VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 725
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 210
Защо не подпукаха Ути за крещенето и обидите? Или като поиска прошка, всичко се забрави?

Ма душа, ти за индулгенции не си ли чувала?

ЧувАла съм, маци, ама...  Thinking

Гала нарича Тенчева "Иринка".  #Cussing out
Ами, ако тази Иринка реши да ѝ отмъкне хлебеца (предаването)  дали ще ѝ хареса на Гала да духа супата? Колко му е - тя отмъкна Вихриният льольо, та "Кафето" на Гала ли ще ѝ се опре  Laughing

# 3 211
  • София
То за довечера е ясно, че ще бъдат там- задължени са по договор. Дано не им дават много да грачат. Ама наистина искам да видя Ирина при коментаторите- да й покажат как "насукваше" ентелектоалците с опорни точки.

Искам да видя Ристю- да му покажат записа от тоалетната и да ги разправя тия на баба си, че нищо не се е случило. Всички бяха потресени от звуците, които излизаха оттам, на сутринта коментираха, някои се отвратиха . Тоя не помнеше нищо и полека-лека ония услужливо му дадоха версия за правдоподобна легенда.
Като преди това той ужасЕн попита Надя, дали са излъчили кадри от тоалетната и в момента в който разбра, че там няма камери, започна да пише сценария за пред зрителите и... любовта си....  Wink
Мекотело!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 3 212
Михов харесвал Христо, понеже нямал българско мислене ooooh! Вече и да си българин е срамно Laughing Да обобщим образа на Ентелектуалеца- груб, агресивен, злобен, не яде, НЕ е от Пазарджик или който и да е друг град освен София и няма нищо общо с българите......

хаха, логично да не е от който и да е град , дори София, щом няма нищо общо с българите Joy
ВИП-ове, ко да ти кажа, чо'ек? Joy Joy Joy
Не знам, брат! МНого искам и аз да се отъркам У Ентелектуалците, ама много условия, много нещо newsm78 И риба даже трябва да се уча как се яде Cry
Ама не разбра ли- със сос Болонезе.

# 3 213
Ако вземе та спечели Миглена, много ще ми е любопитна Гала как ще я интервюира и как ще се мазни..направо може заради това да се прежаля и да гледам На кафе за пръв път от много години насам  Mr. Green

# 3 214
Всички минават при Гала Peace.
Тошко с голямо закъснение във времето помня,че гостува.

То да не е лесно да го улучат трезвен?  Laughing

# 3 215
  • Испания
Кака Лили каза "дреме ми на жлъчката"  smile3532
Наистина ли го е казала?! Laughing Че нямам нерви да гледам този буламач "На Кафе"

След като кака ви каза, че ѝ е все едно кой ще победи, след това се поправи: "Все ми е едно кой, ако не е Ути", Гала каза: "Както казваш: дреме ти на жлъчката". Каката реши да се направи на интересна и го повтори.

# 3 216
Всички минават при Гала Peace.
Тошко с голямо закъснение във времето помня,че гостува.

То да не е лесно да го улучат трезвен?  Laughing

Joy аз се чудя що Деси още не е минала  Joy

# 3 217
Това, че всички интелектуалци са да спечели Ути ми показва какви хора са! Не че не ги видях досега де.

Искам Ирина специално предаване да й отделят и да й покажат всички клипове, в които се разпорежда и начуква на всеки какво да мисли и прави, как манипулира, как обиждаше Емануела и тн. Да й зададат неудобни въпроси, най-вече Антон. Да й покажат малко от народната любов! Въобще пълна програма дет се вика.  Laughing

# 3 218
  • Испания
Десислава каза, че е пуснала СМС-и за Миглена.

# 3 219
Браво на Деси.

Искам и аз да ѝ покажат и малка част да е от народната любов, въпреки че съм сигурна, че е чела, такива като нея се интересуват какво мислят хората за тях.

# 3 220
Гледах с голям интерес На кафе. И ви изчетох.
За тези , които не са го гледали , Рени изтърси още един шедьовър-ХВАНЕЛКАТА  на Ути Joy
Вместо фланелка-трудна и беше думичката, два пъти се поправи

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 12:18 от tays

# 3 221
Предлагам вече да не се занимаваме с Ирина,и дори да не споменаваме името и вече, защото получава незаслужено внимание в момента от който я изгониха от къщата.
Та ние не престанахме да питаме къде се покри,ама защо не ни показваха още 3 дни кадри с нея,след като излезе,ама защо не ни я показаха как  говори със зрителите по телефона.....неее, не заслужава такъв интерес. Stop  Дет се вика "накажи простака с мълчание"  Peace

# 3 222
  • Испания
Льольо, за да направи мъдрия извод за зрителите, бил погледнал страницата на ФБ. Ей, така един поглед хвърлил.  Joy

# 3 223
Ирина винаги е благородна, демократична и разбираща.
Но някак, все случайно и неволно, от устата й излизат думички като: "кокаин" и др.

# 3 224
Льольо, за да направи мъдрия извод за зрителите, бил погледнал страницата на ФБ. Ей, така един поглед хвърлил.  Joy
Че той с тази импотентна публика във ФБ говори повече от час , искаха да го изведат преди няколко дни , а той разправяше ,че му е много приятно.
Паляк и идиот! Мразя да обиждам , но няма такъв като него

Общи условия

Активация на акаунт