VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 725
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
И другите ли сезони са такова масово само омаскаряване от страна на Вип персоните? Този е първия сезон който почти гледам ..

Те самите се маскарят. Хем знаят, че никой не излиза чист от калта, в която се вкарват заради пари и слава.

# 3 001
В предишния ВИП много се омазаха Ритонови, Шинова, Гъмов....

# 3 002
  • somewhere near the sea
Оох, не знам, не знам...Вие казвате, че Миглена е сигурен победител, но се сещам за по-миналия победител Тодор Славков. Още не мога да се начудя как така спечели един пияница и ексхибиционист, ако и в непоказвани сцени да е бил много духовит. На нас не показаха такива неща. Той дори колата като излезе да си получи беше кьоркютюк пиян.
Така че- докато не видя, не вярвам. Naughty

# 3 003
Не можах да изгледам вчерашния епизод. Обаче физиономията на Ренчето при споменаването на соса и рибата от Ути беше толкова смешно- мазна, че още ми е пред очите.
Обаче едно си признавам- май само в тоз сезон не е имало караници относно кухнята и кой да "води парада" тaм. Дали от прекален мързел на виповете или от случките в миналите сезони, но им благодаря, че ни беше спестено. Е, имаше и изцепки, но ....
Да питам след ВБ ще има ли и обикновен ББ? Май не, а?

# 3 004
  • София
Славков с кой беше останал накрая. newsm78

Лично аз пиша минимум ЗА 5 път,че няма да има повече сезони тази година.

# 3 005
Кънчев и Сашка по Нова в момента

# 3 006
  • София
Оох, не знам, не знам...Вие казвате, че Миглена е сигурен победител, но се сещам за по-миналия победител Тодор Славков. Още не мога да се начудя как така спечели един пияница и ексхибиционист, ако и в непоказвани сцени да е бил много духовит. На нас не показаха такива неща. Той дори колата като излезе да си получи беше кьоркютюк пиян.
Така че- докато не видя, не вярвам. Naughty
Ами, Станка Златева!??  Thinking

# 3 007
  • София
Тъкмо пуснах,Кънчев какво пак за Ути говори,каза,че според него той ще победи ли? newsm78

# 3 008
Тъкмо пуснах,Кънчев какво пак за Ути говори,каза,че според него той ще победи ли? newsm78

Че много хора са му яли кебапчетата, ама това нищо не означава  Joy

# 3 009
  • София
Алекс каза,че било глупост това,че Христо приемал 1 от 10 роли и че не му вярва. hahaha

# 3 010
  • София
И че му бил като брат /Утьо/...  Wink
Спомена като евентуални победители Боби и Емануела, но... нито веднъж Миглена...  Thinking Wink

# 3 011
Всички изгонени маймуни днес ще са при Гала

# 3 012
  • София
Гледах сега серията и хем ви бях чела снощи, хем се разхилих зверски на сьоНгата, уникален момент, много смешен  hahaha hahaha

# 3 013

Малко са Mr. Green

Айде, да ви запея за добрутро, нали се врекох снощи Mr. Green:

Към теб летя като вълна, жадуваща за своя бряг.
Звезда, блещукаща в нощта, без теб светът потъва в мрак..
Към теб летя..
на на-на-наааааа /по Рени/

Да не ви е мъчно за нея Whistling

# 3 014
Благодаря, че написа още веднъж. Дори и да съм прочела предните пъти, онова нещо в главата ми не го е отразила.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт