VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 228
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 145
Пар екселанс, готови ли сте за брадъра Mr. Green

Разбира се, човече  Mr. Green

# 2 146
Въпреки бранша, в който се изявява, не може да ѝ се отрече на Емануела успеха, свързан предполагам с доста бачкане. Не я чух да мрънка или да се оплаква. Облеклото ѝ също е по-нормално от на повечето дами там. Рени е направо потресаваща в това отношение, Ирина с робите и парцалите, Глория само с токчетата, Лили още в средата на миналия век... С това поведение и този характер, ако работеше като водеща на ревюта например, никой нямаше да я обяви за чалгарка. Единствено епизода в тоалетната ми беше противен.

# 2 147
  • Бургас
Пар екселанс, готови ли сте за брадъра Mr. Green
Естествено, маци!

# 2 148
Сега успях да ви изчета и видях, че няколко човека са писали, че смехът на Миглена не ги дразни. И аз да се включа- и мен НЕ ме дразни.
Смятам, че е изключително низко и грозно да не/харесваш хора на база характеристики, които не зависят от него и не може да промени. Тук не става въпрос за нещо, което може да си набави- информация, образование, квалификация.
Не знам дали си спомняте първите номинации за Миглена. Много често съдържаха "амиии, не ми харесва смеха й". Е може ли такава елементарност? Как може да се подиграваш за нещо, което ти е дала природата? Все едно да кажеш не ми харесва цвета на очите, ръста и т.н. И никой човек не е длъжен да поправя физическите си дадености с операции, само за да се хареса на масата хора. Има хора, които цвилят, когато се смеят. Трябва ли да не общуваме с тях и да ги опечем за Коледа?!

След като Миглена чу тези неща за себе си, каза "Щом ги дразни, ще спра да се смея" и го направи. И аз бих. Но след това всички в хор запяха "Ето, било е фалшиво, щом престана"
А тя наистина се забавляваше в началото, беше й интересно и различно, целуваше Роро, за да спаси бюджета, говореше, разпитваше, опитваше се да се социализира. Но не на всяка цена и много правилно, според мен.

# 2 149
  • София
Стана тъпо, че ги предупредиха за излизане!  Confused Трябваше да ги изненадат.

# 2 150
  • София

Да имат време да си съберат багажа. Grinning

# 2 151
Ей няма да дадат как Иринка се къпе във всенародната любов.
Явно наистина е било зрелищно  Mr. Green

# 2 152
Рени трябва да има време за поредният умопомрачителен тоалет. Laughing

# 2 153
Ау, Ути ще получи инфаркт като слуша феновете на Миглена Laughing То бива, бива злоба ама...

# 2 154
  • София

Да имат време да си съберат багажа. Grinning

Дадоха им шанс и време да се "гримират и костюмират".  Laughing

# 2 155
Ау, Ути ще получи инфаркт като слуша феновете на Миглена Laughing То бива, бива злоба ама...
Интересно защо не иронизира нейните фенове.
Рена пак мрънка.

# 2 156
Рени Нобела пак не разбрала какво са давали, че хората подкрепят Миглена. Е, наистина са гадни съквартирантите, особено Ицето как се зъбеше.

# 2 157
Интересно защо не иронизира нейните фенове.
Рена пак мрънка.

Защото тук не може да се измъкне с мантрата за чалгата Joy

# 2 158
  • Бургас
ох рена тъпото пак се обажда  Sick

# 2 159
Само Миглена не я питаха нищо за Емануела.
Онези газ пикаят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт