VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 689
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Испания
На Миглена трябва да ѝ платят договорения хонорар + още един "вредни".

# 3 256
Искам да имам дебелите нерви на Миглена,искам да съм като нея-непукист,искам да не срещам хора като Love в живота си,искам...искам...искам... Laughing

# 3 257
Защо никой не коментира как Мигленчето стана сводница на щерка си?     Joy
Че изпуска ли се ей тъй милионерИН?     Mr. Green
Ей сега шА върнИ щерката от чужбината, да сЪ запознаЙ с богатиЮ зет......     hahaha

Ех, тая Миглена, бе....хитра, та хитра...само дето при нея все става "Хитрата сврака, с двата крака!".   Laughing

Защото тук не коментираме предаването, което само ти гледаш...  Laughing
Joy

# 3 258
  • Испания
Искам да имам дебелите нерви на Миглена,искам да съм като нея-непукист,искам да не срещам хора като Love в живота си,искам...искам...искам... Laughing

Не се връзвай на Красимира.  Peace Тя е сестра-близнак на Тенчева и като на нея всичко ѝ е "най".

# 3 259
На гурме с Ути
   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 260
  • Испания

Виж колко много фригидни фенове има около него.  Joy

# 3 261
  • София
Сега догледах края на ''На кафе'' Ирина отново се изказа с ужасната си интонация и известна ирония, как горките Христо и Ути да излизат,че да не седят при тия злобни хорица.Най-добрата майка как не я е срам,че си остави децата вътре при тия змии.  smile3514 Трябваше да си ги вземе,че да не ги мисли.

# 3 262

Не се връзвай на Красимира.  Peace Тя е сестра-близнак на Тенчева и като на нея всичко ѝ е "най".
Не,не,според мен ,тъкмо защото нищо не и е наред, злобее,ама е гадна...злобна...мръсно е да плюеш така...кофти човек е...аз Ирина дори не я забелязвам,но злобата на тази жена ме ядосва.

# 3 263

уууууу, туй в тенджЮрата сьонга в сос болонезе ли е?

# 3 264
  • Испания
 Joy Joy Joy

Pepi Chonova: Ама Ирина как разбира от зомбиране Simple Smile))) Роро , объркал си вещиците май Simple Smile))))

afwitch

# 3 265
Убийствен коментар от фейсбук страницата за компанията тази сутрин при Гала :

hahaha Mimi Petrova- То като в лаборатория на патоанатом: жлъчка, урина, ларва, спирт, скелет, перука, едноклетъчно и... просто един п*едерас

Joy Joy Joy

# 3 266
  • Испания
Убийствен коментар от фейсбук страницата за компанията тази сутрин при Гала :

hahaha Mimi Petrova- То като в лаборатория на патоанатом: жлъчка, урина, ларва, спирт, скелет, перука, едноклетъчно и... просто един п*едерас

Joy Joy Joy

Видяхме го вече.

Във ФБ пак се вихрят... фригидните.

Mimi Petrova То като в лаборатория на патоанатом: жлъчка, урина, ларва, спирт, скелет, перука, едноклетъчно и... просто един п*едерас 😉😁

# 3 267
Хора, гледахте ли финала на На кафе?...Абе тази Рени добре ли е? Аз се засрамих докато я слушах:( Какво беше това подмазване пак към Ирина и какво еше това запяване.. Тази жена има пролем..

# 3 268
  • Испания
Хора, гледахте ли финала на На кафе?...Абе тази Рени добре ли е? Аз се засрамих докато я слушах:( Какво беше това подмазване пак към Ирина и какво еше това запяване.. Тази жена има пролем..

Не сме.  smile3521

# 3 269
Аз въобще не вярвам,че думите на Миглена за сватосването на дъщеря й са истина.Това си беше хумор между тях си,който те разбират.А,дори и да е искала да сватоса наистина дъщеря си,то това е признание не толкова за банковата сметка на Боби,колкото за качествата,които е видяла у него.

Много грозно скъсаха макета на Миглена.То,пак на майтап,че уж не могат да я разделят,но много грозно от страна на Роро.Антон вика,че не я дава,онзи обаче нахален-мачка и къса до край.

п.п.Отивам до мола да си спретна тоалета за вечерта WinkС детето съм по спортните магазини.Няма да съм кич и деколте като Рени,но един анцунг екстра ще ми ходи на болонезето,което съм включила в менюто за вечерята Laughing.Чалга ,та дрънка Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт