VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 042
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 475
Хахаха, какви са тези глупости?!?
Чудиш се как да я изкараш Стрина не толкова черна, ма пак не ти се получава.
Ако говорим за Миглена и опита да се отдели от простотията – ок.
Но точно Стрина ти, дето не спира да манипулира, да се меси, да следи….диаметрално поведение .

# 2 476
Ай стига сме говорили за стрина Ирина, че жлъчката ме присвива Mr. Green

# 2 477
  • sofia
За Ристю и майка му: някой по-назад в темите беше писал, че ядно е коментирала хора, обсъждащи синът и във Фейсбук. Мисля, че се е опасявал, че ще изтърси някоя глупост, за това искаше да я прекъсне.

# 2 478
Може би думата "капсулира" не е най-подходящата.....
Под капсулира нямам предвид да се затвори в дома си (в себе си), а че създава около себе си "капсула" от отбрани, предпочитани от нея хора, с които й е приятно и леко да общува, и оставя извън "капсулата" типа хора като Емануела, Миглена, Роро, Жана и т.н.

Нямам идея какво "навирам и набивам"    Laughing   , но ако като човек-нарцис успявам да създам своята "капсула" от тесен кръг отбрани хора, свой свят, изчистен от лошотията и простотията на днешното време, защо не?Кое му е лошото?
Или, за да не съм нарцис, трябва да съм съпричастна със злобата, с чалгарията, с душевната мръсотия, заливащи света днес?
Скрит текст:
Не ме интересува опростачената част на света,в случая с Ирина-Емануели, Миглени, Роровци, Ренита, Жанита  и т.н. подобни елементарни хора, затова контактувам с хора като мен.
Та, напълно я разбирам защо се е капсулира и за нея най-важни са мъжа й, децата й, дома й, "престилката й" (разбирай грижата й за близките й) и приятелите й.Просто останалата част на света е неприемлив и тя избира да го игнорира.

Е, то може и ти да си простачка, но няма как да се видиш като такава през собствените си очи.
Да, възможно е.
Важна е същността на нещата, а именно:ако успявам да държа далеч "умните" (ако приемем, че аз съм простачката    Mr. Green  ) Емануели, Ренита, Миглени, Роровци и т.н., да нека съм простачка.
Нали моят малък свят ме удовлетворява и ми е достатъчен, нека е прост....    Laughing

# 2 479
И аз не разбрах от къде дойде цялата тази злоба с-у Ирина Тенчева и респективно любовта към Миглена Ангелова, Емануела и всеки, който се обяви против Ирина. Виждам тотален отказ да се приемат обективно други мнения и аргументи, освен тази насочени срещу нея, колкото и абсурдни да са те /напр. коментарите Евгени-Кошлуков/.
Като цяло този сезон на ВБ ми беше скучен и генерира/провокира/отключи изключително грозни реакции и субективни коментари, включително и тук.
С една дума- разочарование
.

Според мен пък този сезон беше много показателен. Толкова стереотипи разби. Всеки участник показа едно свое клише , което беше повод за размисъл. И ще станат нарицателни имена. Няма да изброявам. Достатъчно е да спомена Чичко Пипчо и Рена Нобела. За всеки може да се измисли адекватен прякор, който напълно отговаря на вътрешното му съдържание. Много поучително беше , поне за мен.

# 2 480
Скрит текст:
Може би думата "капсулира" не е най-подходящата.....
Под капсулира нямам предвид да се затвори в дома си (в себе си), а че създава около себе си "капсула" от отбрани, предпочитани от нея хора, с които й е приятно и леко да общува, и оставя извън "капсулата" типа хора като Емануела, Миглена, Роро, Жана и т.н.
Нямам идея какво "навирам и набивам"    Laughing   , но ако като човек-нарцис успявам да създам своята "капсула" от тесен кръг отбрани хора, свой свят, изчистен от лошотията и простотията на днешното време, защо не?Кое му е лошото?
Или, за да не съм нарцис, трябва да съм съпричастна със злобата, с чалгарията, с душевната мръсотия, заливащи света днес?
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ме интересува опростачената част на света,в случая с Ирина-Емануели, Миглени, Роровци, Ренита, Жанита  и т.н. подобни елементарни хора, затова контактувам с хора като мен.
Та, напълно я разбирам защо се е капсулира и за нея най-важни са мъжа й, децата й, дома й, "престилката й" (разбирай грижата й за близките й) и приятелите й.Просто останалата част на света е неприемлив и тя избира да го игнорира.

Е, то може и ти да си простачка, но няма как да се видиш като такава през собствените си очи.
Да, възможно е.
Важна е същността на нещата, а именно:ако успявам да държа далеч "умните" (ако приемем, че аз съм простачката    Mr. Green  ) Емануели, Ренита, Миглени, Роровци и т.н., да нека съм простачка.
Нали моят малък свят ме удовлетворява и ми е достатъчен, нека е прост....    Laughing

Ама си личи, че не си прочела статията.  Mr. Green

# 2 481
Абе Лов, кви капсули, кви кръгове бе, жена...
То всеки се обгражда от сродни души, ти изкара, че Ирина е направила нещо черезвичайно, невиждано и и нечувано нийде по света hahaha
Всеки е така в живота, и аз, и ти, и всички хора ....

# 2 482
  • Тра-ла-ла
Love!, чудя ти се как си оцеляла до сега с тези грешни преценки за хората. Ама тя и Рени е оцелята, та нищо чудно Laughing

# 2 483
От Фейсбук:
ББ:Рени имаш една минута да напуснеш къщата!
Рени:ББ коя къща?
 Joy Joy Joy

# 2 484
И аз не разбрах от къде дойде цялата тази злоба с-у Ирина Тенчева и респективно любовта към Миглена Ангелова, Емануела и всеки, който се обяви против Ирина. Виждам тотален отказ да се приемат обективно други мнения и аргументи, освен тази насочени срещу нея, колкото и абсурдни да са те /напр. коментарите Евгени-Кошлуков/.
Като цяло този сезон на ВБ ми беше скучен и генерира/провокира/отключи изключително грозни реакции и субективни коментари, включително и тук.
С една дума- разочарование.
И за мен бе пълно разочарование.
Най-вече виждайки, че хората все повече се опростачват и са доволни, че и им харесва децата им да се стремят да са като Емануела, Рени, Митлена.....
Абе, както обича да казва един познат "Чалгария до шия!Неслучайно се римува с простотия и тъпотия...!"    Wink

# 2 485
Ааа, недей нарежда една до друга Рена и Миглена и не ги подвеждай под общ знаменател Naughty

Аз отивам да се капсуловам от Love!  Mr. Green  Whistling

# 2 486
Капсулованите не се ли наричат социопати ? newsm78

# 2 487
  • Тра-ла-ла
Аз отивам да се капсуловам от Love!  Mr. Green  Whistling
Да не забравиш да си вземеш кошничката в капсулата...че когато сняг забръзка - що ще чиниш ти зимъска?! Joy

# 2 488
Гледах вчера един филм и една от героините изключително много "навява" на Ирина....
Светът днес е станал много вулгарен, груб, елементарен, опростачен, бабаитски, чалгаджийски, а някъде изтикани в периферията му "живеят" една  шепа хора-мили, толерантни, внимателни, разумни, спокойни и уравновесени.Та, съвсем нормално е тази шепа хора да си създадат свой кръг, със себеподобни, искащи да стоят настрана от цялата лошотия, заляла останалия свят.

Би ли споделила кой е филма? Извинете за оф- топика.

# 2 489
У, верно бе, Джулс... Joy
Лете без абичка, зиме без торбичка Naughty...пардон, без кошничка

Общи условия

Активация на акаунт