VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 135
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Испания
Да, и според мен Емануела и Христо са се разбрали на този вариант с повръщането, да  са мирни главите на вън и да заровят томахавката.

Извинявай, но това са пълни глупости.  Peace

# 1 936
Точно така, двете мили създания решиха да покажат на  загубената Емануела, че няма нужда да врещи толкова, а направо да благодари , че Михов я е удостоил с внимание  Stop

Джулая, може и да е имало повръщане по някое време, но едва ли е било един върху друг, както се опитаха да го изкарат  Laughing

# 1 937
Вече не зная кой ми е най-гнусен от тримата . Ути-дебел и злобен заради дебелината, Михов-дърт и злобен ,заради старостта , или Христо-бездарен и злобен. Михов трябва утре да си ходи , колкото и да искам с Ути и Рени под ръчичка да се изнесат вкупом. Михов е емблема на мъжката гнусота. Първо -че я опипа , второ ,че отрече , трето -че още тогава и вдигна скандал и обвини нея и четвърто-че поиска извинение и пето ,че иззлобя ,че е грозна и дебела. Е , няма толкова скандално просташко поведение като това. Поне според мен! Да си ходи той ,че наистина ми се догади! И наистина-що за простотия- дошла Лили да хапе Ема и оная другата анти - и тя- толерират насилник и блудник.  Sick #Crazy

Ей така си се защитават подобни изроди като тези  и като няма камери и публика- може да ти съсипят живота. Не само за опипвания, а за всичко.

# 1 938
Joy Joy Joy  Да имаш да взимаш! Ти може да издаваш заповеди като Иринка, ама аз не съм нито Лара, нито Ренито...   ooooh!Joy Joy Joy

Абе като гледам и Емануела не си (за твой късмет).  Wink
 cheers

# 1 939
Ето го конкретния клип с Вальо и батериите. Цитирам диалог:
Вальо Михов - "В мене има позитивизъм, еротика, нагон, всичко
Рени: - За нагона разбрахме
Вальо Михов: - Внимавайте, защото в един момент човек лудва и след това да не ми се...ше има ох, ах късно е, ама какво да правиш

https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f
Да му го покажат и да спре да скача Вальо. Wink

# 1 940
  • София

Ами те подобните се привличат. Селска пръчка със селски пръчоци. Само че, Емануела си падна по Ицето и на свой ред тя като отхвърлена (подобно на Михов) изговори какво ли не за него...Селска пръчка, с цигара в устата, силикон в гърдите и устните....какво очаква от мъжете около нея? Ти кажи какво показва с всичко това.

Каквото и от всяка друга жена - секс.

# 1 941

Ами те подобните се привличат. Селска пръчка със селски пръчоци. Само че, Емануела си падна по Ицето и на свой ред тя като отхвърлена (подобно на Михов) изговори какво ли не за него...Селска пръчка, с цигара в устата, силикон в гърдите и устните....какво очаква от мъжете около нея? Ти кажи какво показва с всичко това.

Shocked   newsm78 Rolling Eyes  ooooh! Има право да изглежда както си иска, това не е оправдание да бъде докосвана без разрешение.

# 1 942
Не знам какво и къде ви бърка Емануела - на мен нито ми изглежда толкова секси, нито уникално красива,  нито като  вулгарна селска пръчка.  Изглежда ми готина и сладка. А вулгарно поведение  имат  други съквартиранти /дори не визирам пол/

# 1 943
Вече не зная кой ми е най-гнусен от тримата . Ути-дебел и злобен заради дебелината, Михов-дърт и злобен ,заради старостта , или Христо-бездарен и злобен. Михов трябва утре да си ходи , колкото и да искам с Ути и Рени под ръчичка да се изнесат вкупом. Михов е емблема на мъжката гнусота. Първо -че я опипа , второ ,че отрече , трето -че още тогава и вдигна скандал и обвини нея и четвърто-че поиска извинение и пето ,че иззлобя ,че е грозна и дебела. Е , няма толкова скандално просташко поведение като това. Поне според мен! Да си ходи той ,че наистина ми се догади! И наистина-що за простотия- дошла Лили да хапе Ема и оная другата анти - и тя- толерират насилник и блудник.  Sick #Crazy

Ей така си се защитават подобни изроди като тези  и като няма камери и публика- може да ти съсипят живота. Не само за опипвания, а за всичко.
Peace. Затова толкова жени ги е страх да разкажат когато са били сексуално тормозени.
А това, че "джентълмена" тръгна да обяснява, че била дебела беше черешката на тортата на цялата тази абсурдност ooooh!
Непрестанно си меня мнението кой точно от "фантастичната" четворка искам да си тръгне първи. Голяма конкуренция имаше днес за най-отблъскващо поведение  Tired

# 1 944
  • Испания
Не знам какво и къде ви бърка Емануела - на мен нито ми изглежда толкова секси, нито уникално красива,  нито като  вулгарна селска пръчка.  Изглежда ми готина и сладка. А вулгарно поведение  имат  други съквартиранти /дори не визирам пол/

Е, да. За съжаление и там, и тук има оправдаващи отвратителното поведение на гнусния Михов.

# 1 945
  • Бургас
На Надя не й беше особено приятна тая целлувка, а Вальо я извърши с цел да си потвърди колко безобидни са му действията. Тя не искаше да се конфронтира и само му каза: Спокойно, Вале, всичко е наред. Или нещо от сорта. А Рени подаде мазно рамо, което той също доизрови между козяка и екстеншъните й.  Crazy

# 1 946
  • Испания
На Надя не й беше особено приятна тая целлувка, а Вальо я извърши с цел да си потвърди колко безобидни са му действията. Тя не искаше да се конфронтира и само му каза: Спокойно, Вале, всичко е наред. Или нещо от сорта.

И за теб това е нормално?  Shocked

# 1 947
Аз не знам защо се вторачиха всички стайлинга на Емануела / като изключим един-два потресаващи тоалета, съвсем нормално се облича, даже по домашному /.
Рени сякаш има шест ката цици и всичките са болезнено подчертани, а основният чифт - винаги на  показ до под брадата. Тя е като наръч наденици "Леки"*.
*Леки не заради теглото, а заради липсата на всякакъв пълнеж между ушите. Вятър вее на воля там, сигурно като е по-силен, я кара да се чувства извисена.
Тя е истинският войвода на отбор "интелектуалци" - емблема на чалга "културата", в която интелектуалците се припознаха.
Наистина имат допирни точки:
С Ирина  - да се завират в чужди легла.
С Ути - агресивни и дебели.
С Михов - общото одобрение към бартера "яла бате да те побара, после ш'те черпи на бара".
С Лара - да клюкари на всеки зад гърба.
С Лара и Лили - че не могат да се примирят с приключилата им слава.
С Христо - вятърът между ушите и арогантността и високомерието им. Както и това, че все друг им е виновен.

# 1 948
  • Испания
Аз не знам защо се вторачиха всички стайлинга на Емануела / като изключим един-два потресаващи тоалета, съвсем нормално се облича, даже по домашному /.
Рени сякаш има шест ката цици и всичките са болезнено подчертани, а основният чифт - винаги на по показ до под брадата. Тя е като наръч наденици "Леки"*.
*Леки не заради теглото, а заради липсата на всякакъв пълнеж между ушите. Вятър вее на воля там, сигурно като е по-силен, я кара да се чувства извисена.
Тя е истинския войвода на отбор "интелектуалци" - емблема на чалга "културата", в която интелектуалците си припознаха.
Наистина имат допирни точки:
С Ирина  - да се завират в чужди легла.
С Ути - агресивни и дебели.
С Михов - общото одобрение към бартера "яла бате да те побара, после ш'те черпи на бара".
С Лара - да клюкари на всеки зад гърба.
С Лара и Лили - че не могат да се примирят с приключилата им слава.
С Христо - вятърът между ушите и арогантността и високомерието им. Както и това, че все друг им е виновен.

Както винаги: обективна и право в целта.  bouquet

# 1 949
Емануела от обект за лесно печелене на "интелигентски" имидж, се превърна в чудесен лакмус за низки страсти и простотия на интелектуалците.
Много смешен беше борецът срещу чалгата, като вчера защитаваше естетиката в творчеството на Рени, а днес на Преслава и коядругабешетам.  hahaha
Нямам желание да си причинявам това, но ако се разровим в клиповете на която и да е от този жанр, със сигурност ще бъде опроверган.

Общи условия

Активация на акаунт