VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 115
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 905
Кажете ми какво каза Боби на Ирина вчера, че оная онемяла. Няма къде да го видя (не върви нито нова плей нито Vboxa.

Че Ирина е казала на Емануела ,че е най-долната жена, която е виждала, че е дъното. Ирина каза "нали се извиних на другия ден" и Боби репликира : "и какво като си се извинила, след като си обидила веднъж"..

# 1 906
Анкета може да има, ако има някакво съмнение. А в случая такова липсва / не че може за идеята да се направи, но авторката на темата сподели, че е заета с изпити, да не я товарим излишно /.
Михов и той ли като Лили не е бил член на Партията?
Нещо не им вярвам и на двамата, но не са ми толкова интересни, че да ровя за информация.

# 1 907
Не мога да разбера защо дават толкова непоследователно? Не разбрах защо Михов се сети за тази случка? Някой от зрителите ли го попита и ако да защо не дадоха да гледаме?
Не стига, че постоянно повтарят неща, които вече сме гледали Crossing Arms
Като се шегуваха, когато Борислав разговаряше със зрителите, Христо ми се струва, че гледаше ревниво.

# 1 908
  • София
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.
Може би имаш предвид, че е с вулгарна визия?
На мен Ема понякога ми прилича на Диляна Попова, а понякога на Лиз Тейлър. Каквато и да е обаче, има добро сърце и умее да преценя хората. В Къртицата беше ужасна-лигава и нагла. Сега е друга. Може би това с Динев бая е отрезвило.
Вулгарно е излъчването и поведението. Направо си е доста проста. За добродушна, добродушна е, спор няма. Ако малката ми дъщеричка иска да прилича на тази простакеса или и симпатизира, аз ще се почувствам много зле като родител.  Peace
А аз бих се срамувала, ако дъщеря ми иска да прилича на такова гнусно същество като Ирина - манипулативно, безсрамно и дидактично, чийто морал е далеч по-спорен, имайки предвид, че предаде приятелка и разсипа две семейства, а "преподава" висок морал !  Naughty

# 1 909
  • на брега на морето
Аз не знам защо сланините на Ути, които са антиреклама на готварските му способности, трябва да ни интересуват.
Мен ако питат, за шапка на предаването му трябва да сложат Лили, с костюма на марионетка и плачевния вид, в който обясняваше жлъчните си проблеми. И отдолу да върви предупредителен надпис, че специалитети на Ути водят до .../ изброяване на здравословните проблеми, причинени от безконтролно плюскане /.
Joy Joy Joy

# 1 910
А Ути, като толкова държи да има кауза вътре, да беше се придържал към вредите и последиците от нездрсвословното хранене и как се справя с тях. Тогава тренировките и вторачването в свалените му килограми щяха да имат някакъв смисъл.
А сега са нищо - гледа си собствения гъз, което не е ясно защо бива представяно като геройство, което трябва да ни трогне.

# 1 911
  • Тра-ла-ла
Ето го конкретния клип с Вальо и батериите. Цитирам диалог:
Вальо Михов - "В мене има позитивизъм, еротика, нагон, всичко
Рени: - За нагона разбрахме
Вальо Михов: - Внимавайте, защото в един момент човек лудва и след това да не ми се...ше има ох, ах късно е, ама какво да правиш

https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f

# 1 912
  • София
Анкета може да има, ако има някакво съмнение. А в случая такова липсва / не че може за идеята да се направи, но авторката на темата сподели, че е заета с изпити, да не я товарим излишно /.
Михов и той ли като Лили не е бил член на Партията?
Нещо не им вярвам и на двамата, но не са ми толкова интересни, че да ровя за информация.
Има и такива, които без да са членове, са били далеч по-отдадени и съответно протежирани и възнаграждавани...  Rolling Eyes

# 1 913
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За да се пишат поеми, трябва да има поети, бе скъпа...  ooooh! А тези са едни селски пръчоци, които считат, че всичко им е позволено...  ooooh!
Ето какво казва един поет за мъжете... и  мъжете :

https://www.vbox7.com/play:46af32bc&start=4

Ами те подобните се привличат. Селска пръчка със селски пръчоци. Само че, Емануела си падна по Ицето и на свой ред тя като отхвърлена (подобно на Михов) изговори какво ли не за него...Селска пръчка, с цигара в устата, силикон в гърдите и устните....какво очаква от мъжете около нея? Ти кажи какво показва с всичко това.

# 1 914
Вальо Михов: - Внимавайте, защото в един момент човек лудва и след това да не ми се...ше има ох, ах късно е, ама какво да правиш

Ей това да му пуснат на Михов, когато пак подхване темата за уважението към белите му коси, че може да е баща на Емануела и други евтини трикове за измъкване от конфузната ситуация. Rolling Eyes

# 1 915

Пфу,че гнус!

# 1 916
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За да се пишат поеми, трябва да има поети, бе скъпа...  ooooh! А тези са едни селски пръчоци, които считат, че всичко им е позволено...  ooooh!
Ето какво казва един поет за мъжете... и  мъжете :

https://www.vbox7.com/play:46af32bc&start=4

Ами те подобните се привличат. Селска пръчка със селски пръчоци. Само че, Емануела си падна по Ицето и на свой ред тя като отхвърлена (подобно на Михов) изговори какво ли не за него...Селска пръчка, с цигара в устата, силикон в гърдите и устните....какво очаква от мъжете около нея? Ти кажи какво показва с всичко това.
Joy Joy Joy  Да имаш да взимаш! Ти може да издаваш заповеди като Иринка, ама аз не съм нито Лара, нито Ренито...   ooooh!Joy Joy Joy

# 1 917
  • София
Рени да си взима Михов, да се справя с нагона и с каквото дойде.

# 1 918
Кажете ми какво каза Боби на Ирина вчера, че оная онемяла. Няма къде да го видя (не върви нито нова плей нито Vboxa.

Че Ирина е казала на Емануела ,че е най-долната жена, която е виждала, че е дъното. Ирина каза "нали се извиних на другия ден" и Боби репликира : "и какво като си се извинила, след като си обидила веднъж"..

Благодаря bouquet От вчера го мисля Crazy

# 1 919
art deco,
така е, просто се сетих за бурната реакция на Лили, когато Михов я настъпи, че е била облагодетелствана навремето и тя така подрипна, че никога не се е ползвала с привилегии нито от държавата, нито от Партията. Той я подигра, че още малко и ще се изкара репресирана.
И той нещо в този дух си се чу, че каза тази вечер и затова ми стана любопотно.

Общи условия

Активация на акаунт