VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 428
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 620
От тридневното излъчване на гостуването на Роро при Гала аз останах с впечатление,че голямата му и дълга връзка е с мъж...а днес чета,че била жена Thinking
Едва ли. При Гала много държеше да не каже пола на тази голяма любов (което е много тъпо). Аз Роро с жена просто не си го представям Mr. Green

# 4 621
Прочела ги е. Не вярвам да не е.

# 4 622
Емануела е правила кръщене на малкия си син на 26 октомври (сега го даваха по папараци). Бащата не е присъствал Shocked. Какъв смотаняк ooooh!

# 4 623
И според мен Ирина е прочетала темата. Лара и Деси също предполагам.

За другите мами не знам, Емануела сигурно ако има време. За това се надявам, да не си мисли, че Ути наистина я е изпреварил.

# 4 624
  • До сърцето...
Емануела защо я няма на партито?  newsm78

Извинявам се, ако сте го коментирали, ама то нямате изчитане, а в посл. страници не видях коментар по темата.

# 4 625
Емануела защо я няма на партито?  newsm78

Извинявам се, ако сте го коментирали, ама то нямате изчитане, а в посл. страници не видях коментар по темата.
Не знаем, но най-вероятно е имала участие.

# 4 626
  • Тра-ла-ла
Никъде не намирам да е имала участие вчера

П.П. Обаче бая е излизала от къщата. Понякога и всяка вечер
График на концертите й

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 23:18 от Джулая

# 4 627
  • Испания
Никъде не намирам да е имала участие вчера

График на концертите й

Е, как да не беснее Рени Умното?

# 4 628
  • Тра-ла-ла
От ФБ страницата на Рени:

Цитат
Щастлива съм!
Отново съм в прегръдките на моите най-скъпи мъже - синовете ми! Животът ми не се промени след излизането ми от Big Brother. Взех това, за което влязох - взех голяма доза любов и подкрепа от страна на хората. Доказах на себе си, че трябва да продължавам да пея и ще го правя за вас, тези които цените таланта в чистата му форма. Благодаря и прегръщам всички, които гласуваха за мен!

# 4 629
От ФБ страницата на Рени:

Цитат
Щастлива съм!
Отново съм в прегръдките на моите най-скъпи мъже - синовете ми! Животът ми не се промени след излизането ми от Big Brother. Взех това, за което влязох - взех голяма доза любов и подкрепа от страна на хората. Доказах на себе си, че трябва да продължавам да пея и ще го правя за вас, тези които цените таланта в чистата му форма. Благодаря и прегръщам всички, които гласуваха за мен!
Много добър правопис. Mr. Green

# 4 630
Никъде не излиза да е имала участие вчера

График на концертите й
Боже Crazy, това е наистина почти всеки ден. И едва ли е само тя. Как ще има живо излъчване като ще гледаме само една празна къща hahaha
Това ми напомня за това как хората коментираха какъв бизнесмен е Боби щом може да зареже всичко за 2 месеца все едно не е вършил същата работа докато е бил "изолиран" в предаването.

# 4 631
Опосумът заплашил репортерка на "Хайлайф" , че ще и счупи телефона, защото ходела след Миглена и снимала..Но иначе зрителите сме злобни и прости!  hahaha  Joy

# 4 632
Вчера е било голям цирк на това парти ooooh!

# 4 633
Кеш аута къде беше снощи?

# 4 634
Иван явно си е останал същия простак, то накъде повече да падне....

Общи условия

Активация на акаунт