VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 871
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 925
Селянка до селянка, чалгарка до чалгарка  smile3535 ppp

# 2 926
Май освен, че е срамно да си богат е позорно и да си от Пазарджик ooooh! Много гнусно обиждат тези и как гадно злобеят кой колко ядял, ще кажеш, че само едни фиданки се събрали там и броят хапките на другите.

# 2 927
С тази реч на Утю, дето са му я написали сценаристите, го гласят за победител.  Twisted Evil
Отивам да мезна една сьомга със сос Болонезе и чеРРРно пипеРРРче, може пък да е вкусно  chef
П.п. Този Ути как е възможно да е такъв прост рогач първосигнален и недодялан?!

# 2 928
  • Тра-ла-ла
Ох, стига сте яли сьомга със сос болонезе, че ми се възпали жлъчката като ви чета. Абсолютни (тук си сложете града или селото, откъдето произхождате  Mr. Green) селяни!  Crossing Arms
Аз съм от остров Б@лиго. Тук мааме сьоНга с лютеница Joy

# 2 929
Утьо от дегустация на изискани манджи беше 140 кг.

# 2 930
Разсмяхте ме до сълзи, прочетох и на домашните коментарите ви  Grinning
За мен сезонът е успешен  Grinning
Благодаря ви!

# 2 931
Ути е от бургаското село Бродилово, затова разбира от сьомга и червен хайвер.

# 2 932
С тази реч на Утю, дето са му я написали сценаристите, го гласят за победител.  Twisted Evil
Отивам да мезна една сьомга със сос Болонезе и чеРРРно пипеРРРче, може пък да е вкусно  chef
П.п. Този Ути как е възможно да е такъв прост рогач първосигнален и недодялан?!

Оказа се страшно озлобен и комплексиран човек. Агресивен, зъл и лицемер. Права е Емануела да не му яде ястията. Кой знае с какъв негативизъм са заредени.

# 2 933
  • София
Чак сега го изгледах,не мога да ви изчета,вие сте писали,писали  Crazy

Другият път ММ като ме ядоса, ще му кажа да си се връща в Пазарджик да си яде сьомгата там.  Crossing Arms

# 2 934

Другият път ММ като ме ядоса, ще му кажа да си се връща в Пазарджик да си яде сьомгата там.  Crossing Arms
Joy така ми каза и ММ

# 2 935

И едно бурканче сос му турни у торбето. bowuu

# 2 936
Много долно, трима дрисльовци да говорят за мъжко поведение! Че, пример за такова отдавна е дадено от Човека  - Бог Исус, който с цялото си величие показа смирение, мъдрост, доброта, уважение, състрадание, уважение към жената и много още добродетели, които един мъж би трябвало да притежава! Кои са тези, та ще искат тропане, хлопане, удари, опипване и не знам си какво още, за да се покажат - мъже!
Е, показахте се като пълна скръб и печал!
Това е едно от най-стойностните мнения,моля те публикувай го във фейсбук на страницата на брадъра,сигорно ще прозвучи смешно,но трябва да се прочете от повече хора моля те.

# 2 937
  • Испания
Ути е от бургаското село Бродилово, затова разбира от сьомга и червен хайвер.
  Peace
Софиянец е.

# 2 938
Има някаква чувствителност у Ути,но много е груб и гръмогласен.Нали ги дразнели лампите.При него явно се проявява облъчването.Да ме прощават хората без деца,но и това има значение.Имахме на работа такава колежка.Мачкаше наред и по-чувствителните дори ревяха.Децата умиляват и ни учат на много неща.Ути да си осинови едно,та да му се изчисти лошата енергия в стил Роро.Не го виждам победител.Като нищо може да е Боби.Емануела направи страхотна активност за шоуто.Миглена печели с безпогрешното представяне на аргументи и описване на характерите.Христо не го смятам.На него вместо плакет да дадат макета на Емануела за спомен.
Сетих се сега миналата година Луна как се беше докаросала за финала и как махаше като английската кралица.Голямо шоу.

# 2 939
Май освен, че е срамно да си богат е позорно и да си от Пазарджик ooooh! Много гнусно обиждат тези и как гадно злобеят кой колко ядял, ще кажеш, че само едни фиданки се събрали там и броят хапките на другите.
Ох, много съм обидена, няма да спя цяла нощ. newsm45
Лара - говорело се мьеко
Ирина - паз. корем
Ути - паз. селянин
 Crossing Arms
Как да не им се възхити човек на интелигентния изказ.

Общи условия

Активация на акаунт