VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 689
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 315
ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ -  ФИНАЛЪТ Е ДОВЕЧЕРА newsm18 newsm18 newsm18 sohappy sohappy dancing

# 3 316
Скрит текст:
И като си помисля ,че всичко почна от една безобидна реплика " Иринче, ти нямаш ли малко дете " . Ирина не можа да понесе ,че се слага петно върху приза и "най-добрата майка" .

Михов, Ути и Роро са най-обикновени сексисти , не могат да понесат ,че може да има жени, които нямат нужда да имат мъж до себе си за да са успели професионално. И си мислят, че само защото са мъже, то по презумпция са по-умни и интелигентни .Затова Миглена и Емануела им станаха трън в очите, защото показаха и отстояваха характера си и успехите си в обществото. Мъжете се събраха около Ирина ,защото тя е жена на мъжа си, сама по себе си не блести с кой знае какви качества, а и доброволно зае ролята на "жена - домакиня". А всъщност я оставиха да ги манипулира, заради желанието и  да си отмъсти  на Миглена заради първата и реплика в къщата .  Жалко ,че и част от останалите жени подеха ролята на клакьорки и  плюха на себе си ,заради надеждата ,че ще ядат от хляба Иванов .Само Борислав от мъжете показа безпристрасно поведение и се опита да опознае съквартирантите. Когато смяташе за нужно също оборваше постъпките на Емануела и Миглена ,но без обиди ,защото разговаряше с тях от нивото на "равен  с  равен". А останалите мъже не понесоха интелигентността на противоположния пол.

Тъй като нямам много доверие на ББ , смятам ,че Борислав може би ще излезе 5-ти , Христо 4-ти , Емануела - 3-та , Ути - 2-ри и Миглена - 1-ва , с цел между излизанията на съответния съквартирант да се събират повече пари от СМС-ите . По  презумпцията ,че при излизане на който и да било от тройката Миглена ,Емануела ,Борислав, зрителят ще се активира и ще гласува за другите / другият оставащ.
Днешното предаване " На кафе" ,качено ли е вече във VBox-а , може ли линк ?
Скрит текст:

А, между другото речта на Рени снощи при даването на прошката, ми се стори, че не я е писала тя. Много добре структурирани изречения и добре изразена позиция,че  и грамотно написана. Като говори не се изразява по този начин  newsm78

Nova Play върши ли работа? http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/785464?autostart=true

# 3 317
  • на брега на морето
Сигурна ли си? Да не е другия петък?  Grinning

# 3 318
  • Испания
И като си помисля ,че всичко почна от една безобидна реплика " Иринче, ти нямаш ли малко дете " . Ирина не можа да понесе ,че се слага петно върху приза и "най-добрата майка" .

Бързо си намери повод. И да не беше тази реплика, друг повод щеше да намери.

# 3 319
Защото Ирина е комлексарка. Ако не беше и бе убедена в правотата на своето решение, нямаше дори да обърне внимание на репликата на Миглена. И съвсем спокойно щеше да обясни за своето решение и да сложи точка. Това ако самата тя бе уверена в себе си, което се видя, че не е така Peace
Затова толкова я жегна това и се озлоби, яхна метлата ииииии...отиде коня У рЯката Peace

# 3 320
Знам,че медията е жълта, но потвърждава изказани тук съмнения. при това документално.
http://www.blitz.bg/layfstayl/megaskandal-izbukhna-chasove-predi … l_news462112.html

# 3 321
Аз довечера няма да мога да гледам. Дано хвана финала поне! Стискам палци Миглена да спечели!!! Simple Smile

# 3 322
  • Варна
Скрит текст:

Михов, Ути и Роро са най-обикновени сексисти , не могат да понесат ,че може да има жени, които нямат нужда да имат мъж до себе си за да са успели професионално. И си мислят, че само защото са мъже, то по презумпция са по-умни и интелигентни .Затова Миглена и Емануела им станаха трън в очите, защото показаха и отстояваха характера си и успехите си в обществото. Мъжете се събраха около Ирина ,защото тя е жена на мъжа си, сама по себе си не блести с кой знае какви качества, а и доброволно зае ролята на "жена - домакиня". А всъщност я оставиха да ги манипулира, заради желанието и  да си отмъсти  на Миглена заради първата и реплика в къщата .  Жалко ,че и част от останалите жени подеха ролята на клакьорки и  плюха на себе си ,заради надеждата ,че ще ядат от хляба Иванов .Само Борислав от мъжете показа безпристрасно поведение и се опита да опознае съквартирантите. Когато смяташе за нужно също оборваше постъпките на Емануела и Миглена ,но без обиди ,защото разговаряше с тях от нивото на "равен  с  равен". А останалите мъже не понесоха интелигентността на противоположния пол.

Тъй като нямам много доверие на ББ , смятам ,че Борислав може би ще излезе 5-ти , Христо 4-ти , Емануела - 3-та , Ути - 2-ри и Миглена - 1-ва , с цел между излизанията на съответния съквартирант да се събират повече пари от СМС-ите . По  презумпцията ,че при излизане на който и да било от тройката Миглена ,Емануела ,Борислав, зрителят ще се активира и ще гласува за другите / другият оставащ.
Скрит текст:

А, между другото речта на Рени снощи при даването на прошката, ми се стори, че не я е писала тя. Много добре структурирани изречения и добре изразена позиция,че  и грамотно написана. Като говори не се изразява по този начин  newsm78

Nova Play върши ли работа? http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/785464?autostart=true

Мерси, ще стане / тръгна видеото /  bouquet

# 3 323
  • Пловдив

Не защитавам Ирина в никакъв случай,но и на мен репликата на Миглена тогава,по мимика и интонация,ми изглеждаше изключително преднамерена.

# 3 324
  • Испания
Знам,че медията е жълта, но потвърждава изказани тук съмнения. при това документално.
http://www.blitz.bg/layfstayl/megaskandal-izbukhna-chasove-predi … l_news462112.html

Документалното вече беше в темата ни.  hahaha /Смея се на тези от "Блиц"./

# 3 325
И аз мисля, че и да не беше репликата за детето, Ирина пак щеше  да се хване за нещо, за да не харесва Миглена, поради простата причина, че  тя от преди формата не я  долюбва. Все пак Миглена  е приятелка с Вихра, тя е "виновницата" за запознанството ѝ с Иван и  си е наясно, че  самата Миглена едва ли ще  ѝ стане някога  фен.  

# 3 326
Скрит текст:

Да, не беше Рени авторът на написаното. Но и Емануела не четеше собствени писания, защото се запъна неведнъж в опитите си да разчете текста. Миглена ли го е написала за нея или тя самата е преписала на ръка предварително подготвен текст, не знам. Преди години, в някой от сезоните четоха едни есета. Бяха много хубави някои от тях, но и тогава ми се стори, че не са авторски, а брадърски. Mr. Green

# 3 327
В блиц има и доста напудрено интервю на Роро
Но като ви чета, сутринта пак си е  изявил простотията при Гала

# 3 328
Заредила съм шампанското, сега пълня хладилника с форми за лед и при победата на Миглена съседите да очакват фойерверки   Wink Laughing
Да не забравиш солената сьоНга с Болонезето.

# 3 329
  • Варна

Не защитавам Ирина в никакъв случай,но и на мен репликата на Миглена тогава,по мимика и интонация,ми изглеждаше изключително преднамерена.

Дори и да е било провокация , ако беше по-умна нямаше да се хване веднага на въдичката. Впоследствие в епизодите, също се видя как реагира на хората , имащи "наглостта" да и противоречат или да правят нещо, което на нея не и харесва. Сто на сто щяха да се захапят с Миглена ,но сега стана буквално от първият миг.

Общи условия

Активация на акаунт