Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)
Мари, явно нищо не си разбрала...
Колкото хора, толкова характери на този свят. Не сме всички еднакви. За един едно е добро, за друг - друго, за трети - трето. Коментиращите характерите в ББ ги пречупват през собствените си характери и мироглед. И това, което виждаш като цяло, е допирните точки на гледащите и коментиращите. Кои неща се харесват най-масово и кои - не. От този експеримент в ББ, може да се направят изводи не само за участниците, а и за аудиторията. И когато видиш, че дадени черти от даден характер масово не се харесват, виждаш реалното положение на света в момента. Конкретно за Лили - съвременните жени не са като нея, не я разбират. Защо? Ами защото не са обгрижвани и глезени от мъжете си, защото са "еманципирани" до степен осакатяване на женствеността им. Съвременните мъже не са мъжете от миналото. Затова не се сърди на коментиращите - те живеят живот, различен от този на Лили и, което е по-важното НЕ МОГАТ да я разберат. Едно, защото са по-млади и второ - защото дори през ум не им минава, че има и друг начин на живот - по-нежен, по-грижовен, по-женствен, по-малко стресов.

Даже няколко косъма паднаха от жлъчката ми.
Съжалявам!!!