VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 966
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Испания
Ути е лидерът на "интелигенцията" според Брадъра на страницата на фейса им, какво знаете вие  hahaha

То в тяхното ядро лидер връз лидер, мила моя майно льо.  newsm19

# 2 596
  • Тра-ла-ла
Ало0оу, интИлигенцията у форумЪ...ко ми сЪ пра'ити на интИресни с туй "пар екселанс" Laughing

# 2 597
Добре де, Рени нали  беше стартирала  някъде по сръбско  в студиото на Лепа Брена.  Не може ли пак да си се върне там, Шаулича да помага, а като изръси простотия, винаги може да се оправдае с езиковата бариера. Ето Рени, брат, виж каква идея ти давам, дай пет, човече ideauu
А ти видяла ли си сръбските колежки на Шаулич😂?
Това прекъсване на кариерата и и коства всичко на 50 години да се състезаваш с Галена ,например,си е обречено

Ами, категорично не съм съгласна, не прекъсването на кариерата е проблем за Рени. Сръбските колежки на  Шаулич са истински гласове, независимо от годините си и там те са са повече от звезди- без значение кога ще се покажат на сцена. Вярно, че и сърби и руснаци обожават звездите си, независимо от възрастта им, а у нас гранд дамата Лили Иванова е едва ли не за подбив- "тая баба, кога ще даде път на младите" Mr. Green

# 2 598
Рени,освен с пеенето трябва да подхване и нещо друго,за да се подсигури и да има доход от повече от едно място.Иначе я подкрепям,че е взела решение за живота си.Днес четох,че са преживявали здравословни проблеми още от раждането на второто и дете.Има операции заради вроден проблем с дебелото черво на малкия.Може и покрай него да е загърбила пеенето,ако мъжът й е имал възможност да вади доход,какъвто ги устройва.Не мисля,че е лоша майка,но и тя с нагаждането си към Вальо пък не помисли ли ,че жена му гледа и че и ние може да се хванем за нейния пример,ако станем дребнави.Тя натъртва на кариерата,защото и е болка сигурно.Човек едва ли лесно се отдръпва от нещо,което обича да прави.

# 2 599
" Моя страна, моя България" е уникална песен.Снощното изпълнение ме потресе обаче, особено напъните на Рени.Напомни ми за миналогодишното " Ееееее Николааа"

# 2 600
Ало0оу, интИлигенцията у форумЪ...ко ми сЪ пра'ити на интИресни с туй "пар екселанс" Laughing
Изпей си тогава "гърди ми с рози накичи", с текста на Р.Ралин да ти олекне, брат...

# 2 601

Ко речи, сестро Rolling Eyes

# 2 602
" Моя страна, моя България" е уникална песен.Снощното изпълнение ме потресе обаче, особено напъните на Рени.Напомни ми за миналогодишното " Ееееее Николааа"

Ама моето ти хареса, нали?

# 2 603
  • София
Добър вечер!
Гледам темата май за прошката. Както казват трябва да е искрена. Ути това, което го говореше в промото си е чисто лицемерие. Не му вярвам!

# 2 604

Ама моето ти хареса, нали?
Е как.Ся ако има и някой с бели кълчища на главата до тебе ша та призная да знайш.

# 2 605
 Joy Joy

Не знам, кво е това кълчища ма, душо Rolling Eyes ама отивам да прая мост...с ББ Laughing

# 2 606
  • Испания
Joy Joy

Не знам, кво е това кълчища ма, душо Rolling Eyes ама отивам да прая мост...с ББ Laughing

Половината ги взех от Михов /другата половина от Тръмп/ за малко.  Wink

# 2 607

Пропуснала съм от къде дойде този лаф?

# 2 608
Кво е това кукувичо гняздо, ма маци....

Ох, ще се напикая от смЕх бре.... Ни ща го миховото киче Stop

# 2 609
  • Испания
Кво е това кукувичо гняздо, ма маци....

Ох, ще се напикая от смЕх бре.... Ни ща го миховото киче Stop

Добре, де! Вземи половинката от Тръмп.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт