VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 294
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 635
Сега се сетих за случката в тоалетната, за която има още неизвестни. Защото ни показаха само загрижената Ирина , и не знаем кой как е бил спасен оттам. Та , си представих, как на въпроса на Ирина "Имате ли нужда от нещо" , отвътре Ема и беше отговорила- "от два шота" Joy

# 1 636
Ама как. Повръщал си просто човекът, ето, чак и Лиляна го чува Whistling
И ей така с ръката викал "върви си" на Емануела, пък тя стояла облегната на врата и се хилела... Всичко помни Христо днес Outta Joint Само защо на другия ден обикаляше по дружките си да пита какво е станало и дали не са се "възползвали от него" Joy, а като се събуди се надуваше, че никой не може да го надпие, щото той сибирски ли/мексикански ли възпитаник нали е Wink Добре, че бяха Боби и Надя да го светнат какъв парцал е бил.

То и Лиляна не е ясно точно кое предаване гледа и на коя планета  Mr. Green

# 1 637
  • Испания
Лили се измъчила, докато чела книгата

Като няма кой да ѝ я прочете.

# 1 638
Така като се замислих, Ирина би могла да стане българската Марта Стюарт - кралицата на домакините. Даже и двете са зодия Лъв. Остава Ирина да започне да издава книги за готвене, чистене, шиене, плетене, градинарство, гледане на деца, да води собствено шоу и готово.

Ириниту е тръгнала в тази посока. Има канал, в който показва как гледа децата, как спортува,  как готви....Главен герой често е уредът за готвене PHILIPS.

https://www.youtube.com/channel/UCCYNb2jhN7zyPkB1LBVwrjg

# 1 639
  • София
Рени иска да забрани на децата си да се виждат с баба си и дядо си и Ирина я съветва да не го прави (за което според мен е права, а разсъжденията на Рени звучат изключително повърхностно). Като Ирина даде за пример себе си, когато тя е била "от другата страна" (т.е на тази, на която не са давали) и виждала Иван колко е страдал.

https://www.vbox7.com/play:bb8c41f028

# 1 640

Peace
Младите жени едва ли ще я разберат.....Те са свикнали да бъхтат наравно с мъжете, да се борят за всяко нещо наравно с мъжете, да пият наравно с мъжете, да псуват наравно с мъжете....
Само дето "еманципацията" скопи мъжете, та масово станаха женчовци.
Ей ги и във ВБ, само един Михов се сети за цветя, подаръци, другите "мъже" дремеха по диваните....    Laughing

Абсолютно!  У дома също не мъкна прахосмукачка, не отварям дъската за гладене, и още много други не върша. Не защото не мога, а не искам,  при наличието на мъже и то не един - аз сама жена, съм им разпределила функциите.
А не след време снахите да ме хокат.
Изобщо не го намирам това за соц. мислене или остаряло. Не искам такива "мъже" като младите - дето тати носи, мама меси да имам около себе си.
А жената  да е и жена и мъж в семейството.  Stop

# 1 641
  • Тра-ла-ла
Сега се сетих за случката в тоалетната, за която има още неизвестни. Защото ни показаха само загрижената Ирина , и не знаем кой как е бил спасен оттам. Та , си представих, как на въпроса на Ирина "Имате ли нужда от нещо" , отвътре Ема и беше отговорила- "от два шота" Joy
И ела после да почистиш след нас

# 1 642
Ако имате нужда от "рефрешване" на кариерата, Ирина има гениални идеи за "таргета".
Предаването й трябва да се казва "Питай Ирина " или "Кака мисли за тебе"

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/06/3150/ирина-разработи-бизнес-план-за-рени/

П.С. От това "таргетиране и позициониране" на Рени, на Ути съввсем ще му падне кариерата.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 17:56 от Kisina

# 1 643
Тъкмо си помислих, че се появи някакъв градивен диалог, в който да сме си взаимно полезни и да почерпим от различията си... Но на 'старите' са им виновни 'младите, на 'младите' са им виновни 'старите' и те така до безкрай... А къде е общото между глезене и липса на достойнство още не е ясно... Поне ми е ясно, че съм млада и много ме е яд, че Лили е глезена и че мъжът ми е млад и съответно не е много мъж...

# 1 644
  • София
Ако вземат да им дадат по едно предаване на "интелигентните" по Нова, направо не знам какво ще правя?! От години не гледам канал1 и БТВ, а сега и Нова, ако се сбъднат прогнозите на някои съфорумки. Всъщност Ирина в прав текст си го каза, че тя избира Нова.  #Crazy

# 1 645
А Ирина наистина ли толкова често споменава 4 деца?! Чувала съм я да казва, че понякога се грижи за до 4 броя деца, но ако наистина го изтъква толкова често, не е ли малко гадно спрямо Вихра? Все пак Вихра не е оставила детето си!

# 1 646
Тъкмо си помислих, че се появи някакъв градивен диалог, в който да сме си взаимно полезни и да почерпим от различията си... Но на 'старите' са им виновни 'младите, на 'младите' са им виновни 'старите' и те така до безкрай... А къде е общото между глезене и липса на достойнство още не е ясно... Поне ми е ясно, че съм млада и много ме е яд, че Лили е глезена и че мъжът ми е млад и съответно не е много мъж...
Лили не ми е глезана, а хитруша. От момента, в който стана любимката на ББ спря с капризите и мрънкането. Ако беше истинска глезана, нямаше как да избяга от това си поведение.
Предполагам, че още на втория ден от началото на шоуто е почнала да си прави сметки как да излезе по най-бързия начин и да си вземе целия хонорар. Сигурно и по пет пъти е влизала в изповедалнята да се жалва и досажда. После го удари на курорт - не я номинират, не я разпитват на елиминации, каквото и да направи - все едно е, защото е имунизирана. И когато я попитаха дали би се отказала от привилегията, вече беше късно, защото финалът чукаше на вратата. Защо да не се поокъпе още в тв слава, след като с нищо не е ограничена, освен с "тежки" и "непосилни" мисии.

# 1 647
Мари, явно нищо не си разбрала...
Колкото хора, толкова характери на този свят. Не сме всички еднакви. За един едно е добро, за друг - друго, за трети - трето. Коментиращите характерите в ББ ги пречупват през собствените си характери и мироглед. И това, което виждаш като цяло, е допирните точки на гледащите и коментиращите. Кои неща се харесват най-масово и кои - не. От този експеримент в ББ, може да се направят изводи не само за участниците, а и за аудиторията. И когато видиш, че дадени черти от даден характер масово не се харесват, виждаш реалното положение на света в момента. Конкретно за Лили - съвременните жени не са като нея, не я разбират. Защо? Ами защото не са обгрижвани и глезени от мъжете си, защото са "еманципирани" до степен осакатяване на женствеността им. Съвременните мъже не са мъжете от миналото. Затова не се сърди на коментиращите - те живеят живот, различен от този на Лили и, което е по-важното НЕ МОГАТ да я разберат. Едно, защото са по-млади и второ - защото дори през ум не им минава, че има и друг начин на живот - по-нежен, по-грижовен, по-женствен, по-малко стресов.

Oooo, я стига!
Прекалените глезли никога не са се харесвали - ни на мъже, ни на жени!
Осакатени са тези, които до такава степен се глезят и държат да бъдат обгрижвани, че и бутилка с вода не са могли да си отворят допреди да влязат в реалити шоу.
Никой не е вечен - дори и мъжете на глезлите.   Wink

# 1 648
Иван изгглежда се забавлява с тази жена, така както се забавляваше с епизодите с Моро и Валя.

Дори от приготвяне на картофи с уреда  PHILIPS  e направила цяло видео и дори е записала звук на аплодисменти за  вида на сготвените от уреда картофи. Само не се разбира аплодисментите за кого са - за Ирина, за PHILIPS  или за този, който е купил уреда.

https://www.youtube.com/watch?v=f4-kplU75og

# 1 649
Иван изгглежда се забавлява с тази жена, така както се забавляваше с епизодите с Моро и Валя.

Дори от приготвяне на картофи с уреда  PHILIPS  e направила цяло видео и дори е записала звук на аплодисменти за  вида на сготвените от уреда картофи. Само не се разбира аплодисментите за кого са - за Ирина, за PHILIPS  или за този, който е купил уреда.

https://www.youtube.com/watch?v=f4-kplU75og
Представителите на Филипс за България са се свързали с нея и са й предложили да тества уреда. Имат й доверие хората, разчитат на компетентното й мнение и популярния влог.
И неизменната бутилка и чаша вино до нея.

Общи условия

Активация на акаунт