VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 897
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 045
Деси вика Миглена се усмихва
Роро вика Миглена не се усмихва Rolling Eyes

Кали ще я защитава довечера  newsm68

# 3 046
Деси е много красива при Гала. Без тежък грим и трезва.
Ирина си е змия.

# 3 047
  • Испания
Хайде, Вучкова пак за семейството.  ooooh!

# 3 048
  • somewhere near the sea
Ох, тая Лила...Откога наличието на семейство прави някого по-качествен човек, ма?

# 3 049
Искам някой да ме телепортира в студиото, за да шибна един шамар на Гала.

# 3 050
На мен буквите А и З дори са ми изтъркани на клавиатурата-няма ги Wink,а освен за развлечение и работя на този компютър.Страшен нарцис явно съм и аз Laughing
Такъв другарски съд при Гала мисля,че имаше и миналата година.

# 3 051
  • София
Деси е много красива при Гала. Без тежък грим и трезва.
Ирина си е змия.
Изкуствено ухилена змия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 052
Нещо ги е яд като сравняват своето представяне с това на Миглена. С малки изключения, в хор твърдят, че Миглена играела роля. Смешно е.

# 3 053
Според мен не понасят смеха й, защото не знаят дали не им се присмива. Оценяват интелекта й, и това, че се има за повече от тях, и ги е страх, че ги прави да изглеждат смешни. Тя рядко обижда с обидни думи, но умее да те постави на място с остър език, а повечето съквартиранти се страхуват от това. Само че правилното поведение трябваше да е като на Емануела и Борислав- на шега, с добро, да са в нейният лагер. А не да провокират острият й език.
Малко съм разочарована даже, че Миглена беше толкова сдържана, сигурна съм че можеше да спретне грандиозни скандали Wink Но и й се възхищавам за самообладанието и достойнството, които запази толкова дълго време.

# 3 054
  • somewhere near the sea
Не ти прощавам, Ути! И никога няма да ти простя, че си такъв груб и злобен човек. Никога повече няма да гледам нещо, в което ти участваш и извинението ти към зрителите няма стойност.
Другите - и вие не струвате - Михов - нагъл, мръсен тип. Рени - толкова проста, че няма как да и простиш, Христо - малка душа, нищожна...
Боби - благороден, мил, добър човек! Емануела - чиста душа, детска, първична и добра, Миглена - велика жена! С точно толкова ирония ,колкото е нужна, с благородство, с достойнство, с чест и със стойност!
Peace Peace Peace bouquet

+100  Peace
newsm10 newsm10 smile3508 smile3501

# 3 055
Нещо ги е яд като сравняват своето представяне с това на Миглена. С малки изключения, в хор твърдят, че Миглена играела роля. Смешно е.

Е, как няма да ги е яд, те са лузърите в тоя сезон  Joy Joy Joy

# 3 056
  • София
Ох, тая па Лили с това семейство! Голямо достижение! Едно дете ли имаше пракака?  Rolling Eyes

А Вальо май май към политиката се е насочил.  Tired

# 3 057
  • Испания
Ох, тая Лила...Откога наличието на семейство прави някого по-качествен човек, ма?

Ами тя с какво друго да се похвали?

Разбира се, че е чудесно човек да има семейство: мъж и деца, но непрекъснато да говориш за някого, че е еди-какъв си, защото няма мъж, е пълна гнусотия.

# 3 058
  • София
Хайде, Вучкова пак за семейството.  ooooh!
Ами тя има ли въобще някакво достойнство, та да го изтъкне... това, че има мъж "герой от войната", който е издържал до вечно болното, мрънкащо и злобно същество и това дори не е нейно достойнство, но тя се перчи с него...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 059
Иринка иззе микрофона на въпрос към Рени  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт