VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 620
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 035
Христина 2.0. Пригответе се!

# 4 036
  • София
Аз се замислих ,че като е обикалял Б-я и е  готвил по паланките , където има само три канала ,може вотът му да е оттам.
Да,ама Емануела има много повече фенове, отколкото са хората, на които Ути е готвил.Ако беше реално,трябваше тя да е с Миглена сега,а не Утю.

# 4 037
  • Ямбол
Хора,  ако Шишо спечели,  обявявам бойкот на Нова!  Призовавам ви на същото!  Crossing Arms
Ако искаш и писмо протестно можеш да им спретенш. Тук ще намериш много шарани, които ще те подкрепят.

# 4 038
  • Испания
Единственото "достойнство" на Ути - отслабнал /физически/.  ooooh! Защото умствено е ясно на какво ниво е.

# 4 039
О колко мил, забавен, внимателен и интелигентен е този Ути, бре, бре... Защо не го показаха като викаше на жените в къщата  Tired

# 4 040
Миглена и да спечели, аз едва ли някога ще проумея второто място на Ути! Crossing Arms

newsm10

Парад на лицемерието и шуробаджанащина- това е резултата до момента. Mr. Green

# 4 041
Аз се замислих ,че като е обикалял Б-я и е  готвил по паланките , където има само три канала ,може вотът му да е оттам.
Да,ама Емануела има много повече фенове, отколкото са хората на ,na които Ути е готвил.Ако беше реално,трябваше тя да е с Миглена сега,а не Утю.
Търся здрава логика , наистина съм изумена в момента.

# 4 042
Защо така си криви устенцата този Ути? Тик ли е или какво?

# 4 043
  • Испания
Хора,  ако Шишо спечели,  обявявам бойкот на Нова!  Призовавам ви на същото!  Crossing Arms
Ако искаш и писмо протестно можеш да им спретенш. Тук ще намериш много шарани, които ще те подкрепят.

За разлика от хамсийките.  Joy

# 4 044
  • София
Докога ще слушаме за килограмите на Ути, хора имат много по-огромни успехи в тази сфера, плод на истински усилия и здравословен живот, а не на обикаляне на двора. Писна ми от тази явна подигравка с българския зрител.  Stop

# 4 045
Да,ама Емануела има много повече фенове, отколкото са хората на , които Ути е готвил.Ако беше реално,трябваше тя да е с Миглена сега,а не Утю.
Но, ако беше както трябваше да е, нямаше да има тези коментари и напрежение, което търсят. Така стимулират зрителите да гласуват. Съвсем умишлено.

# 4 046
  • UK
Е те другите не са ли в България бе Утьо

# 4 047
Аз пък хич не се учудвам на процентите и Станка спечели с карти, купени от Ваня.... Нищо ново, за съжаление....

# 4 048
Мъка, мъка......

# 4 049
  • София
Урина трепери!

Общи условия

Активация на акаунт