VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 989
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Испания
Явно го няма. Разгледах снимки от предишни епизоди на предаването, не го видях никъде.

# 2 566
Рени определено е достта злобна жена, лошото е част от мъжете приличат също на злобни женички, особено *Утката.

# 2 567
Явно го няма. Разгледах снимки от предишни епизоди на предаването, не го видях никъде.
В тази криза можеше да ползват Явор като му сложат "лице на заем" Laughing

# 2 568
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu

О не, кака ти Рени е стартирала, като "най- младата певица на Скандинавският полуостров" и е пяла само поп парчета- няма интервю в което да не го натърти. Как пък в брадъра не го каза или не го излъчиха не знам. Виж за компанията на Лепа Брена, трудна работа- няма го спонсора от едно време- така че е аут. По времето на нейният фурор, сърбите се смееха със снизхождение- "Лепа йе, ал не мож да пева". Така, че един dj krmak й остава или да пее по съборите, като акомпанимент на манджите на Ути- по Ирина.

# 2 569
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu

О не, кака ти Рени е стартирала, като "най- младата певица на Скандинавският полуостров" и е пяла само поп парчета- няма интервю в което да не го натърти. Как пък в брадъра не го каза или не го излъчиха не знам. Виж за компанията на Лепа Брена, трудна работа- няма го спонсора от едно време- така че е аут. По времето на нейният фурор, сърбите се смееха със снизхождение- "Лепа йе, ал не мож да пева". Така, че един dj krmak й остава или да пее по съборите, като акомпанимент на манджите на Ути- по Ирина.

А, това съм го пропуснала... Пфууу, Ирина значи  пак е  по-добър мериниджейн, да му се невиди Crossing Arms

# 2 570

Лайф коуч какво да я правиш Ирини?, но за приятел, като Рени винаги ще се раздаде. Joy

# 2 571
Не знам в живота дали бих искала Миглена или Емануела за приятелки. Но имат класа. Не забравям как Емануела каза- за колеги от бранша "или добро или нищо". Голямо израстване виждам в това момиче и му желая да намери щастие. Както и на Миглена. Много се забавлявах вчера, когато тримата с Боби са събраха в аквариума точно като трите прасенца. Като не можем да напуснем Рени, поне да се разграничим от нея териториално. Благодарение на тях тримата виждах някакъв просвет сред снобарията. За мен отбор "интелектуалци" са банда сноби, самообявили се за звезди. И не че ще ги запомня, но няма как като ги видя някъде, ако ги видим изобщо повече, да не ми остане онзи привкус за кофти хора.

# 2 572
Рени освен първите си песни от преди 18-20 години няма хитове след това.Продуцентите в този бранш май нали искат певиците да инвестират в продуктите си,затова на едни песните са хитове,на други не.Тя и Емануела няма кой знае какви песни,които да искаш да си пускаш отново и отново.3-4 от нейните ми харесват и то заради мелодиите.Най-лошото е,че има абсолютни некадърници без глас,а се водят за големи диви,защото имат кеш да инвестират в продукт.
Сега между 3 и 5 следобед разцъках музикалните канали на телевизора.Много отдавна не бях гледала музика.Цъках наред.Американци,англичани,французи,нашенци-всичките са по жартиери и сутиени #Crazy.Дори при неграта са брутални сцените.От към мелодии имах чувството,че слушам все едно и също специално при нашите чалгари.Гледах една песен на Джей-Зи и Кание Уест.Интересен иновативен клип,но началото си беше сякаш с орнаменти от нашите песни.И там се чудят какво да иноваторстват.Гледах и един ремикс на стара песен на Джъстин Тимбърлейк+50 Цент пак в тяхно изпълнение.Ами историята на новия клип беше как главните герои събличат с поглед една мадама,а тя сякаш по телепатия си мечтаеше за единия или за двамата Laughing Wink.
Като се оплитат така дуети и стилове(не е по темата),но веднага ми хрумна,че Азис може да направи парче с Никол Шерзингер.Ще се получи интересно,защото и двамата пеят и са атрактивни и има как да се свърже с нея Wink.не съм се сетила да се свържа с "щаба" на Азис,но някой известен ако чете да му предаде.Няма да им искам процент за идеята,щото ме кефят и двамата.А, съквартирантите ще са участници в клипа,който ще се върти по света и така кариерите на всички ще са във възход Mr. GreenОх,отнесох се.Спирам Joy

# 2 573
Христо е поредният съквартирант, който Рени отегчава с разговори за кариерата си:

https://www.vbox7.com/play:ebfbd745c2
Ренката пак нова думичка е измислила - бенефисТ. Маймунка Laughing

# 2 574
Гледах анонса за довечера и ми направи впечатление Утко колко тихичко  кротичко спореше с Миглена. Тоя е съветван 100%, а и като я няма майка Тереза няма пред кого да се отчитат за брой вдигнат скандал.
А Христенцето толкова се е стресирало от посегателството, че напоследък цунка и гуши само мъжките екземпляри  Sick

# 2 575
Рени постоянно повтаряше, как не умеела да показва чувствата си. Абе чудя се, как можеше постоянно да ги показва на бат'Вальо?  newsm78

# 2 576
  • Тра-ла-ла
Рени постоянно повтаряше, как не умеела да показва чувствата си. Абе чудя се, как можеше постоянно да ги показва на бат'Вальо?  newsm78
Това не са чувства, а интерес Mr. Green

# 2 577
И балкон  hahaha

# 2 578
Тя  какво ли умее да показва - то тактичност, то разум, то плът...в никаква показност не я бива, ама тя само за чувствата се сеща  Wink

# 2 579

eti_bs,  добре си обрисувала световната музикална  сцена, точно заради това преди време тук писах, че малко снизхождение към нашата "чалга", не е излишно- за да не се окаже след време, че тя си е прекрасна етно музика, защото всички тези музикални мотиви в песните на световните звезди в последно време са си чиста чалга по нашенски, но пък за тях са много, много Етно. Колкото до Азис, знам, че го признаха в Русия, дори в Америка, но пък той разчита на друга популярност, предвид сценичния си псевдоним и е прав за себе си. Дали ни се нрави или не, Азис е тотална звезда в Турция и арабския свят, това че у нас е "мангал" и " пе...ас", не омаловажава таланта му. Личното ми мнение е, че кака ти Никол, може само да бъде щастлива да пее с него. Но всичко е бизнес и нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт