Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 799
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • В една слънчева къща...
Фонданите са доста странни на вкус. Миналата година взех червен и черен. Хубавото е, че са с естествени оцветители, например червеният е с цвекло. В металните кутии знам, че други потребители са пекли, явно са ок. На белбейк похвалвам и какаото /пълномаслено е/

# 286
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте! Няма я от утре лилавата опаковка-смес за меденки на Белбейк,но има една друга,глазура ли е то,какво е,ижелатин на ленти.Портокаловите корички даже са намалени с 0.30.
Ще си взема аз от готовите смеси.
А преди години имаше едни буренца -бонбонки на Фаворина с уиски-ейй,страхотни,но във Варна ги няма..

# 287
Къде стои фонданът в Лидъл? Заинтересувах се щом е с естествено оцветители.

Скрит текст:
Скрит текст:
Сет за ароматерапия някой ползвал ли е да даде отзиви?
Кой е този сет, може ли снимка?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49866
Благодаря Hug Не съм ползвала точно този комплект, но от известно време ми се иска нова аромалампа, понеже моята се пукна.. Тази изглежда здрава, единствено маслата бих огледала добре като състав - предпочитам натурални без примеси. Пък и в "селекция" от шест вида е възможно голяма част да не ми допаднат - както споделят и за есенциите в момента.
Подобни аромалампи със свещ отдолу има в Джъмбо за 3-5 лв. Масла е най-добре да се купуват натурални без примеси, например Балев, Етерика и т.н., гледайте етикета. Не знам лидълските какво съдържат.
А най-добре е електрическа аромалампа, която не нагрява маслото. Мирише по-дълго и по хубаво, но образува пара. Казвам го за хората, които имат проблем с конденз вкъщи.

# 288
  • Бургас
Уф, почти ме отказахте от комплекта за ароматерапия. А така се бях навила  newsm45
Питам само за последно по темата, пречи ли на децата? Едното е бебе, няма годинка още ...

# 289
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Ароматерапията е Страхотна! Лично на мен само портокаловият аромат не ми харесва, есенциите от Джъмбо нямат нищоо общо с качеството на тези; бях купила една за проба-отврат.
 Миналата година подарих 3 броя на приятелки и те са доволни. Слагам няколко капки масло и вода и паля дългогоряща свещ (има в ДМ). Релакс!

# 290
Таня, той може да е хубав, не съм го виждала. Най-важно е маслата да са естествени, а не с някакви химии, защото ще ги дишате. Аз също ползвах такава лампа със свещ преди да си купя електрическа.
За бебето може да са подходящи само някои. Виж тук: http://www.biberonbg.com/info/aromatoterapia_i_deca.htm
Иначе ако някой има алергия към дадена билка, може да е проблем.

valnuvashta, да уточня, че не съм препоръчвала есенции от Джъмбо, а лампа. Гореспоменатите марки се продават в апетките.

# 291
  • Бургас
Благодаря момичета!
Имам в къщи натурални масла от лавандула, евкалипт и чаено дърво. Ще ги прочета и тези на място, но за тази цена не вярвам да са натурални.
Пролетен дъждец, линка ми е много полезен  bouquet

# 292
  • у дома
Предишни години -за Коледа и Великден пускаха винаги и шоколадова глазура-беше при лимоновите корички-пролетта не намерих и реших,че съм я изпуснала,но сега виждам ,че пак я няма  newsm78 Явно вече не им е в асортимента-аз бях много доволна от нея за донътите-правя и от готварски шоколад,но тази ми харесваше повече,за съжаление явно вече е няма...
Нацелихме едни двойнослепени сладки-в плик са,но всяка сладка е в целуфанче-харесаха ни,преди не съм ги виждала или просто не сме им обърнали внимание.

# 293
пак я има

# 294
  • у дома

Благодаря -на коя стр е в брошурата  newsm78 - преди беше с друга опаковка,но предполагам,че порсто са я сменили опаковката...

# 295
В брошурата не са дадени всички артикули. В сайта ги гледам аз:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1275

# 296
Ммммм-трюфелите с портокалови кори и захаросаните кестени...вкуснооо; лебкухена ми иде леко остър, но и той  Peace

# 297
Захаросаните кестени са мега сладки!  ooooh! Направо се задавих.

# 298

А преди години имаше едни буренца -бонбонки на Фаворина с уиски-ейй,страхотни,но във Варна ги няма..

Би трябвало от понеделник да го има

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49998

# 299
Ако някой има от коледните календари (от филц). може ли да помоля за размери на всяко джобче? newsm78 Така по снимка ми е трудно да си представя размерите.... newsm78
Също така, миналата година имаше и един вид с ръкавички, и още един вид който не помня- някой случайно да има снимка? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт