VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 399
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 395
  • София
Да се повторя:

Знаете ли? Най-хубавото е, че Миглена ни обедини тук.  Party

И, аз това си помислих. Hug Като се сетя миналата година какви словесни престрелки бяха, между феновете на Кичето и Ритон... Joy
Радвам се, че Меги е победител.На  ЕнтЕлегентните някой трябваше да им натрие носовете. Направи ми впечатление,че интелектуалците не я поздравиха!Ирина се качи на сцената и поздрави Ути,но не и Миглена.Това доказа какви жалки и злобни хорица са.

# 4 396
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 AFTER PARTY VIP BROTHER 2016

Скрит текст:

hahaha

# 4 397
  • Варна
Поздравявам Миглена за победата, дано не пропее чалга!

ПС. Най-накрая разбрах какво е правила Емануела в тоалетната при Христо!
Скрит текст:
Търсила си ТАРАЛЕЖА! Joy

# 4 398
  • Варна
Като най-големи издънки в този сезон(освен Емануела) оценявам Явор и Христо.
Явор дали осъзнава, че всеки негов следващ работодател(ако има такива) ще му чете договора по пет пъти преди да подпише?
Христо не бил всеяден, от 10 роли отхвърлял 9. Като гледам ролята която изигра в ББ, май е по-добре да "яде" каквото му се падне, че ще остане гладен...

# 4 399
  • София
Ама, чакайте малко, не така злобно като "интелектуалците"! Христова работа си е кои и колко роли да приема. Ти всяка работа ли, която видиш или ти предложат приемаш?  Всеки има право да си избира работата, вместо да бъде всеяден. Постъпката му с мисията беше гадна, но като гледам всеки, който отказа мисия имаше своите мотиви. И пракаката отказа мисия, и Миглена отказа мисия, или това го забравяме, защото Миглена е победител, а победителите не ги съдят? Хайде сега, ако трябва да бъдем честни, вътре няма ангели, няма смисъл да се прехласваме по един и да тъпчем друг!

# 4 400
  • в резерват
На клипчето на Роро , Ирина  промърмори, че не иска   да коментира нищо, за нея този формат е затворена врата.
Горкият Иван си го беше помъкнала като щит. Сакън някой да не си помисли, че Продуцентът е "мираж'.Да си я пази и промотира.

# 4 401
Миглена какви малки очички има като на морско свинче.
хахахах  Joy Joy Joy еминауела
Вероятно не гледаш редовно предаването. Ути се казва този със свинските очички и зачервени свински бузки. Peace

Всичко друго може да се каже за очите на Меги, но не и че са малки Naughty Напротив - големи, заемат почти цялото й лице Peace

# 4 402
  • Варна
Андариел, не съм съгласен с теб. Той работата(ролята) я е приел, казва се ББ. Ако беше роля в театър, дали щяха да го държат на заплата ако откаже отделна сцена? Да не говорим, че в случая беше за сметка на всички в къщата .... Непрофесионално! И няма реален мотив...

# 4 403
  • София
Също както са приели и пракаката, и Миглена, и Ирина, и Ути и всички. Трима човека, доколкото помня, отказаха да изпълнят мисия - пракаката, Миглена и Христо. И тримата са постъпили непрофесионално и заради тримата имаше санкции. Или искаш да кажеш, че някой има право, а друг няма и всички животни са равни, но други са по0равни? Просто ББ реши да направи последиците от отказа на Христо по-гадни за всички, защото ББ е психопат.

# 4 404
Това, което издразни при Христо, е че посочи няколко различни причини да не изиграе ролята. 

# 4 405
  • София
Всички се бяха настроили за веселбата, а Христо им я развали, затова си отнесе толкова критики. За мен и тримата не трябваше да отказват мисии, така че ми е все едно дали е бил Христо, Миглена или пракаката.

# 4 406
Така е, да  Peace

# 4 407
 sincerita,  Hug взаимно е.
Честито на победителката и на всички нейни фенове!  ura  Фактът, че противниците й нямат друга аргументация, освен видяна само от тях злоба, е също комплимент за нея.
Не е лошо да си дадат сметка, че именно тяхното високомерие, нереално висока самооценка и безпринципно озлобление я направиха победител. Тя си има своите недостатъци като всеки друг, но поведението й в къщата и отношението им към нея показа не тях, а извади наяве собствените им демони. Толкова се увлякоха да я замерят с кал, че не се усетиха как сами затънаха в тресавището, а сигурно имаха какво положително да ни покажат от себе си.
Ако има извод, който да си направим от предаването, той е, че очерняйки другите, не ставаме по-бляскави и че най-добре презентираме себе си чрез собствените качества, а не изтъквайки чуждите недостатъци.

# 4 408
Честита победа и добро утро..

Забелязахте ли снощи, как Меги обясни за правенето на добро - че го правиш, защото можеш, а не за да го ползваш като лост за последващи манипулации, не като коз да вадиш душата на човека след това.
Това ми напомни на Ирина, която действаше именно така - уж пазела гърба на някого, демек добро му направила, и после използваше това да ги манипулира и мачка.  Sick

Пълни противоположности са двете-две вселени дет се вика Mr. Green
Даваха Меги как глади на някого ризата, и Кънчев я запита защо не е говорила за доброто, което е направила в къщата, и тя даде горния отговор Heart Eyes
Много, много ми хареса Меги -качествен човек, добър материал!!!

# 4 409
Иван е бил на партито на ББ, а Боби се мотка около едната дъщеря на Миглена  Laughing Емануела не я видях.

Общи условия

Активация на акаунт