VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 355
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 515
Мари , какво , като са оплюти ? Всеки има право на мнение и позиция, аз не прочетох ти на кого лично симпатизираш ? И не зная защо акцентът в постовете ти е само около творчеството на Ема. Аз дори не я бях виждала до момента на влизането и в шоуто. Това , естествено ,не ме прави извисена , и аз като теб, се информирам. Най-вече , без да изследвам биографиите , банковите сметки на участниците , а да наблюдавам проявните форми на характерите им. За мен фаворит е Миглена и смятам , че тя няма нищо общо с пияния Тошко и разни други.
Но тук , забелязвам , участници в темата са над 400 човека и всеки има личната си гледна точка и коментар. Но по формата , а не по други критерии. Peace

# 1 516
Frangipani,

няма за какво да се извиняваш. Тук сме се събрали за да си казваме всички мнението. Тоталитаризмът отпадна още на първата-втората тема (сега сме 9-та). В началото не можех и копче да кажа аз тук. Пък сега гледай какви си ги позволявам.  Joy

Та, исках да кажа - че всяка една жена на 60 години си знае по какви причини влиза или не влиза в Биг брадър. Не можем да измерваме човешкото нещастие. Няма мярка за това. От сърце пожелавам майка ти да е добре и никога повече да не се разболява. Сега си представи, че на Лили й трябват едни пари, за да спаси човек от семейтвото си, примерно. Ние не знаем, нали?

Но кажи - какви са нашите причини да изпишем 9 теми как мразим Лили, как тя е задник, как яде от кошница (ГЛАДНИ ЛИ СМЕ?), как Ирина е долна, как краде чужди мъже, как има престилка за готвене (НАС ЛИ ОКРАДОХА, НИЕ ГОЛИ ЛИ ГОТВИМ?), как Ути е дебел, мръсен, долен (и Софкин беше нисък, мръсен и долен - толкова за толерантността ни, нямам какво да казвам). После Торнев беше некадърен, глупак (НИЕ ГО КАЗВАМЕ- КАДЪРНИТЕ, дето сме гении) и т.н.... Просто аз пиша от Тема 1, а сега сме на Тема 9. И като се появи някой с мнение, че Торнев не е некадърен и Ирина има своя чар, и че Лили в крайна сметка не прави нищо криминално... А бе друга тема на разговор е да кажа какво му се случва на този човек. И затова - ето, аз вече се чудя как да захаресам любимите на народа. Да съм една от многото! Хехе, ако ме разбираш!  Wink Hug

# 1 517
  • Тра-ла-ла
Ох, добре ,че ме разсмя: Рени интелигенцията , очевидно под "орална любов" има предвид следното от песента " Как да стана ,малка моме, като нямам мъжка сила , като ти си я ИЗПИЛА"  Joy никога не съм разглеждала от този ъгъл нещата , добре ,че Рена ме светна какво пее лирическия герой Joy
Отдавна се коментира еротиката в българския фоклор. Нашите предци са били палави като нас Grinning Така, че Рени горе долу е разбрала нещо Mr. Green

Скрит текст:
Валери Личев  - "Психоанализа на сексуалността в нецензурирания български фолклор"
Флорентина Бадаланова - "Фолклорен еротикон"

# 1 518
Джулая , благодаря ти. В момента нямам време да проверя дали точно този стих е коментиран там. Но аз по друг начин тълкувам изпиването на мъжката сила , а не-в оралния. Извинявам се за оф...
Аз лично снощи много се смях над нейните твърдения, но може и този път да е попрочела някоя "Психоанализа..."  Rolling Eyes

# 1 519
  • София
Мари , а ти на кого симпатизираш ?
Ох, добре ,че ме разсмя: Рени интелигенцията , очевидно под "орална любов" има предвид следното от песента " Как да стана ,малка моме, като нямам мъжка сила , като ти си я ИЗПИЛА"  Joy никога не съм разглеждала от този ъгъл нещата , добре ,че Рена ме светна какво пее лирическия герой Joy
Ох верно,че и това го беше изръсила hahaha hahaha hahaha smile3501

# 1 520
Мари, не оспорвам причините й, със сигурност си има, наистина не знаем и наистина може да й трябват пари за нещо важно като здравето. Не си спомням дали съм казала обидна дума за нея, но определено мнението ми за нея е лошо. Защото една жена на близо 60 трябва да притежава достойнство и достолепност (според моите лични разбирания), а тя се унижи като прие да е галеница и сама сгази достойнството си. Ако не беше приела, пак щеше да си вземе хонорара, но нямаше да даде толкова причини да не я харесват хората.
Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)

# 1 521
  • София
Ама тя Лили си вярва и го мисли наистина,че е станала галеница,защото ББ е видял,че няма да издържи и е искал да я задържи по-дълго в къщата Rolling Eyes Даже днес в ''Здравей България'' го заяви най-сериозно.Според мен това си беше чист майтап от страна на ББ.

# 1 522
  • Тра-ла-ла
Джулая , благодаря ти. В момента нямам време да проверя дали точно този стих е коментиран там. Но аз по друг начин тълкувам изпиването на мъжката сила , а не-в оралния. Извинявам се за оф...
Аз лично снощи много се смях над нейните твърдения, но може и този път да е попрочела някоя "Психоанализа..."  Rolling Eyes
Тези книги нещо липсват на пазара. И аз смятам, че не иде реч за оралния смисъл, а за цялостен сексуален Mr. Green Ама Ренито толкова си може. Чула го е някъде и повтаря без да мисли Laughing

Не хранете троловете в темата, бе Crossing Arms

# 1 523
Често коментаторите казват, че според тях или Емануела използва Миглена или обратното. Не вярват, че приятелството им е истинско. На мен пък тези двечките много добре ми стоят една до друга и им вярвам, че наистина са открили приятелка в лицето на другата. И не, те не се познават сега от формата, а отпреди това /неведнъж се пускаха клипове от гостуването на Емануела в "Искрено и лично"/, т.е. познанството им е отпреди 10 години поне. Да, може би досега не са общували на такова .... близко, домашно ниво, но според мен двете си паснаха. Техните теми на разговор не са интелектуални, а за нещата от живота. Вярвам и че след шоуто двете ще си останат близки  Peace.

Сетих се нещо  Joy - вчера Боби като затапи Ирина, как е обидила Емануела, тя след като успя да си затвори устата от изненада, изтърси, че явно интуитивно ги е усетила нещата още отначало и явно затова го е казала  Laughing... и Христо като клакьорка - "Интуитивно, да"...

Някой може ли да напише стиха на Радой Ралин, който Миглена изрецитира - много ме разсмя  Laughing

# 1 524
Пост трети.
ЛИТЕРАТУРЕН

Та, докато се информирам кой ще ми изберат за любима звезда в петък, мернах една книга на рафта - биография на Мария-Антоанета от Антония Фрейзър. Фрейзър изследва с години биографията на френската кралица и доказва, че тя никога не е казвала думите "като нямат хляб, да ядат пасти". За съжаление, ненавистта към нея е толкова голяма, че повторената хиляди пъти фраза (от дама от обркъжението й, но не и от самата кралица) се размножава с пълна сила. И по вселенското правило - когато ненавиждаме някого, нека го повторим милион пъти, нека му припишем всички грехове, нека нарисуваме карикатура (в днешно време - извадим гифчета, пифчета и пингвинчета от нета, от фейса, снимчици с тъпи надписчета, а бе каквото ти падне - и кетчупа от хладилника също, пардон - доматите за хвърляне по отсечената вече глава на кралицата), та като те намразят за нещо, за което си НАБЕДЕН, за което е ПРЕУВЕЛИЧЕНО, което не е ДОКАЗАНО, което е ЗЛОСТНА МЪЛВА, което еИНТЕРПРЕТАЦИИ и свободни съчинения, за това, че имаш друго мнение, за това, че отстояваш мнението си, за това, че имаш други разбирания, за това, че съществуваш изобщо !!! като те намразят за това - няма прошка. Гилотинка и край. Махаме човека -махаме и проблема. Ирина и Лара отнесоха такава вълна от ненавист, че е изумително как историята се повтаря, потретва, помилиончва. Колко стари, стари начини и похвати. Злостни клевети, преиначавания, осмиващи картинки... Дали с думи и клавиатурка по пръстите тук, или с пистолетче край ямата от бомба на софийските гробища (1 февруари 1945), дали с дърпането на гилотинката, дали с палецът надолу от римски времена - народът е жаден за зрелища. Толкова е тъпо и тъжно всичко, че няма накъде повече...

# 1 525
Гъза си с рози накичи
насранато да не личи

Мисля Хиподил го бяха взаимствали в една своя песен също-дали албум не беше newsm78

# 1 526
Мари , какво , като са оплюти ? Всеки има право на мнение и позиция, аз не прочетох ти на кого лично симпатизираш ? И не зная защо акцентът в постовете ти е само около творчеството на Ема. Аз дори не я бях виждала до момента на влизането и в шоуто. Това , естествено ,не ме прави извисена , и аз като теб, се информирам. Най-вече , без да изследвам биографиите , банковите сметки на участниците , а да наблюдавам проявните форми на характерите им. За мен фаворит е Миглена и смятам , че тя няма нищо общо с пияния Тошко и разни други.
Но тук , забелязвам , участници в темата са над 400 човека и всеки има личната си гледна точка и коментар. Но по формата , а не по други критерии. Peace

А, анджък! По формАта, а не по предишни изяви. Историята помни хора с добра кариера навън, и които, влизайки във формАта, се видя колко парички струват.

# 1 527
  • Испания
Гъза си с рози накичи
насранато да не личи

Миглена знае къде какво и как да каже. Цялата къща не може да стъпи и на малкия ѝ пръст. Колкото пъти се опитат да я унижат, засегнат и обидят, толкова пъти стават смешни /и в къщата, и в темата/.

А за Тенчева е подходящо друго двустишие на Радой /Светла му памет! Имах щастието многократно да бъда с него. Беше приятел на татко. За миг измисли страхотно посвещение, когато му подари един екземпляр от "Люти чушки" по времето, когато беше забранена книга/:

Де да иде врана —
все посрана...

# 1 528
Мари, не оспорвам причините й, със сигурност си има, наистина не знаем и наистина може да й трябват пари за нещо важно като здравето. Не си спомням дали съм казала обидна дума за нея, но определено мнението ми за нея е лошо. Защото една жена на близо 60 трябва да притежава достойнство и достолепност (според моите лични разбирания), а тя се унижи като прие да е галеница и сама сгази достойнството си. Ако не беше приела, пак щеше да си вземе хонорара, но нямаше да даде толкова причини да не я харесват хората.
Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)

Съгласна съм, че не е идеален пример за достолепие. Явно си е гледана жена, явно е научена да я обгрижват, да се "къта". Това си е тя. На мен това изобщо не ми пречи. В смисъл - едно тв предаване, малко сантиментални въздишки от детството ми и толкова. Но тук се изля по неин адрес толкова "саркастизъм" (по Рени), че е страшно. Една жена на 60 години, която с нищо друго няма допир с теб, освен, че я гледаш няколко минути на екрана (и й плащаш индиректно хонорара чрез рекламите) да е "задник", да е "кошница", да е ох, не ги запомних всички... Но забележи - когато аз се включа по този модел с постове за любимците - тогава аз съм трол.... Значи, за "наш'те" - само хубаво! За онез "другите" ... (включително се плю по Ернестина, Емил, Алекс Сърчаджиева, децата на популярните (като група изобщо!), Халваджияновите...)... А бе събирам аз от плюнките и хвърлям наобратно, но просто броя часовете до края на този ужас и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

# 1 529
Оооо, лютите чушки го имам книжлето и много си го тача. Heart Eyes
В краката лъснат-в главата блъснат.

Безплатен оцет-по-сладък от мед

и многоооооооо други.

Общи условия

Активация на акаунт