VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 307
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 500
  • София
И аз да кажа "Честита ни победа!" Беше ми забавно да чета тук! Така като гледам, с повечето от вас ще се "видим" в темата за Иринкиното предаване Laughing
Това няма как да стане, защото това означава, че трябва и да го гледаме това предаване.  Wink

# 4 501
  • София
Храна за размисъл от Миглена
(с Емануела говорят за майките, изоставили децата си - изглежда Миглена е човек, който се поставя в положението на всеки и говори от гледна точка на мъдростта и опита си, не съди. Странно е как "враговете" ѝ, изтъкани от предразсъдъци, я обявяват за злобна)
www.vbox7.com/play:da6ed8b246

---
Благодаря за снимките и клипчетата от афтър-партито.  bouquet Роро защо все така "напира" да прегръща Миглена. Каква досада.
Гледах и интервюто в "Събуди се". Изключително тенденциозно и непрофесионално отношение на иначе така безличната водеща, посрещнато със спокойствие и стоицизъм от Миглена. Sunglasses

# 4 502
  • Тра-ла-ла
Тук Миглена е много сладка Heart Eyes Не знам дали е ппоказвано, но нямате изчитане Mr. Green
Скрит текст:

# 4 503
Love!, не става въпрос за зомбиране и суперлативи. Лично аз при влизането на целия каст, харесвах Ирина и недолюбвах Миглена. Тук се обсъжда представянето им в къщата ( дори самата Ирина го каза в На кафе), а не биографиите им. Пак Ирина каза, че тръгнат ли да се ровят...става кофти.

# 4 504
Ооо, то има още много.....
Аз реших да  го спестя
А, що бе, давай, не пази тази ценна информация само за себе си.

# 4 505
  • София
Тук Миглена е много сладка Heart Eyes Не знам дали е ппоказвано, но нямате изчитане Mr. Green
Скрит текст:

Aww Two Hearts

# 4 506
Е то се очаквашеда започнат да плюят и да пишат глупости за Миглена.
Те " интелектуалците" дълго време няма да могат да преглътнат факта , че тя ги победи, че публиката избра отбор поп- фолк и че д избора си им натри вирнатите носове.
У тъй като не могат да осъзнаят собственото си падение или се чудят как да изчистят мърсотията по себе си най- лесно е да започнат да плюят Миглена с цел да я очернят в очите на зрителя.
Жалки са и такива ще си останат.

# 4 507
  • София
Чак пък, толкова ли да се засегнат?

# 4 508
Love!, не става въпрос за зомбиране и суперлативи. Лично аз при влизането на целия каст, харесвах Ирина и недолюбвах Миглена. Тук се обсъжда представянето им в къщата
Скрит текст:
( дори самата Ирина го каза в На кафе), а не биографиите им. Пак Ирина каза, че тръгнат ли да се ровят...става кофти.
Абе...не е баш така.    Laughing
Не съм чела всичко последователно, но доста изчетох какво била писала ИринИ тук, какви проблеми имала с детето си, как развела Иван....И това ли е от представянето й в къщата?    Laughing
Истината е, че в темата се изравяха компромати само за "враговете".
А за Миглена и Емануела, или добро или нищо.    Mr. Green

# 4 509
  • До морето
Всяка събота и неделя се чудя откъде ги изкопаха тия двамата водещи на това Събуди се - тя - безлична женица с беден речник, той- тъп спортен журналист без грам обща култура. И за капак един до друг стоят като стринка и племенник- поне 15 години разлика имат. Единственото, което ги спасява е, че ония 3 тьотки по Бтв са по-зле и от тях!

# 4 510
Love!, не става въпрос за зомбиране и суперлативи. Лично аз при влизането на целия каст, харесвах Ирина и недолюбвах Миглена. Тук се обсъжда представянето им в къщата
Скрит текст:
( дори самата Ирина го каза в На кафе), а не биографиите им. Пак Ирина каза, че тръгнат ли да се ровят...става кофти.
Абе...не е баш така.    Laughing
Не съм чела всичко последователно, но доста изчетох какво била писала ИринИ тук, какви проблеми имала с детето си, как развела Иван....И това ли е от представянето й в къщата?    Laughing
Истината е, че в темата се изравяха компромати само за "враговете".
А за Миглена и Емануела, или добро или нищо.    Mr. Green

Специално моето мнение беше обърнато от представянето им в къщата.
А хората, които казваш, че са се ровили само в архива на враговете, може би са се издразнили от голямото противоречие на Ирина. Докато при Миглена няма кой знае какво противоречие- винаги е била остра, не е крила 4-те развода, винаги така се е смяла и не е мълчала. Това е моето предположение.

# 4 511
  • София
Краси, компроматите Ирина сама си ги е писана тук, нищо че после много неща бяха изтрити, хората са ги чели и ги помнят.

# 4 512
Всъщност и за Миглена се обсъждаха много неща от живота й извън къщата. Какво да направим като това са неща като международни проекти с Китай и щерки докторанти...

# 4 513
Някоя добра душа може ли да постне тук официалните фейсбуци и инстаграми (ако имат такива) на Миглена, Емануела и Боби? Искам да ги follow- на  Sunglasses

# 4 514
  • София
Краси, компроматите Ирина сама си ги е писана тук, нищо че после много неща бяха изтрити, хората са ги чели и ги помнят.
smile3521 даже и снимки имаше. Аз лично си спомням една от рожден ден май е било на Спаси. Тя много руса  Mr. Green ,детето сладко и Сарачинов заедно с тортата. Тогава чат пат четях за хай стандарта  на живот, купони, бля бля, ама не знаех, че е ИринИ. По-късно в една от темите за "Черешката" или тук някой ме светна.
И се сещам за онази стара поговорка "Докато гонеше дивото, изтърва питомното."

Общи условия

Активация на акаунт