VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 686
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 225
Не веднъж е писано в темата, че Ирина е незадоволена, започвам да вярвам, че е така. Joy

Льольо, за да направи мъдрия извод за зрителите, бил погледнал страницата на ФБ. Ей, така един поглед хвърлил.  Joy
Само това ще напиша:  smile3532

Какво е искала да каже Рени? Не разбирам....

# 3 226
Не веднъж е писано в темата, че Ирина е незадоволена, започвам да вярвам, че е така. Joy

Льольо, за да направи мъдрия извод за зрителите, бил погледнал страницата на ФБ. Ей, така един поглед хвърлил.  Joy
Само това ще напиша:  smile3532

Какво е искала да каже Рени? Не разбирам....

Вместо фланелка ,каза хванелка

# 3 227
# 3 228
Кака Лили е много неприятна жена. Влиза от грешка в грешка, само и само да уязви Миглена с нещо, което няма конкретна връзка с престоя им в къщата. Tired След като изостави намеците и спря да я нарича госпожица, мина на директни обиди. Миглена нямала семейство. ooooh! Миглена няма съпруг, но си има семейство, дори по-многобройно от нейното, предполагам. Защо такова пренебрежително отношение към четири отгледани, здрави и прави човешки същества?! И това на фона на многократния и плач в къщата, че Миглена била засегнала децата на Ирина. Tired

# 3 229
  • София
Рениту само чака да и подадат микрофон за да почне да пее smile3555 Горката се чуди къде да се излага само и само да я забележат.

# 3 230
Значи , от това , което видях ама ,освен Деси и Надя никой ,ама никой не си е взел никаква поука. Що за дебелокожи и дебилни същества са това , ей , няма оправИя! И досега на разбират защо харесваме Миглена , ами защото не харесваме Тях. Ама как пък един поне не си призна колко е зле ,ега ти

# 3 231
То пък едно пеене на Рената - прилича ми на блеене на овца със синузит  Crossing Arms

# 3 232
  • София
Ирина винаги е благородна, демократична и разбираща.
Но някак, все случайно и неволно, от устата й излизат думички като: "кокаин" и др.

Чакай, сега.... тва как да го чета.... Не беше ли именно Урината, която викайки и размахвайки пръст уверяваше, че дотук  пазела имиджа на Жана, но като и начука канчето и ни "разкри" зависимостта  и...  Sick
А сега призовава хейтърите /които са бледо нейно копие/, да разкостят Жана, като тя пак е застанала като БЕРЛИНСКАТА стена, за да я предпазва...  ooooh! ooooh! ooooh!
Мнооого грозна жена! Мислех, че като ни чете ще си вземе поука, но тя не може да се държи другояче... това е същността и - ПОДЛА, НО МАЗНА !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 3 233
То пък едно пеене на Рената - прилича ми на блеене на овца със синузит  Crossing Arms
Аз я харесвах навремето като пееше , единствена от всички поп фолк изпълнителки.
Сега да си кажа аз обобщенията от видяното-значи тези хора , които бяха участници , по-скоро са искали да се харесат един на друг в къщата , а не-да се харесат на зрителите. Това сервилничене и групово блеене по някои авторитети като Ути ,здравата ги изпързаля. Това са хора , които изобщо нямат никакви умения за реална социализация и така са си живели и досега. Аз лично съм изумена-та те изпращаха послания от екрана. Толкова ли са заблудени за света , в който живеят. Това показва тотален наивитет и пълно житейско безсилие. Житейска "импотентност" , дето се изцепи Роро /благорадя му ,че ми припомни този термин/.

# 3 234
  • Испания
Мислех, че като ни чете ще си вземе поука

Наистина ли?  #Crazy

Никой от тях никаква поука няма да си вземе. Те са "най".

# 3 235
  • София
Просветлението може да те споходи навсякъде
https://www.instagram.com/p/6xCn-diGfO/

# 3 236
Просветлението може да те споходи навсякъде
https://www.instagram.com/p/6xCn-diGfO/
Да демонстрираш просперитет върху трактор е нещо како да ядеш сьоНга със сос болонезе hahaha

# 3 237
  • София
Това верно ли е на Ирина профилът? Нямам фейс, така че каквото пуснете тук виждам. Язък й и за Буда и за всичкия имидж, дето го мъчи толкова време!

# 3 238
Защо никой не коментира как Мигленчето стана сводница на щерка си?     Joy
Че изпуска ли се ей тъй милионерИН?     Mr. Green
Ей сега шА върнИ щерката от чужбината, да сЪ запознаЙ с богатиЮ зет......     hahaha

Ех, тая Миглена, бе....хитра, та хитра...само дето при нея все става "Хитрата сврака, с двата крака!".   Laughing

# 3 239
Аз доколкото виждам , е заела йогистката поза на капака.

Общи условия

Активация на акаунт