Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 821
  • 753
  •   1
Отговори
# 270

Тези есенции хубави ли са?
Имам спомен, че и предишни години са ги пускали.

Хубави са, но аз използвам основно ванилията и малко от лимоновата есенция, другите ми стоят, три пъти си купувах такива опаковки и спрях, защото се затрупах с флакончета, които не мога да използвам. Минах само на ванилия. Така че прецени, ако ще ползваш всичките, добри са, ако ще ти стоят, като при мен, не си струва. Peace

# 271
  • София
Колко са максималните градуси, при които може да се използва силиконовата подложка?

+250, а минималните са -40, така пише и на сайта.

# 272
Сет за ароматерапия някой ползвал ли е да даде отзиви?
Кой е този сет, може ли снимка?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49866

# 273
  • София
Благодаря, labrex!

И аз се замислих на какво мога да слагам "горчив бадем". Иначе другите вероятно ще използвам от време на време.

# 274
Колко са максималните градуси, при които може да се използва силиконовата подложка?

Hug

Ще се купува тогава.

# 275
  • София

Тези есенции хубави ли са?
Имам спомен, че и предишни години са ги пускали.

Хубави са, но аз използвам основно ванилията и малко от лимоновата есенция, другите ми стоят, три пъти си купувах такива опаковки и спрях, защото се затрупах с флакончета, които не мога да използвам. Минах само на ванилия. Така че прецени, ако ще ползваш всичките, добри са, ако ще ти стоят, като при мен, не си струва. Peace

На мен ароматът на ванилията и на рома не ми харесват, не ги намирам за особено сполучливи. Ползвам портокала, лимона и горчивия бадем.  Peace

# 276
От есенциите и аз основно ползвам ванилия, от другите дали и по едно флаконче да съм използвала, така си стоят. Миналата година пуснаха само ванилия, те бяха по-хубави според мен. Peace

# 277
Скрит текст:
Благодаря Hug Не съм ползвала точно този комплект, но от известно време ми се иска нова аромалампа, понеже моята се пукна.. Тази изглежда здрава, единствено маслата бих огледала добре като състав - предпочитам натурални без примеси. Пък и в "селекция" от шест вида е възможно голяма част да не ми допаднат - както споделят и за есенциите в момента.

# 278
Кутиите за сладки стават ли за печене?
Според мен ще се повредят като цвят и форма, ако се пъхнат във фурната.

Няколко пъти съм пекла АКК в кутия от Лидл. Нищо й няма!
Може би глупав въпрос, но какво е АКК?
Пак да попитам: има ли отзиви за шприца за бисквити?

Вече са отговорили, но да потвърдя и аз - Английски Коледен Кекс.

# 279
  • София

Hug

Ще се купува тогава.
Имай предвид, че тази е малката 45 на 35 см. и не е удобна за месена, за пече - само ако е нещо малка тавичка. Пускат същите но по-глеми, аз ще чакам тях, че моята я резнах без да искам и сега ме дразни.

# 280

Да похваля тези бисквити - тънички, хрупкави, с вкус на канела.600 грама за 2.99.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 22:07 от KokoMira

# 281
  • have faith and be patient ..
 а аз от същите , но с филираните бадеми . мммм

# 282
  • София
Имам подложката за печене, но не съм пекла с нея, само съм разточвала. Пека на по-тънките подложки, като тази, дето 6tastliva е показала. Ползвам ги повече от година и не са ми се развалили, едната без да искам я срязах с ножа, но си пека в нея. Мия ги в съдомиялна или изплаквам на чешмата. Не съм купувала хартия за печене и съм много доволна.
Фонданът, който е показала ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ има ли срок на годност? Искам да си имам, но не знам колко време може да се съхранява.
влизах да похваля коледните бисквитки - 600гр за 2.99лв
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50024
Имам Фигурки за декорация, от четирите вида, само едните парченца ядки с шоколад стават Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 22:05 от vitaminka

# 283

Aз имам сета от миналата година -лампата е ок,но маслата са синтетични  Crossing Arms пък аз държа на естествени и бях много разочарована  Whistling  иначе ароматите са приятни,много коледни  Peace

# 284

Харесва ми!Ароматите са приятни.
Похвалвам мъжките домашни чехли. Топлят и са мекички. Детските книжки са също отлично попадение. Сдобих се с бормашина-пообиколих няколко магазина,в третия поред последна бройка ме чакаше! Малката така се разписка от радост, че събрахме погледите и усмивките на хората.☺☺☺

Общи условия

Активация на акаунт