Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 651
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Пак да повторя, че някъде във Враца има склад на Лидл, който си е постоянен и там цените и стоките са, като в шатрите. Не съм ходила, но две приятелки само от там пазаруват. Преди месец имаше инхалатори за по 30лв.

Дали можеш да дадеш координати, ако имаме път  да го проверим:blush:

и аз не ги знам, но трябва да се попитат тамошните  Simple Smile

# 421
  • Асеновград
сериозно ли  Mr. Green
в софия си правят разпродажбите на застоялите стоки от лидъли на цяла БГ  Peace

Не съм убедена, че са само от цяла БГ  Laughing Показвах детска люлка (https://www.lidl.de/media/campaign/0/0/1/0/7/8/3/f9d681f2-a61b-4 … -487a1ca94220.jpg ) която взехме и не ми се струва, че съм я виждала тук изобщо, ама може и да съм пропуснала  Blush

Между другото струва ми се, че Лидл в Ринг мол е доста по-зареден от останалите, имаше и доста нехранителни неща от предни седмици, които в другите доста се разграбиха. Примерно апаратът за кръвно при нас се разграби, пък в Ринг мол си имаше доста бройки.  Wink
За люлката нямам спомен за брошура, но съм я виждала в магазин да се продава- Пловдив срещу стадион Ботев. Лятото в Пловдив Тракия имаше намалени от дървените писти / благодарение на темата малкия се сдоби с нея/. Има магазини които явно се зареждат повече в Пловдив такъв е до стадион Ботев, там много често се намират неща отдавна изчерпани навсякъде другаде, или пускани преди повече от половин година.И аз понякога съм си мислила че там си чистят складовете.
На 24 стр. долу има дървена пожарна/влакче /трактор са много добро попадение за малки деца.За една година не е мръднало при сериозна експлоатация. Много  съм доволна и от дървените конструктори в кръглите кутии.

# 422
в лидл се продават пасти за зъби нали?

Ахъм. И четки има...че и мъжки чорапи даже Peace
относно четките искам да питам.Стори ми се ,че има детски четки-за каква възраст са?Дали има за над 1 годинка  newsm78 имам предвид да е с по-мъничка глава четката

# 423
  • София
Да, има детски четки за зъби. Не е посочена препоръчителна възраст на опаковката. Изглеждат така:
Скрит текст:

# 424
  • have faith and be patient ..
тези са големи според мен за 1 годинка   Peace Peace

# 425
Мнение за Симулатора, който имитира светлини от тв? Мерси

# 426
  • Варна
Ми... Добре симулира. Брат ми го ползва от година. Какво по-конкретно те интересува?

# 427
Ми... Добре симулира. Брат ми го ползва от година. Какво по-конкретно те интересува?
Щом симулира добре😉, го взимам.Мерси

# 428
  • Варна
Здравейте!

Големия ми син ми иска хеликоптер с дистанционно ,гледам че в Лидл ще пускат такъв..Миналата година май пак пускаха  същия хеликоптер newsm78.
Моля за мнения отнсоно играчката ,как ви струва?
Пласмасов ли е или метален ,чуплив ли е,опасно ли е за 2 годишно дете(това най ме притеснява),50 лв не са малко пари за мен newsm78 и се чудя..

# 429
  • Пловдив
Някой има ли спомен кога пускаха пистолета за горещ силикон? Моят тотално ме предаде, а имам кажи-речи спешна нужда от него (до към месец трае отлагане) newsm78
Имам спомен, че покрай Коледа го пускаха, заедно с брокатени и цветни пръчки, но не съм убедена...

# 430
  • Бургас
Беше пролетта когато го купихме.Март месец със сигурност.

# 431
  • София
Някой има ли спомен кога пускаха пистолета за горещ силикон? Моят тотално ме предаде, а имам кажи-речи спешна нужда от него (до към месец трае отлагане) newsm78
Имам спомен, че покрай Коледа го пускаха, заедно с брокатени и цветни пръчки, но не съм убедена...

Ако е спешно - и в Джъмбо има пистолети и пръчки с различни цветове и брокат.

# 432
  • sofia
Хеликоптер с дистанционно е една от несполучливите покупки. Нашият не беше от лидл, но е същия размер. Трудно се управлява, трябва да е на широко открито пространство, иначе има вероятност да се блъсне и счупи. За издържливостта на батерията нямам наблюдения, защото опитите да се управлява изнервиха моите и го прибраха в кутията и така си седи (вече няколко години).

# 433
  • София
Потвърждавам - глупав подарък се оказа хеликоптера - непрекъснато се купуват батерии, вкъщи не е удачно да се пуска, а за двегодишно дете съвсем - перките са доста остри и опасни.

# 434
Имахме такъв хеликоптер,счупи се за няма и месец.

Общи условия

Активация на акаунт