VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 807
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 015
И че му бил като брат /Утьо/...  Wink
Спомена като евентуални победители Боби и Емануела, но... нито веднъж Миглена...  Thinking Wink

А може би искат да ни накарат да пратим sms-и? Аз бих пратила за нея и се надявам да спечели, защото ми писна от нагласени победители. Без значение дали говорим за ВБ, за друго предаване или за сериозни неща.

# 3 016
Айде почна се с Миглена

# 3 017
  • София
Почнаха я !!!  Rolling Eyes

# 3 018
Да бе... не казала нито веднъж директно на Пракака какво мисли за нея. Аз друг човек, който да казва директно на хората в очите мнението си за тях не видях в Къщата, но явно и с Лилето гледаме различни предавания. Laughing

Нека я разкостят, мнението ми няма да променят и sms-a ми е за Миглена.

# 3 019
  • София
Утьо: "Миглена няма семейство, няма близки, няма познати... "
Баш Утьо.... щото има и жена, и деца... пък Миглена няма!....   ooooh!Joy Joy Joy Joy Joy
Егати наглеца...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 020
Иринка ще се разреве след малко

# 3 021
При Гала са на 2 реда подредени.На втори ред има тройна коалиция-Лара,Ирина и Рени Wink.Стринка първа взе микрофона Wink
На Миглена не ми харесва само това кафяво кожухче,с което често се намята.Не ми допадат такива кожуси,но може би е меко и удобно.

# 3 022
  • Испания
Я, Тенчева била жива.  Sick

# 3 023
Иринка не разбра какво я питат. Тя да си каже какво си е наизустила, пък дали е по темата, не е от значение.  Joy

# 3 024
  • София
А Ирина, милата, не знаела каква е зрителската нагласа.................  Joy Joy Joy Joy

# 3 025
Това ми прилича на Шоуто: "Нека оплюем колкото се може повече Миглена"   Sick Sick Sick

# 3 026
  • Испания
Кака ви Жлъчка чак се задъхва от злоба.

# 3 027
  • София
Без Софкин,всички изгонени ли са там?

# 3 028
Лили в предаването не се чувствала в конкуренция с никого Joy Joy Joy
Ами,то първо това е игра и конкуренцията е задължителна и второ как да има конкуренция като я имунизираха Joy Joy Joy

# 3 029
То е ясно, че на фона на другите Миглена ще спечели, аз се замислих обаче,за голямото разминаване между мнението на хората, които живеят с нея и нашето отвън.
Ами защото съквартирантите са малоумни според Миглена и не виждат истината. Докато умните фейсбук маниаци и болшинството в тази тема са с привилегии и следят по 24 часа какво се случва в къщата и не се оставят да бъдат заблудени от манипулациите на сценаристите.
А може би искат да ни накарат да пратим sms-и? Аз бих пратила за нея и се надявам да спечели, защото ми писна от нагласени победители. Без значение дали говорим за ВБ, за друго предаване или за сериозни неща.
Те това е целта. Не го знам този Тупарев що за птица е, но много правилно се усети накъде духа вятъра и ще използва до последно емоциите на хората, за да натрупа капитал. Не бих се учудила да плати бонус на Ирина и Ути за това, че благодарение на омразата на хората към тях, ще спечели много повече от плануваното. Желая му успех.

Общи условия

Активация на акаунт