VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 524
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 185
  • София
нали трябва да има съспенс, как да кажат, че води с много!

Да, по сценарий са запалили фойерверките, а тя се мотка вътре. Joy Joy Почти очаквах ББ да каже "хайде, Миглена, нарушаваш сценария, след три минути има реклами".

# 4 186
  • Брюксел / София
Във видеото за подкрепа на Миглена, приятелката й каза, че любимата й приказка е "дивите лебеди" . Тя си седеше в терариума и "плетеше"  малки бели листчета, когато нямаше смисъл да говори защото беше неразбрана както главната героиня в приказката плетеше ризи от коприва, за да спаси братята си. Има символика. Мн я харесах тази жена. Дано да има повече жени като нея.

# 4 187
  • Луната ни пази
Ох, не може ли направо и в неделя да гласувам за нея  Laughing
Ако можеше, с чиста съвест бих го направила!

# 4 188
Ути даже трудно говореше от яд и злоба.
Дами, беше ми безкрайно приятно с вас в темите.
Благодаря ви за хубавите и весели коментари, благодаря и на авторката на темите за труда. Ще се радвам да се видим и в други теми.
Извинете ме ако съм засегнала някого.
Било е неволно.
Мегииииииии

# 4 189
Миглена спечели много от това шоу, дори "простата" чалгаджийка Емануела, но други загубиха много, някой всичко.

# 4 190
Много, много, много съм щастлива!
Сега имам последно желание-да видя мутрата на иринка.  Mr. Green

# 4 191
  • Атина
Кеффф..Браво на Меги...

# 4 192
  • София
Според мен Меги го е била с много, но ни дават, че уж било близо. Не го вярвам.
99% на 1% .

# 4 193
  • Брюксел / София
Поздравявам всички момичета тук, които вярваха до последно!  bouquet  Hug
Аз бях песимистична!  Laughing
И аз бях песимист, но съм доволна.

# 4 194
Винаги съм харесвала Миглена, от много отдавна, и да си призная, гледала съм малко от първия брадър, реших, че не е мое това шоу, останалите не съм гледала, а последното заради Миглена. Чудесна е! Peace

# 4 195
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честно казано, Миглена е първият участник в този формат, който промени изцяло мнението ми за себе си. Преди да влезе в къщата не я харесвах. Но тази къща определено не е виждала по- добър играч!!! Честито, Меги!  Heart Eyes bouquet

И аз не и бях фен.Даже бих казала,че ме дразнеше.Промени мнението ми определено. Peace

# 4 196
  • Испания
Момичета благодаря ви за прекрасните моменти с вас ( с малки изключения  Laughing ). Вечерите с вас бяха страхотни и забавни. Надявам се същата тайфа да се съберем скоро и да почешем езици  Laughing Heart Eyes

Ей, къде тръгна? Ще има още за коментиране?
Ама то нали финалът е в понеделник. Хубава им се получи репетицията днес с малки изключения. До клюкване в понеделник и хубава вечер, че аз утре съм на работа.

Лека работа утре!  Hug

# 4 197
  • София
И моето мнение за Миглена се преобърна на 180 градуса!
Много, много я харесвах през целия сезон, нито веднъж и с нищо не ме разочарова!  Heart Eyes

# 4 198
  • София
Много, много, много съм щастлива!
Сега имам последно желание-да видя мутрата на иринка.  Mr. Green
И аз едвам чакам Laughing и г*золизците и.

# 4 199
Да не изпуснем и Баш Бай Брадър. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт