VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 698
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 270
Хора, гледахте ли финала на На кафе?...Абе тази Рени добре ли е? Аз се засрамих докато я слушах:( Какво беше това подмазване пак към Ирина и какво еше това запяване.. Тази жена има пролем..

Аз на Рена някак ѝ свикнах с простотията Rolling Eyes, ама Ирина и Лара отново ме хвърлиха в потрес с техния лигоч, когато се изправиха и измяукаха "реклами".... #Shocked

# 3 271
Ути с някое от тези казанища или тенджерища влязъл ли е поне в рекордите на ГинесТ? newsm78
Какво е забъркал вътре? Трябва да е шкембе чорба ли? Прилича ми на супа с червеи. Sick

# 3 272
"Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други!"- Оскар Уайлд!

Та и тука така. Ирина и компания се дразнят, че Емануела е естествена и непринудена. Защо харесват Рени ли? Защото им лиже з*******е и ходи след тях. А Емануела не им пее в общия хор и това не могат да й го простят. Както и на Миглена.

# 3 273
Не изгледах Кафето до края, сега си пуснах последните 10 мин и направих голяма грешка. Добре, че изключих ТВ сутринта, защото наистина щях да го счупя на думите на Лара и Ирина за публиката и хората, подкрепящи Миглена. Колко да си заблуден в мнението за себе си, че да изкарваш прости толкова много хора - във ФБ, тук, дори и в студиото всички коментатори бяха за Миглена. Умът ми не побира тези жени нямат ли някаква мярка, близки нямат ли да им отворят очите? Оа*ал си се, оа*ал ми млъкни бе! Какво продължаваш да дуднеш, че и да обиждаш? Когато зрителите участват в ББ и направят гаф, ок - нека да ни обсъдят, но след като те са тези, които са си дали трибуквието за сеира и масово публиката не  ги е харесала, да ги затворят тия усти!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 274
  • София
В горепосочения коментар от FB кого визират със "спирт"?

---
Ирина сама си таг-ва снимките в Instagram с "Ирини"  Laughing

# 3 275
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хора, гледахте ли финала на На кафе?...Абе тази Рени добре ли е? Аз се засрамих докато я слушах:( Какво беше това подмазване пак към Ирина и какво еше това запяване.. Тази жена има пролем..

Не смятам да го гледам. Снощи Рени мина личния ми предел на търпимост с призива си да не гласуваме за простотията и невежеството.  Stop  Laughing

# 3 276
  • Испания
Аз въобще не вярвам,че думите на Миглена за сватосването на дъщеря й са истина.Това си беше хумор между тях си,който те разбират.А,дори и да е искала да сватоса наистина дъщеря си,то това е признание не толкова за банковата сметка на Боби,колкото за качествата,които е видяла у него.

Много грозно скъсаха макета на Миглена.То,пак на майтап,че уж не могат да я разделят,но много грозно от страна на Роро.Антон вика,че не я дава,онзи обаче нахален-мачка и къса до край.

п.п.Отивам до мола да си спретна тоалета за вечерта WinkС детето съм по спортните магазини.Няма да съм кич и деколте като Рени,но един анцунг екстра ще ми ходи на болонезето,което съм включила в менюто за вечерята Laughing.Чалга ,та дрънка Joy Joy Joy

Естествено, че думите на Миглена бяха закачка, а и признание за възпитанието на Борислав. Ама който разбрал, разбрал.

Изключително грозно беше това с макета на Миглена, да. Ама Льольо нали обича да се шегува и играе? То макет ще скъса, то средни пръсти ще покаже, то дупето ѝ ще опипа. Голям шегаджия!

# 3 277
Ренито не може да бъде различна. Няма как 50 години да си тъп, а после изведнъж да станеш остър.
Снощи умрях от смях, когато тя говореше пред михов, че, ето на, Боби може съвети да взема от него за бизнеса...
Ще вземам аз съвети от човек, който няма нищо общо с моя бизнес! Пък и дори да има!
Това първо. И второ, в кой свят живеят тези? Какво странно има млад мъж да прави пари?!
Трябва да стане на 60 и тогава ли? Че ти, ако млад не направиш пари, кога?
За милионите му също. Странно ли е човек с бизнес да направи милион или милиони. Защото от 1 милион до 50 милиона има разлика.
Но Кънчев, както винаги през последните години изпростя и от там тръгнаха с милионите.
Ще каже човек, че Кънчев копае в градината в червен бряг по цяла година и по някое време му звъни Биг брадър: алоооо, Кънчев, ела, че да не те изплющя.
Може ли да е толкова прост? Аз, ако бях на мястото на Боби, бих го питала, той колко милиона е направил през годините.
Изобщо, как някои хора не знаят как да отвръщат, много ме е яд.
В такива случаи искам да съм муха, да кацна и да подавам реплики.

# 3 278
  • Испания

---

Десислава, предполагам.

За Тенчева - без коментар.  smile3505

# 3 279
Ути много грозно и безпричинно нападаше Боби. Защо е в къщата Боби трябва да попита Биг брадър. Как може така да се кара злобно. Прасе смотано.
Ще се изкефя ако Миглена спечели. Да пукнат от яд другите.

# 3 280
Снощи Рени мина личния ми предел на търпимост с призива си да не гласуваме за простотията и невежеството.  Stop  Laughing

Ренината тъпота и злоба не познава граници - Александра я пита, "кой иска да спечели формата", а Рена Нобела започва да съска "кой не иска да спечели"...

# 3 281
  • София
Много е тъпо баш преди финала да съберат този другарски съд и то при условие, че всички вкупом са срещу Миглена, Боби и Емануела. Пада голямо облъчване на публиката Whistling
Единственото общо между всички тях е, че са изгонени от зрителите и могат само да злословят по адрес на останалите в къщата. Всъщност предпочитам този вариант пред опцията моите фаворити да са навън.

# 3 282
Заредила съм шампанското, сега пълня хладилника с форми за лед и при победата на Миглена съседите да очакват фойерверки   Wink Laughing

# 3 283
  • София

---

Десислава, предполагам.

За Тенчева - без коментар.  smile3505
Мерси. : )

# 3 284
Снощи Рени мина личния ми предел на търпимост с призива си да не гласуваме за простотията и невежеството.  Stop  Laughing

Ренината тъпота и злоба не познава граници - Александра я пита, "кой иска да спечели формата", а Рена Нобела започва да съска "кой не иска да спечели"...

Аааа, няма нищо, те я питат за Ути - тя говори за себе си, питат я за Емануела - тя говори за Михов...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт