VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 835
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 940
Май освен, че е срамно да си богат е позорно и да си от Пазарджик ooooh! Много гнусно обиждат тези и как гадно злобеят кой колко ядял, ще кажеш, че само едни фиданки се събрали там и броят хапките на другите.
Ох, много съм обидена, няма да спя цяла нощ. newsm45
Лара - говорело се мьеко
Ирина - паз. корем
Ути - паз. селянин
 Crossing Arms
Как да не им се възхити човек на интелигентния изказ.
То там само кореняк столичани Simple Smile И не ядат! Да не забравяме, че е срамно и да работиш, а имаш ли и пари- направо за нищо не ставаш Laughing

# 2 941
Ути е от бургаското село Бродилово, затова разбира от сьомга и червен хайвер.
  Peace
Софиянец е.
Това, че живее на "Стара планина" не го прави кореняк софиянец. Той сам си разказа преди две седмици как в неговото село Бродилово тричали кучета, наричайки ги бъхливи и не знам си какви. Ми ок, те са бъхливи вероятно, а той ще си остане един шопар.

# 2 942
Ох,  най-накрая научих как не трябва да ям сьомгата-със сос болонезе.  bowuu bowuu bowuu Добър урок наистина. Че аз често си похапвам сьомга. Ще отида при Ути да ме образова и как да ям морските дарове като скариди и калмари, с какво вървят с какво не, че и те са ми любими и редовно си похапвам, та да не взема да сбъркам нещо. Не е лошо цял курс да премина при него да съм осведомена и да не правя грешки. Simple Smile

# 2 943
  • в резерват
Аз разбрах баш накрая защо няма живо. Защото те през цялото време се излагат. И едвам събират по-прилични кадри, в които не се обиждат, клюкарят и злобеят.  Особено това се отнася за приятелският кръг на  Тупарев. Горкият човек кой знае какви монтажи е трябвало да скалъпва, че да му видим дружките такива. А представяте ли си натюр какви са?

# 2 944
  • Испания
Ути е от бургаското село Бродилово, затова разбира от сьомга и червен хайвер.
  Peace
Софиянец е.
Това, че живее на "Стара планина" не го прави кореняк софиянец. Той сам си разказа преди две седмици как в неговото село Бродилово тричали кучета, наричайки ги бъхливи и не знам си какви. Ми ок, те са бъхливи вероятно, а той ще си остане един шопар.

Роден е в София. Няма значение.  Peace

# 2 945
  • София
Аз чак сега го изгледах.Много грозно впечатление ми направи как Михов говореше за Борислав.И не само Михов,а цялата групичка дето се бяха събрали.То момчето е добро и възпитано това си личи от километри,никога не се е показал като простак и каруцар и нямаше за какво да се хванат,ама завистта е голямо нещо.Почнаха да го наричат жена,Михов видиш ли се завивал през глава като някоя се съблича hahaha как може Боби да не се завива и да гледа?! #Crazy не го е срам-това автоматично го прави жена.Супер логика Party
EDIT:И забравих да вметна как изискания джентълмен нарече Емануела ''малоумница'' само,защото не му се извини.

# 2 946
За вечеря се чудя да врътна ли една сьонга , ама със сос Бешамел? Дали ще върви? А ще ме направи ли селянка това? newsm78

# 2 947
  • София
Чак сега го изгледах,не мога да ви изчета,вие сте писали,писали  Crazy

Другият път ММ като ме ядоса, ще му кажа да си се връща в Пазарджик да си яде сьомгата там.  Crossing Arms
И едно бурканче сос му турни у торбето. bowuu

Ама ще му сложа песто,за да му се подиграват другите селяни,че не я яде с болонезе.  newsm36 bowuu chef

# 2 948
Парти за Емануела - ниенте. Много неуважително от страна на ББ. А толкова чаках Михов с букетче и парфюмче този път да опипа чалга дивата, ако не законно, то поне с прошка. Rolling Eyes И изобщо, това с прошките беше по-фалшиво и от диариягейт. Едно празненство на патерица за рождения ден на Емануела щеше да ги накара да си простят и без да четат преписани на ръка готови текстове. Че и да се "уважават" след петото питие. Mr. Green Пък можеше и Драма в тоалетната-2 да видим. Mr. Green

Доживях да видя Рени да си тръгва. Сипах си питие специално по случая. Grinning
Не вярвам Ути да победи. Днешният епизод не беше добра реклама за него, нито за другите "ядрени" люспи. ooooh!

# 2 949
Искам Ути да издаде веднага наръчник коя риба с кой сос вьрви Naughty
Важно ми е,защото сьм на морето и говоря меко,но чужденците по соса ще ме познаят,че сьм интелигентна гражданка от сой.

За Пазарджик мисля,че натьртват,защото там има много ромски събратя.Ходила сьм там на митницата.Тя е в една гето махала.Имаше блокове с много пране,но всички чаршафи дори и изпрани бяха жълти по терасите и майнета много се чуваха.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 23:06 от eti_bs

# 2 950
  • Испания
Михов видиш ли се завивал през глава като някоя се съблича hahaha

Той се завива през глава, защото го напъва той да съблече тази някоя.  Flutter

Отвратителни бяха всички коментари на трио "ГинесТ".  Sick

# 2 951
Рени сама си е писала речта, колкото аз съм Червената шапчица. Нейният речник е от стотина думи.

# 2 952
  • София
Убау де ми аз па като не обичам сьомгата с какъв сос да я ям.

И изобщо на брадъра му трябват скандали и пише такива плоски сценарии, че не е истина.

# 2 953
  • София
Убау де ми аз па като не обичам сьомгата с какъв сос да я ям.

И изобщо на брадъра му трябват скандали и пише такива плоски сценарии, че не е истина.
Ще ядеш само сос  Joy

# 2 954
През годините медиите в т.ч. Биг Брадър толкова са изкривявали фактите, че вече на нищо не вярвам.
Гледам, чета коментари и пак не ми се вярва, че победител ще е някой от най- харесваните участници, а именно Меги, Еми или Боби. Очаквам ББ да излъже отново.

Това навиране на Утьо.. но той пък се изложи яко, въпреки четкането..не мога да допусна, че ще се изгаврят и да го обявят за победител.
После ристьо/ нарочно е с малка буква/. Шушумуши се там, приглася, но в общи линии освен собствените му излагации  /2 пъти/, които нямаше как да се скрият Брадъра се опитва да не го навира много много.
И се притеснявам да не го изтрескат пък него.

Ще е супер, мега, хипер нагло.

Но се надявам, че заради фб няма да посмеят. На тяхната страница е наистина страшно. А и нашите анкети са най- достоверни и показателни.

В крайна сметки вероятно ще добутат Утьо до 2 място, което също ще е ужасно нечестно.

Общи условия

Активация на акаунт