VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 334
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 485
Мили момичета,

аз рядко се включвах, но ви четях с огромно удоволствие. Благодаря на домакинята на форума за усилията и времето й и на всички за споделените вечери и за прекрасното остроумие (често се смеех със сълзи).

Успех на всички и до скоро в някое ново предаване.

bouquet

# 4 486
Да беше казала и кой ще даде парите за собствената й телевизия.

Докато е на върха на известността, може с дарителски сметки или смс-и да се съберат достатъчно пари. Само снощи сигурно са се събрали милиони. Аз за цялото предаване съм пуснала над 20 смс-а за Миглена, Боби и Емануела. Не съм ги броила, може и повече да са. Винаги пускам смс-и, ако имам фаворити. Приемам ги като такса за вход към предаването, все едно съм платила билет и нямам терзания Simple Smile Пращам смс-и и за благотворителни каузи. Така че и за телевизия на Миглена бих пратила. Но тя едва ли би подходила по този начин, не е такъв човек.

# 4 487
Аз се надявам да развие блога си , който бих чела,и да продължи с международни проекти. Родната ТВ я избягвам, както и много хора вече, няма смисъл да се връща назад.

# 4 488
Скрит текст:
"ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО - АФТЪР ПАРТИ БИГ БРАДЪР
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА
А СЪПРУГЪТ НА ИРИНА - ИВАН ТОКУ ЩО ЗАПЛАШИ, ЧЕ АКО МУ СВЕТНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛАМПАТА В ОЧИТЕ, ЩЕ СЧУПИ ТЕЛЕФОНА " hahaha

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153924961920843/

С такива светещи от радост очи е Миглена, грам фалш няма в тая жена.

И аз изгледах няколко клипчета от партито - от съквартирантите само Алекс Сандър и Боби са около Миглена (плюс дъщерите ѝ). Алекс Сандър беше първият, който излезна на сцената и искрено я поздрави за победата, всички останали са... Sick

# 4 489
Относно физиономията на Ути след съобщаване името на победителя, не съм изненадана. Нормално е да е неудовлетворен, всеки на негово място би бил. Аз също  Laughing признавам си. И двамата с Миглена искаха да натрият носа на противника, но слава Богу, Миглена успя да го направи.
А това, че никой от противниковия лагер не я поздрави - грозно. Смятам, Миглена е достатъчно над нещата, за да и пука от това.

# 4 490
  • София
Момичета, за първа година ми беше страшно приятно да чета тази тема, може би заради голямото единомислие. Страхотни мнения, стихотворения и бисери имаше. Съжалявам, че не се сетих по-рано да си ги записвам, имаше уникални попадения! bouquet

+1

За пръв път истински ми харесва брадъра и излъчения победител.
Браво Меги, честито! Бъде все така искрена, магнетична и безапелационна в своята борба. Нека има повече хора като теб! newsm10

# 4 491
Тук са такива сладури...  Heart Eyes

https://www.vbox7.com/play:1bd6b99600

# 4 492
  • София
Сигурно има нещо повредено в мен  Laughing , но не ми прави добро впечатление жена без сутиен, особено, ако събитието и не на последно място бюста не ти го позволява  Laughing И в този ред на мисли, на Деци Цонева зърната и напират изпод черната рокля на афтър партито.

# 4 493
  • София
Никой май не смее да провокира Миглена. Ще вземе да го закопае с рози по Радой Ралин Joy Joy Joy Joy
като Кошлуков Joy

# 4 494
  • Бургас
Браво на Миглена!Честита победа!

# 4 495
Какви изнасилени усмивки.... tooth

Скрит текст:

А тази с цигарата не е ли голямата дъщеря на Лара...
Скрит текст:

# 4 496

Страхотни са наистина!  bouquet

# 4 497
  • Испания
Какви изнасилени усмивки.... tooth

Скрит текст:

А тази с цигарата не е ли голямата дъщеря на Лара...
Скрит текст:

Квартет "Фалшименто"  hahaha

Да, тя е.   Симпатична девойка.

# 4 498
  • София
И аз да кажа "Честита ни победа!" Беше ми забавно да чета тук! Така като гледам, с повечето от вас ще се "видим" в темата за Иринкиното предаване Laughing

# 4 499
  • Испания
Интервю с Михов: http://www.bgdnes.bg/Article/5868157

- Да поговорим малко и за реалността, извън „Биг брадър“. Успяхте ли да се информирате какво се е случило у нас, докато бяхте в къщата?
- Да, и останах доста изненадан от някои неща, които са се писали по мой адрес, докато съм бил в къщата. Близки ми казаха, че в някъде по медиите излязло, че съм спал с Лили Иванова и още с кого ли не. Това съм бил казал в къщата. Само с Емил Димитров не са ме изкарали, че сме били заедно. Не съм спал с Лили Иванова! Единствено, което съм казал в къщата за нея, е, че съм щастлив от факта, че се познаваме. Бил съм с нея на много места, но само професионално. Щастлив съм, че съм успял да се докосна до Лили. Това съм казал. Имам голямо уважение към нея. Някой ми е интерпретирал думите и сега всеки ме пита дали е вярно. Естествено, че не е.

Аз чух друго от него в къщата.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Депресия съсипа Лили Вучкова

http://www.bgdnes.bg/Article/5767212

Зрителите на "ВИП брадър" забелязаха промененото й лице. Лили е претърпяла няколко интервенции за опъване на бръчки.
"По бузите й се появиха огромни резки, а скулите й изглеждат безобразно изкуствено. Тази има повече операции от Николета Лозанова", са само част от коментарите по неин адрес след влизането й в шоуто.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"24 часа" позна, Миглена Ангелова стана победител във "ВИП Брадър"
/Било им е много трудно, ама познали.  Joy/

http://www.bgdnes.bg/Article/5868696

„Аз мисля, че Ути трябва да спечели, защото иска" - снощи Миглена много ме разсмя с това изречение.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт