го направят победител, уж защото е направил ударът на сезона. Каквото и да си говорим, този сезон ще се запомни със случката в тоалетната. Каквато и да е била тя. Само че Христо там беше в поддържаща, не в главна роля Wink А как ще се изкефя Миглена да победи наистина... думи нямам.

# 2 959
Сьздават понякога лека манипулация.Евгени разказа как Арьков се опрял на него,те излъчили от друг ьгьл и било все едно Евгени вьрху Иво.То нищо в нагласите не се променя на финала.Оцветяват понякога ситуациите.

# 2 960
  • Испания
Както многократно писахме, ако случката с напиването се беше случила на Миглена, Борислав или Емануела: да бяха падали и повръщали, щяхме да гледаме кадрите с дни. Сега какво се случи. Замазаха, обвиниха Емануела, после нещо се разбира от откъслечни фрази. Емануела в пряката връзка със студиото каза, че Христо повръщал, паднал върху нея. После се разбра, че повръщал върху нея. Днес излъчват, че той се извинява за това, че са чистили след него.

ББ /продуценти, сценаристи и целият екип/ трябва да са безпристрастни. Не да лъжат и раздухват нещо, което не се е случило /диариягейт, че и процес скалъпиха/, а да премълчават и замазват неща, които са се случили.

Емануела три пъти каза, че на Михов не му е за първи път да я опипва. И ѝ вярвам. Показаха, вероятно, последния път.

Михов, според мен, се е напивал от самото начало. Видяхме кадри в последните дни, че е прилично наквасен.

Ути също не крещи от последните дни. И т. н., т. н.

# 2 961
  • Варна
Купи си "Кулинарен наръчник за простаци" от Ути. На корицата-неговата снимка.

НИдей тъй, книгата  ще е  "Кулинарен наръчник за ЕнтелЕгенти ".

# 2 962
Това е телевизията. Колкото е обективна и Гала като им се замазни, все едно ние друго предаване сме гледали. Няма безпристрастна телевизия или медии. Може би , въпреки анонимността ни тук, на острова на този форум, сме най-искрени (поне докато троловете са очевидно заети със служебните си ангажименти по политическата кампания за изборите и нямат време да ни радват с платените си мъдрости тук). Благодаря на всички ви за забавлението и лека нощ!

# 2 963
  • Ямбол
Убау де ми аз па като не обичам сьомгата с какъв сос да я ям.
...
Теб никой няма да те пита. Нямаш никакъв шанс да си там, така че не се притеснявай. Чак такива простотии едва ли ще се навият да вкарат.

# 2 964
  • Испания
Аз сравнявам с испанския ББ. Да не изброявам, но няма нищо общо с нашия /освен името/.

# 2 965
Дами, кой напусна, че не ми се чете цялата тема?

П.С. Гледах президентския дебат и пропуснах ВБ тази вечер...

# 2 966

ГинесТ.

# 2 967
  • София

Рени.

# 2 968
Благодаря, момичета! bouquet
Очакваше се май... Mr. Green

# 2 969
Лара е започнала агитация във ФБ... Mr. Green

Lara Zlatareva
6 часа ·
Vbox7.com app
 ·
Аз подкрепям ХРИСТО на 17707! Не знам дали днес той е "Любимата звезда на България", но знам, че е ПРИЯТЕЛ и ще се радвам ако един ден децата ми искат да приличат на хора като него.

Общи условия

Активация на акаунт