Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Ако някой има от коледните календари (от филц). може ли да помоля за размери на всяко джобче? newsm78 Така по снимка ми е трудно да си представя размерите.... newsm78
Също така, миналата година имаше и един вид с ръкавички, и още един вид който не помня- някой случайно да има снимка? bouquet

Пише, че е 3,3 м, има 24 джобчета + 2 дядо Коледовци, според мен са около 10х12 см.

# 301
  • Варна и...духом на Босфора

А преди години имаше едни буренца -бонбонки на Фаворина с уиски-ейй,страхотни,но във Варна ги няма..

Би трябвало от понеделник да го има

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49998
Много благодаря! Тоест,което е в сайта,трябва да е по магазините,нали?

# 302
О бъчонките ги имаше и преди да излязат в брошурата Peace

# 303
  • София
Онзи ден обиколихме 7 магазина в търсене на ел. точилото, ама без успех.

Ампулките ги взех миналата година. Доста са на брой. Ванилията при мен беше "бутер" ванилия, каквото и да значи, но не е много по-различна от стандартната. Всичките аромати ми харесват и ги ползвам всичките.

На "Финиш" таблетките бяха изчерпани почти навсякъде, докато търсехме точилото, ама успяхме да вземем и от тях. Аромалампата някой знае ли с каква вместимост е за водата?

# 304
Да дам отчет от ранното ми пазаруване след работа.
Дрехите:
Дамските пижами - взех тъмносиня с долнище на бели цветчета. Супер е, можеше горното да е малко по-дълго, но и така е страхотна. Хубаво е че долнището има стегнато около глезена и няма да се вдигат нагоре крачолите за такива като мен, които много се въртят, докато спят Laughing Светлите, сивкави цветове са от по-тънка и лигава материя.
Мъжките блузи с копченца и дълъг ръкав - супер са!
Бикини - тези, сините, меланж са просто страхотни! Материята е почти като на бански. Тъмносините са много фини, дантелени, за по-така случаи...  Flutter Белите не са лоши, но не ми харесва мястото, на което е зашито дантеленото парче от двете страни.
В сутиените за жалост не се вмествам... Blush а и този, най-хубавия, синия меланж, не е подходяща кройка за едър бюст.  А дантелените са хубава кройка, но много фини и не биха удържали моето 95DD(даже Е), въпреки че са разтегливи чашките!
Пуловери - купих черния. Великолепен е, от хубаво букле, стои страхотно. Тези, тип пончо, дори не ги огледах, но така в опаковката, не ми хвана окото материята.
Тънките блузи - не струват. Лигава материя, видяха ми се къси и изобщо - зле са.
Клин - страхотна плътна материя и кройка, не е много разтеглив. За мен - леко плитък отзад Confused въпреки, че нямам особено изхвръкнал задник Blush Може би ще го върна.
Мъжките дънки са много хубави като кройка и материя, но мъж ми реши, че са му тънки за зимата, а те всъщност не са от най-тънките...

Силиконови форми, подложки за печене в изобилие има. Шприцове, смеси за сладкиши, и другите всички коледни прекрасности са на лице. Грабнах каквото се сетих и можах, щото сутрин рано, аз след работа, мъж ми преди работа, а и с мъж на пазар... нямах хич време за повече оглеждане като само ме ръчкаха в ребрата.  Crossing Arms Оставихме за добро утро 150 лв и сега си лягам да се наспя, а вие отивайте да пазарувате! Grinning

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 09:13 от Бижy

# 305
Днес ще ходя за формичките за сладки и сладкарските бои, дано са хубави.  Flutter
Кои коледни календари коментирате, защото ако не се лъжа видях 3 вида.

# 306
  • София
Благодаря, Бижу. Точно за такъв коментар влязох в темата, че изпращам друг да  ми вземе от дрехите. Честита ти черна блуза. Взех я миналата година- любимата ми зимна дреха е, не е мръднала.
А блузите, които са 2 за 20лв гледа ли ги?

# 307
А блузите, които са 2 за 20лв гледа ли ги?
Не обърнах много внимание, само някакви тениски с къс ръкав видях захванати по две. Памучни, с обло деколте, леко вталени и късички. Имам такава единична от преди време с джобче горе в дясно. Нищо особено. Просто памучни тениски. Ако е имало други по две, не съм ги забелязала.
И мерси! Hug Да ти се връща Wink Grinning

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 09:15 от Бижy

# 308
  • Пловдив
Тази сутрин минах и забърсах шприц за бисквити, шпатула за измазване на торти, смес от подправки за неденки и един черен фондан. Чудех се на резците за сладки, не можах да ги огледам хубаво, кутиите бяха кофти залепени, но ми се видяха доста големички.
Сега седя и се чудя кое да изпробвам първо шприца и подправките за меденки.

# 309
  • have faith and be patient ..
момичета , доколкото чета готовите смески си имат вътре всичко необходимо за да станат като тези на опаковката ? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50061 или трябва да се купува още нещо допълнително .. а с тези боички http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50063 може ли да се рисува директно върху бисквитата ? или са за оцветяване на тестото ?

# 310
момичета , доколкото чета готовите смески си имат вътре всичко необходимо за да станат като тези на опаковката ? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50061 или трябва да се купува още нещо допълнително .. а с тези боички http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50063 може ли да се рисува директно върху бисквитата ? или са за оцветяване на тестото ?

А, баш за тези влизам да разпитам и аз Laughing - първите, с елхичките. Аз взех такава смес за сладки, добавя се едно пакетче масло 125г. и есно яйце, и се оформя тесто, което се разточва.
Сега раздуйте, моля ви - от този пакет колко сладки излизат? Маслото се разтопява и тогава ли се прибавя?  На вкус как са готовите сладки-биват ли?

Аз взех и от металните формички в кутия и удна подложка да точа върху нея. Ама нямам точилка, щот съм пишмав сладкарка....ще точа с подръчни материали като някое стъклено шише Mr. Green

Допълвам се-вътре има смес, пакетче с глазурата, пакетче с някакви шарени топченца и форма елхичка висока 11 см. Тоест би трябвало да станат като на картинката отпред. Купува се отделно само масло и 1 яйце..

# 311
  • have faith and be patient ..
все някой бирена бутилка ще се търкаля на сам на там Simple Smile) какво точно е съдържанието на пакета ?
п.п. окей , а нещо за очертаване , като боичките в тубички ? Simple Smile)

# 312
Снощи, в Лидл на Владислав (Варна) съвсем свободна и необезпокоявана се разхождаше една мишка  newsm78 При сигнализиране на една от служителките: Ами ще кажа на управителя, но нищо не може да се направи  #2gunfire Възмутена съм!  Naughty

# 313
  • sofia
Моля, ако някой има сполучлива рецепта за тесто за шприца за сладки, нека я сподели  Praynig bouquet

# 314
  • Пловдив

А, баш за тези влизам да разпитам и аз Laughing - първите, с елхичките. Аз взех такава смес за сладки, добавя се едно пакетче масло 125г. и есно яйце, и се оформя тесто, което се разточва.
Сега раздуйте, моля ви - от този пакет колко сладки излизат? Маслото се разтопява и тогава ли се прибавя?  На вкус как са готовите сладки-биват ли?

Не пише ли какво трябва да е маслото - на стайна температура или студено? Но в никакъв случай не трябва да е разтопено.

Общи условия

Активация на акаунт