VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 321
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 605
Пепел ти на клавиатурата!

# 1 606
Така като се замислих, Ирина би могла да стане българската Марта Стюарт - кралицата на домакините. Даже и двете са зодия Лъв. Остава Ирина да започне да издава книги за готвене, чистене, шиене, плетене, градинарство, гледане на деца, да води собствено шоу и готово.

Остава само една дребна подробност Wink - да ѝ се намери и аудитория (след целия този резил) и вече  всичко ще е наред.   Laughing

# 1 607
А защо да спори? Тя просто е много глезена жена. Честно казано, малко й завижам. Но като цяло - както ти не я разбираш, така и тя не те (ги, ни, ви) разбира. Peace Всеки има право да разбере каквото и както си иска. Hug Лили се превърна в отрицателен характер точно поради това, че много хора не разбират как една жена може да е била ТОЛКОВА ГЛЕЗЕНА в живота си. Ми явно може (нейната дума да е закон в нейния свят)... Simple Smile

Тя не е глезена, тя има нужда от асистент, за да живее. Здрава-права жена, не е престаряла, не е осакатена.  Това не е за възхищение, за срам е  hahaha

Ми не. Аз смятам, че тя изключително добре знае какво и как прави и точно сама си е постигнала да бъде глезена. А за това се изискват специфични качества. Не мога да кажа, че всичките тези качества са положителни, но имайте предвид, че никой няма да глези, ако не получава нещо в замяна - така че, тя със сигурност има и доста положителни качества. Все пак, човек трябва да си отваря очите и да знае какво иска. Тя е жена на възраст, щом до сега е била глезена, ще бъде глезена до края. Не е глупава и знае как да го постигне - с морков и пръчка, стига да не се прекалява нито с едното, нито с другото. Peace

Лили е типичната жена от предишното поколение - мрън мрън...аз съм слаба жена...и рицарят хвърчи да я спасява. Ама трябва и рицар да се намери де (тя си го е намерила)... Wink

# 1 608
  • Испания
Едва ли някой наистина вярва, че кака ви е свикнала друг да ѝ отваря минералната вода. Като не може с друго да направи впечатление, реши, че може по този начин. Жена-карикатура. Проблемът си е неин, само докато не се показва пред публика.

# 1 609
Така като се замислих, Ирина би могла да стане българската Марта Стюарт - кралицата на домакините. Даже и двете са зодия Лъв. Остава Ирина да започне да издава книги за готвене, чистене, шиене, плетене, градинарство, гледане на деца, да води собствено шоу и готово.

Остава само една дребна подробност Wink - да ѝ се намери и аудитория (след целия този резил) и вече  всичко ще е наред.   Laughing
И да не кани гости , защото тя сама си задава въпроси и сама си отговаря. Няма такъв капацитет , който да знае повече от нея.  Mr. Green Единствена тя отговаряше на коментаторите от студиото на въпросите с въпроси- голям психолог е , щом не знае този феномен как се нарича. Забелязахте ли как започва да и се откроява релефа на носа , когато се ядосва ?

# 1 610
Едва ли някой наистина вярва, че кака ви е свикнала друг да ѝ отваря минералната вода. Като не може с друго да направи впечатление, реши, че може по този начин. Жена-карикатура. Проблемът си е неин, само докато не се показва пред публика.

Между другото, това за водата го разбрах от предаването "Здравей България". В шоуто не беше излъчено, което още повече ми затвърждава мнението за нея - умее да си постига целите и да си "улеснява" живота тази Лили. Peace

# 1 611

А, всяко чудо за три дни. Тя Марта беше в затвора чак, пък й накривиха шапката. Те такива нямат срам. Пък и сигурно ще има аудитория, ще я гледат да й се подиграват после.
Венетка Райкова нали излезе някъде с 80+% неодобрение, пък още се вихри.

# 1 612
Аз пък съм благодарна на ББ тази година ,че ни показа такъв персонаж. Лили си има болежките , но тя реши , че това е клиника , а не състезание за характери. Ути пък реши ,че е дебелариум. За Жана беше клиника. А за Деси и сие-кръчма. За Рени-звукозаписно студио. За Ицо-презентация , а за Лара- групова терапия по придобиване на зависимости.

# 1 613
  • София
Аз пък съм благодарна на ББ тази година ,че ни показа такъв персонаж. Лили си има болежките , но тя реши , че това е клиника , а не състезание за характери. Ути пък реши ,че е дебелариум. За Жана беше клиника. А за Деси и сие-кръчма. За Рени-звукозаписно студио. За Ицо-презентация , а за Лара- групова терапия по придобиване на зависимости.
А Ирини реши,че си е вкъщи и участниците са нейните деца.

# 1 614
 Peace
до петък финала ..ще се наслаждаваме на стари еизоди Sunglasses

# 1 615
Точно  newsm10.
И сама с четирите деца , на нея мъж не и трябва . само послушковци , за да размаха пръста и да каканиже.

# 1 616
Малко ми е тъжно, че свършва сезонът.  Cry

# 1 617
Да, трудно ми е да я разбера, до степен на невъзможност. Да чакам някой да ми отвори шишенцето с вода?!? Тя в кухнята беше цяло бедствие! Аз не бих се гордяла, че и двете ми ръце са в задника. Това на всичкото отгоре те поставя в една абсолютна зависимост от друг човек, на който вероятно ще му писне в даден момент.

Стига, де. И хемороидите ли искате да ѝ се обадят? Mr. Green

# 1 618
Според мен, от всички там Ути най-разумно и полезно оползотвори времето си. Какво по-добро от това да се погрижиш за себе си, щом тъй и тъй 2 месеца нищо не правиш и скучаеш в някаква тъпа къща. Ако ги нямаше истеричните изблици срещу Емануела, той би излязъл изцяло с позитиви от предаването. Но дори и сега, дори и да не спечели формата, 15 кг, свалени за 2 месеца, не е шега работа.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 17:07 от птица

# 1 619
Добре, че имаше кой да им проваля мисиите, та да им намаляват бюджета, че иначе не знам как щеше да отслабне. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт