VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 437
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 605
# 4 606
# 4 607
Боже, нито един от ”интелектуалците” не я е поздравил ooooh!. Дребни душици! А Ути пък и допълнително се е излагал ooooh!. Пълни идиоти и злобари!

# 4 608
  • София
Малко HQ снимки от финала (от официалната Facebook страница на шоуто):

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 12:45 от La Vikinga

# 4 609
  • Испания

Благодаря.  bouquet Прекрасно интервю.

Наясно са, че не казват това, което мислят, че търсят красиви думи за грозните си страни. Мисля, че съм платила доста голяма цена, за да мога да казвам това, което мисля.
...
Да, това са друг тип хора. Онези, които много искат да бъдат, но не са.

# 4 610

Толкова ни струва интелигенцията, даже не могат да губят  с достойнство...

"- Всички съквартиранти ли бяха на купона?
- Да, но аз не общувах с тях и те с мен. Говорихме си с Алекс, Деси Цонева, Боби.
- Не дойдоха ли поне да ви поздравят?
-Не, само Жоро дойде. Не да ме поздрави, а да се чукнем с шампанско."

А това от Ути, ако не е наглост и инфантилност, аз не знам кое е.... ooooh! Sick

"- Бяхте с него на самия финал, как ви се стори неговата реакция?
- Беше изключително разочарован. Направи нещо, което изобщо не мога да разбера. В пиано бара бях с двете ми близначки. Той отишъл при едната от тях и ѝ казал: “Повлияй на майка си да ми се обади по телефона и да ми се извини, че ме е нарекла инфантилен.” Това според мен е доста инфантилно, не е поведение на възрастен човек."

# 4 611
Не може да ви изчете човек.
Както можете да си представите - изключително съм щастлива, че Миглена стана и официалният, освен моралния победител този сезон.
"Любима звезда" е някак лековато като титла за нейната личност, в която нямаше грам от онази забавна,снизходително-високомерна черта, която се проявявява в работещите в различните жанрове на развлекателния бизнес.
Фина дама, с железни принципи, стояща твърдо и зад грешките си и зад постиженията си, без да досажда с вторите. За толкова изгледани сезони от формата, Миглена е единственият участник, предизвикал искреното ми възхищение с чисто човешките си качества.
Не е лесно да си искрен, но тя не пое по лесния път и не се поддаде на изкушението да си позволи неискреност и престореност, само за да се хареса на "колегите" си. Не забрави, че те са там на работа, при това сезонна - два месеца.
Останалите има ли смисъл да ги коментирам вече.
За двете каки сякаш е създаден изразът "разбиха всичко детско в мен"./ въпреки че ако трябва да съм честна, за мен бяха като досадните реклами между филмите, но все пак носеха една приятна носталгия по отминалото детство /
На финала дадох един кадър с Александър, Жана и Торнев, седяха един до друг - сякаш извадени от филм, толкова красиво стояха.
Съжалявам, че Александър излезе толкова рано, както и Торнев.
Вторият сякаш се промени при сблъсъка с Ристе, такъв ми се вижда и на вън - смирен. Щеше да интересно да го погледаме още малко.
И, разбира се, без темата форматът не би бил толкова интересен, а този сезон, с това безпрецедентно единодушие, беше страхотна.
Не че не обичам да си дърпаме плитките и мрежестите чорапогащници, но ще има и други сезони. Simple Smile
Много се смях, сдобих се с чудна булка, сватбени подаръци и май някой ми обеща парцел.
Изобщо какво ми трябва повече на човек!

# 4 612
Извинявайте, не мога да се сдържа. Сложете чесъна на мониторите. Иван обаче изглежда изключително щастлив. Сияе човека  Simple Smile
Скрит текст:

# 4 613
  • София
И някои любими снимки от афтър-партито:

Скрит текст:

Евгени с близначките на Миглена.

Иван напомня на заложник, който ни моли за помощ с поглед.

Скрит текст:

Спомняйки си всички прекрасни моменти, в които Ирина все още е била част от шоуто:

Скрит текст:

# 4 614
  • София

Ванюша, водката свърши утеха няма...

# 4 615
  • Sofia
От тридневното излъчване на гостуването на Роро при Гала аз останах с впечатление,че голямата му и дълга връзка е с мъж...а днес чета,че била жена Thinking

# 4 616
# 4 617
  • Тра-ла-ла
Един до друг...Иван прилича на син на Ирина. Той е дечко с невинен поглед, а тя - улегнала и отегчена жена на средна възраст

# 4 618
Ирина чете на Иван коментарите от нета.. Mr. Green hahaha

# 4 619
  • София
Дано не е прочела коментарите за нея в бг мама  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт