VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 388
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 410
  • До морето
Мина ли интервюто в Събуди се?

# 4 411
  • Варна
Всички се бяха настроили за веселбата, а Христо им я развали, затова си отнесе толкова критики. За мен и тримата не трябваше да отказват мисии, така че ми е все едно дали е бил Христо, Миглена или пракаката.
Това е вярно, макар че при другите причината донякъде беше физическа. Христо няма никакво извинение! За мен той и пракаката трябваше да си излязат сами ... .

И ДА, ББ Е ПСИХОПАТ! Peace

# 4 412
  • София
айде, почва след рекламите

# 4 413
Какво означава думата гургузел?  newsm78 Ако Катерина Евро я е измислила, поне ще имам някакъв повод да я харесам - заради способността да измисля нови шарени думички. Че друга причина отдавна не ми остана...

# 4 414
  • Испания

smileys, достави ми огромно удоволствие, позабавлявах се извън стандартните постове  Hug

Удоволствието ни е взаимно.  Hug  Hug  Hug

Честита победа и добро утро..

Забелязахте ли снощи, как Меги обясни за правенето на добро - че го правиш, защото можеш, а не за да го ползваш като лост за последващи манипулации, не като коз да вадиш душата на човека след това.
Това ми напомни на Ирина, която действаше именно така - уж пазела гърба на някого, демек добро му направила, и после използваше това да ги манипулира и мачка.  Sick

Пълни противоположности са двете-две вселени дет се вика Mr. Green
Даваха Меги как глади на някого ризата, и Кънчев я запита защо не е говорила за доброто, което е направила в къщата, и тя даде горния отговор Heart Eyes
Много, много ми хареса Меги -качествен човек, добър материал!!!

Да, както винаги кратко, ясно и смислено се изразява. Адресатите бяха много, особено Тенчева, но до нея така и нищо не стига.

Гладеше ризата на Тоонев.  Wink

Независимо от мястото, на което завърши, не бих гледала предаване на Ути. Не съм го гледала и преди, сега още по-малко имам намерение да го гледам.

# 4 415
  • в резерват
Меги е по Нова

# 4 416
Не можах да гледам целия лайф вчера, но хванах ключовите моменти. Толкова доволна не съм бил никога от победител в ББ. Радвам се не само, че разбиха конкуренцията, а че директността и искреността победиха фалша, лицемерието и интригите. Доволна съм, че и на финалната права показаха колко недостоен е Ути дори да загуби от Миглена. Като му видях физиономията преди да излезе ми стана приятно, че не съм се излъгала в преценката си за него. Човек, който се отнася лошо с животно, не може да бъде добър. Физиономиите на Лили, Ирина и Лара, когато излезе Миглена на сцената - незаменими! Само за този момент си заслужаваше да се изгледа целият цирк - средни пръсти, каканизане, тоалетни и т.н. И аз, както тук вече писахте, този сезон разбрах едно - ако си пеперуда, няма как да те искарат гъсеница. Каквито и похвати да използват срещу теб, за всичко -и за доброто, и за лошото, трябва да търсиш отговорността единствено в себе си. Браво на Миглена, честито на всички, които я подкрепяхме.  Радвам се, че поне на Пракака победа не и беше заложена в договора Wink
А вие, точно вие тук, ще ми липсвате много. Heart Eyes bouquet

# 4 417
Водещата май е от отбора на Катето Евро и Кошлуков  Naughty
добре че се сети да й честити накрая  Sick

# 4 418
  • Испания
Ееееееее, много кратко интервю.  Sad

# 4 419
Изгледах част от интервюто на Меги в Събуди се, няма да ви изненадам, като кажа че ми хареса. Освен че говори разумно, показа че е знаела много добре през цялото време какво и защо се случва в къщата Wink Страхотен играч и човек Simple Smile

# 4 420
  • София
Миглена набързо я претупаха, то на другите излезли им дадоха повече време преди седмици.

# 4 421
доста кратко беше, ама и тя май не е спала, със същата рокля беше

# 4 422
Ееееееее, много кратко интервю.  Sad
Като за победител в шоуто, направо я сбутаха между другото. Те, рекламите сигурно са по-дълги като време. ooooh! Whistling

# 4 423
Кой каза снощи за ути, че бил винаги усмихнат и щял да излезе отново с усмивка...май Белослава беше.
Еми не излезе вярно това-нямаше усмивка на Утковото лице Mr. Green

# 4 424
  • Испания
AFTER PARTY VIP BROTHER 2016

Скрит текст:

hahaha

Благодаря.  bouquet Хубави снимки.

Ееееееее, много кратко интервю.  Sad
Като за победител в шоуто, направо я сбутаха между другото. Те, рекламите сигурно са по-дълги като време. ooooh! Whistling

Те я мачкат, а тя ги убива с това, че не ѝ пука.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт