VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 797
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 195
А бе,казвах ви,знаех си,Роро много харесва Миглена,пада си по нея,каквото и да говори...
На него му трябва пътеводна светлина,не е толкова тъп,добре е усетил каква е Миглена.
Знае,че не може да се посегне даже,затова злобее Simple SmileНо ужасно си пада по нея.
Другите са само фон...смешници мамини Laughing

# 3 196
Всички минават при Гала Peace.
Тошко с голямо закъснение във времето помня,че гостува.

# 3 197
Всички минават при Гала Peace.
Тошко с голямо закъснение във времето помня,че гостува.

Миналата година мисля, че някой от обикновения ББ не мина  newsm78
Този с многото дипломи или някой друг

# 3 198
  • София
Аз не мога да разбера как тези хора не спряха да оплюват зрителите и да ги обиждат, при положение, че цял живот от нашия хляб са яли Joy Ако не е публиката, всичките “умници“ там да са умрели от глад.

Peace Peace Peace

тОВА ЩЕ ГО ПОВТОРЯ НЯКОЛКО ПЪТИ, ДА НЕ БИ ЕКРАННИТЕ НИ ЗВЕЗДИ ДА ГО ПРОПУСНАТ!

Аз не мога да разбера как тези хора не спряха да оплюват зрителите и да ги обиждат, при положение, че цял живот от нашия хляб са яли Joy Ако не е публиката, всичките “умници“ там да са умрели от глад.

# 3 199
  • Тра-ла-ла
Много е тъпо баш преди финала да съберат този другарски съд и то при условие, че всички вкупом са срещу Миглена, Боби и Емануела. Пада голямо облъчване на публиката Whistling

# 3 200
Вальо бил казал:"нарече ни малоумници".Цитирал Емануела,а те така го орязали,че все едно той казва малоумници на другите:lol:.Много са долни в монтажите Mr. Green.
Поредната лъжа в отбора на "интелектуалците". Онази вечер Ути говори последен, ако в действителност Емануела ги беше нарекла така, Ути щеше да изригне и нямаше да й поиска прошка.

# 3 201
Че кой им вярва на глупостите?
Ирина доста сдържана ми се видя. Laughing

# 3 202
  • София
Че кой им вярва на глупостите?
Ирина доста сдържана ми се видя. Laughing
Аз не видях сдържаност.Пак взе думата, да ни обяснява какви сме.

# 3 203
  • somewhere near the sea
То за довечера е ясно, че ще бъдат там- задължени са по договор. Дано не им дават много да грачат. Ама наистина искам да видя Ирина при коментаторите- да й покажат как "насукваше" ентелектоалците с опорни точки.

Искам да видя Ристю- да му покажат записа от тоалетната и да ги разправя тия на баба си, че нищо не се е случило. Всички бяха потресени от звуците, които излизаха оттам, на сутринта коментираха, някои се отвратиха . Тоя не помнеше нищо и полека-лека ония услужливо му дадоха версия за правдоподобна легенда.

# 3 204
Класацията ми:
1. Меги
2. Ема
3. Боби
4. Ути
5. Христо

Виждам, че има някакво затопляне на отношенията Ема-Ицето или просто всичко е било игра

# 3 205
Тайна, гледах последните минути от предаването и така ми се стори. Peace

# 3 206
Михов харесвал Христо, понеже нямал българско мислене ooooh! Вече и да си българин е срамно Laughing Да обобщим образа на Ентелектуалеца- груб, агресивен, злобен, не яде, НЕ е от Пазарджик или който и да е друг град освен София и няма нищо общо с българите......

хаха, логично да не е от който и да е град , дори София, щом няма нищо общо с българите Joy
ВИП-ове, ко да ти кажа, чо'ек? Joy Joy Joy
Не знам, брат! МНого искам и аз да се отъркам У Ентелектуалците, ама много условия, много нещо newsm78 И риба даже трябва да се уча как се яде Cry

# 3 207
Вальо бил казал:"нарече ни малоумници".Цитирал Емануела,а те така го орязали,че все едно той казва малоумници на другите:lol:.Много са долни в монтажите Mr. Green.
Поредната лъжа в отбора на "интелектуалците". Онази вечер Ути говори последен, ако в действителност Емануела ги беше нарекла така, Ути щеше да изригне и нямаше да й поиска прошка.
Не буквално.След като Емануела се изказа за прошката,Вальо едва ли не обобщава какво е искала да каже Емануела и бил казал"Нарече ни малоумници".Отрязано наистина изглежда все едно той казва така за другите.

# 3 208
  • София
Тайна, гледах последните минути от предаването и така ми се стори. Peace
Пак ни начука канчетата ,колко не разбираме, всички лаят с нея, само Деси се опита да каже нещо различно, но не и дадоха.

# 3 209
Надявам се да е прочела какво мислят хората за великото ѝ представяне във формата.

Общи условия

Активация на акаунт